Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
už dlouhou dobu sháním obyčejné kotníčkové bačkůrky s otevřenou špičkou pro 18-ti měsíčního chlapečka.Už jsem prošla všechny obchody jako Baťa,Humanic,Deichman…a nikde nic.
Nevíte o nějakých obchůdkách v Praze?Kde kupujete bačkůrky vy?
Předem děkuji za rady ![]()
Já kupuju téměř každé botičky v Deichmanovi, někdy v Reno. S otevřenou špičkou ale ne, na léto jsme kupovali takové ty klasické šněrovací, jen byly s „dírami“ na bokách. Teď o víkendu jsem kupovala sandálky v CCC. Bačkůrek jsem si nevšimla, ale ani jsem se po nich nepídila, takže možná by je měli taky. Sandálky jsou krásné, krom podrážky celé kožené a stály 400 Kč..
Na praze 2 na Francouzske (tram zastavka 4,22 Jana Masaryka, vedle DM) je prodejna s detskou obuvi a maji tam dobre backurky. Ja tam nerada chodim protoze tam jsou desne prodavacky. Ale pro backory tam musim, jinde takove nesezenu.
V Baťovi na Václaváku je mají na 100%. Včera jsem je tam viděla.
Bubina píše:
Na praze 2 na Francouzske (tram zastavka 4,22 Jana Masaryka, vedle DM) je prodejna s detskou obuvi a maji tam dobre backurky. Ja tam nerada chodim protoze tam jsou desne prodavacky. Ale pro backory tam musim, jinde takove nesezenu.
My tam jezdíme taky, je lepší asi jezdit v sobotu, to tam vždycky jsou mladé prodavačky, a hrozně příjemné. Pro bačkory jsem tam byla asi před měsícem v týdnu dopoledne a ty báby se fakt nedaly vystát !!!
Na Lužinách na P13 je speciálka pro děti. Je to přímo na metru.
ahoj, pro všechny boty chodím na Pankrác, ul. Na Pankráci.
Je tam značková prodejna firmy Essi a mimo jiné tam prodávají bačkůrky zn. Befado (dají se sehnat i na Internetu a jsou levnější
). Dcera má úzkou nohu, všechny bačkorky ji klutaly, tyhle perfektně sedí. Mají pevný vysoký kotník a otevřenou špičku. Také mají zdravotní certifikaci.