Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, chtela bych nasi male koupit prvni chodici boty, nejvic se mi asi libi Essi. Nejsem ale z CB (jsem z mestecka nedaleko) a je to akce na pul dne, dojet do CB, nakoupit atd. Potrebovala bych proto poradit, kam mam jit na Essi najisto. Kde je prodavaji, maji nejvetsi vyber? Popripade objednaji z katalogu? Je mi jedno, kde v CB to bude a za kolik. Dekuji moc moc moc.
Ahojky,botky Essi prodávají v České ulici,je to ulice hned vedle náměstí,přechází se,když jdeš na Piarisťák..Doufám,že jsem to popsala aspoň trošku srozumitelně.Jo je tam taky nějaký pub a myslím i škola. ![]()
Holky diky, vim, kde je Ceska…je ta Singer
, tak snad to najdu…a nekde jinde jeste je nemaji? Nebo tam je nejvetsi vyber?
Něco málo mají v Renu,ale opravdu minimum,v České mají největší výběr.
včera jsem tam byla kupovat, mají spoustu bot na výběr, určitě budeš spokojená… je to skoro naproti Potrefené huse-u náměstí ten roh jak je Česká pojišťovna, jsou tam třeba ponožky Čtveráček, pak taková ta „pochcaná ulička“-spojka k plovce.. tak zahneš doprava do České a asi v půlce je to
dětská obuv Mates, Martina petrlíková
omlouvám se, anonym jsem byla já.. a teď mě ještě napadlo, že je mají i v Plachého ulici, to je kousíček od té České, ale pozor, tam neberou kreditky:)
jo, a cena? včera jsem za větší dávala 850, za menší 750, takže spokojenost