Botasky nebo pláťené tenisky?

Sindarela
7.5.09 15:49

Botasky nebo pláťené tenisky?

Maminky, ráda bych znala vaše názory, co obouváte vašim malým drobečkům kolem 2 let. Ještě pořád chodíme v zimních botkách :oops: , protože jsem to jaksi ještě nestihla a nebyly finance. Teď ale nevím, jestli pořídit klasické usňové polobotky na zavazování, botasky nebo pláťené tenisky. Díky. :wink:

Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
papu
7.5.09 16:14

Ahoj,
asi záleží kam ho bouváš, co děláte, kam chodíte…

My máme motorkáře :lol: takže botičky kupujeme pořád dokola tyhle http://www.detskeboty.cz/…03-tinte.htm

Pak má ještě takové jakoby sandály s plnou špičkou a dírama na dýchání a ty má když jedeme třeba nakoupit, busem, apod (prostě když nemá motorku, aby neokopal špičky).

Na tu motorku a běhání má ty essi, přijdou mi kvalitní, mají zdravotní vložku.. ale pokud máš dítě, který prosedí celý den na písku ( o tom s emi ani nezdá), tak by mu klidně stačily i ty plátěný :wink: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15674
7.5.09 18:36

Přesně jak píše papu. Já mám sice už tříleťačku, ale botky řešíme pořád. Anežka má jedny kožené na sucháč (nosila je na podzim a jsou jí pořád), pak na léto kožené sandálky, ale ne moc otevřené, jsou taky na sucháče (u kotníčku i přes špičku, protože Anežka má vysoký nárt a většinu zavazovacích nebo klasických sandálků neobuje). No a pak máme jedny takové „horší“, tj takové, u kterých mi nevadí, že je odře. Ne že by byly levnější nebo míň kvalitní, ale jsou to prostě jedny boty vyhrazené na písek, na motorku atp. Na motorce sice moc často nejezdí, ale ono stačí jednou za čas :) Já kupuju u Deichmanna, tam se dá sehnat kožená (a snad i kvalitní - některé mají i certifikát) obuv za přijatelnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
7.5.09 20:18

Ahoj
my to vyřešili tak, že máme dvoje. Jedny botasky kupované v únoru ve slevách z minulého roku za perfektní cenu a na lítačku tenisky s gumovou špičkou( perfektní na písek, a na odrážedlo- dají se vyprat v pračce)…taky za dobru cenu.
Minulý rok jsme koupily jedny za cenu vyšší než za tyto dvoje letošní. :cry:
A sandálky na léto jsme koupily také ve slevách. Nemusíme být úplně mega in- hlavně , že je co obout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
8.5.09 14:34

Jak jsem zjistila, máte pravdu, že na různé příležitosti různé botičky. Včera po zadání této diskuse jsem vyrazila do města a měla u sebe jen 500,– Kč, s tím, že asi stejně nic nepořídím, spíš se tak kouknout a najednou mi padly do oka krásné plátěné tenisečky žirafkové za cenu 420,– Kč. Ostatní kožené měli dražší, takže bylo jasno. Časem stejně koupím ještě ty kožené. Opravdu jak jste řekly, podle příležitosti. :) Pa pa

Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Sindarela
8.5.09 14:37

Pardon 425,– Kč. Spletla jsem se. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.5.09 08:20

V naší speciálce v Ostravě mají krom žirafkových plátěnek i plátěnou obuv fi Befado a kvalitnější od Superfitu, se kterýma jsme maximálně spokojeni. www.detskeboticky.cz - nedávno spustili eshop, tam je najdete.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková