Boskovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
7.12.06 15:52

Boskovice

Ahoj všem maminkám, miminkám a bříškům.

Hledám nějakou nastávající maminku z Boskovic (nebo okolí) na popovídání si o těch našich mimoušcích.
TP mám v červnu 2007.
Těším se na odpověď.

Všem přeji hezký den!

Veun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
511
7.12.06 19:12

Ahoj
jsem taky z Boskovic. Mam uz jednoho chlapecka a v kvetnu cekam dalsi mimi. Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.12.06 12:49

Pro Alču

Ahoj Alčo,

dekuji za zprávu.
Bydlím v B. teprve od října a pomalu se rozkoukávám. :-)
Chodíš s bříškem cvičit? Chtěla bych začít od nového roku (ve školičce, myslím, každý čtvrtek), teď je trošku shon, následující dva týdny by mi to ani nevyšlo.
Naše mimi má dnes 11tt, jste o něco starší. :wink:

Budu ráda, potkáme-li se občas v této diskusi.

Přeji Tobě, chlapečkovi i mimi krásný den!
Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
8.12.06 16:24

:lol:
ahoj ja sem nakoukla,ja do boskovic jezdila 2roky do skoly,jinak jsem od blanska,Vilemovice
ALe bydlim uz 5let v Rime…
Boskovice znam mooc dobre…mejte se tam holky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
11.12.06 18:58

Ahoj
ja na cviceni pro tehotne nechodim, protoze chodim cvicit s malym do materskeho centra a to me bohate staci…
My bydlime v Boskovicich taky kratce-1.5 roku. Takze jeste porad probiha seznamovani…
Ke komu chodis na gyndu???
ja k hegerove a jsem s ni moooc spokojena.
zatim pa Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.12.06 12:47

Ahoj Alčo,

byla jsem celý minulý týden pracovně mimo ČR, omlouvám se tudíž za zpožděnou odpověď.
Zatím zůstávám u svého doktora, jezdím za ním do Kladna. Jsem tam moc spokojená, tak to asi - pokud mi v budoucnu to cestování sem a tam nebude dělat potíže - měnit nebudu. Pocházím ze Slaného a často tam jezdím za mamkou a částečně i za prací, takže vždy nějak spojím jedno s druhým.
Už vybíráš porodnici? Boskovice, nebo budeš hledat nějakou jinou?

Přeji hezký den.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
7.1.07 19:31

Ahoj veroniko
Je to dobra nahoda-my pochazime tady z Boskovicka a moje segra se odstehovala do Kladna:)
Jinak k te porodnici-ja jsem tady rodila Filipka a byla jsem spokojena, je to tam takove domaci prostredi. ja napr rodila v noci uplne sama, takze jsem pro sebe mela veskery personal a rodila me primo moje DR. oddeleni sestinedeli bylo taky v poho, poradili mi s kojenim i s priserne nalityma prsama. Urcite i diky nim jsme nakonec kojili 15 mesicu. samozrejme jako vsude se clovek musi v pripade problemu ozvat.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
8.1.07 22:40

Ahoj,

já jsem zase přistěhovalec z Brna. Bydlíme poblíž Lysic, ale do Boskovic jezdím s malou cvičit a plavat. MC je tam naprosto bezvadně vybavené a mají tam i přednášky o kojení atd. Jestli chceš, tak se tam zeptám a napíšu ti sem. Zrovna zítra se tam chystáme.

Kdybys chtěla občas popovídat i s maminkou malé princezny, tak budu moc ráda, protože se tady cítím docela často sama. Přece jen mi chybí to město, kamarádky a babičky.

Rodila jsem v Ivančicích a byla jsem moc spokojené, ale na Boskovice jsme taky slyšela docela chválu, i když většina zdejších vesničanek jezdí do Brna. Ale na rozhodování máš určitě ještě čas. Všechny porodnice dnes dělají prohlídky, tak si to můžeš okouknout a taky záleží jak na tom budeš zdravotně, čímž tě samozřjemě nechci strašit, ale sama vím, že občas si člověk prostě nevybere.

Mějte se všechny moc fajn a docela ráda bych se s vámi viděla. Zvlášť teď v zimě je to občas dost smutné.

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
9.1.07 12:34

Ahoj suri
nechodis cvicit do hratek s batolatky v ut????Ja jo-s Filipkem-tim co nechce vecne cvicit:) Dneska jsme teda nebyli, protoze malej vstal prdelkou nahoru a byl hrozne protivnej a ospalej. Misto cviceni spinkal:)
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.1.07 16:32

Ahoj,

přesně tam chdíme a když se pořádně podívám na fotku, tak Fílípka i poznávám :lol: .

My jsme se dnes vypravily, protože už jsme nebyly fakt dlouho. Zase jsme měly nepojízdné auto a před Vánoci byla Elenka nachlazená.

Ani jsme si nevšimla, že už čekáš druhé miminko 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
9.1.07 18:11

No ono to pred vanocema jeste nebylo tak moc videt, ale pres vanoce jsem pribrala 3 kg a mam bricho jak vagon-jak u Fify v 7 mesicu.
Vcera jsme byli na velkym UTZ a rekli nam, ze budeme mit holcicku.
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.1.07 18:39

Jééé, tak to je super. Říkala jsem si, jestli to už nevíš, ale že se sama prát nebudu :wink: . Já měla s Elenkou břicho úplně monstrózní, už od třetího měsíce jsem nosila těhu gaťe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
9.1.07 19:15

No ja jsem z te velikosti bricha docela zaskocena. U Filipka jsem mela maly bricho, pribrala 5kg za cely tehu a v porodnici se me ptali co tam delam:)
Co vy nechcete druhy mimi??
Doufam, teda ze se uvidime pristi tyden ve cviceni-ale clovek nikdy nevi, co bude…ryma a pod. my nebyli ani 2 krat pred vanocema, protoze jsem byla desne nachlazena a nechtela jsem nakazit ostatni decka. Jak to clovek nemuze poradne lecit, tak se mi to nachlazeni protahlo na 3 tydny.
Jezdis do Boskovic i mimo cviceni???
 Alca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.1.07 19:32

Možná je to jiné i proto, že to bude holčička. Já jsem přibrala skoro 18 kg a fotky břicha ti můžu někdy ukázat :lol: .

Já můžu přijet celkem kdykoliv, když mi jede auto :wink: . Zatím jezdíme v úterý na cvičení a ve středu na plavání. Já jsem na podzim měla takový splín, tak jsem si našla tyhle aktivity pro malou a ještě jsem začala 2 x v týdnu chodit cvičit sama. Teď je to celkem dobrý, když mám pořád nějaký program.

Abych řekla pravdu, tak další miminko zatím neplánujeme. Kdyby se stala nějaká nehoda, tak to asi zvládnem, ale já zatím moc nechci. Postupně doděláváme bydlení, ale tím nám zase narůstají dluhy a velký důvod je taky ten, že se bojím, že se se dvěma mrňatama nedostanu už vůbec nikam. Takže si říkám, že když nebudu muset do práce a taky je možné, že tady ani žádnou neseženu, tak až po těch třech, čtyřech letech, až bude Elenka moct na dopoledne do školky a já se zas budu moct věnovat tomu mladšímu.

Nemáme to tady lehký bydlet tak mimo a bez babiček, takže jsme docela ráda, že už se Elenkou dá domluvit a je to s ní zábava. Prvního půl roku byla dost hrůza a pořád si nějak moc pamatuju.

Ale líbí se mi když jsou děti spíš za sebou, protože si spolu přece jen víc pohrají. Vidím to u známých i sousedů.

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.1.07 19:57

Ahoj Verun,

ještě jsem ti chtěla napsat, že 22. ledna 16:30 bude v MC přednáška Porod (v Boskovicích). Beseda se staniční sestrou porodního oddělení v Boskovicích p. Staňkovou. A na únor se chystá přednáška Co a jak k porodu s přimářem Mudr. Františkem Jimramovským.

A v lednovém vydání N.O.V.I.N.K.Y. pro maminky a tatínky jsou hned dva články o porodu.

Suri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová