Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, chtěla jsme se zeptat jak mám správně koupit malému capáčky-botičky potřebuju je jen do kočárku protože máme kombinézu bez botiček. teď jsem mu jedny úžasné koupila, ale kamarádka mi vysvětlila že pokud mu nesedí botička přesně na chodidýlku tak mu sou malé ach jo
¨Děkuju za rady a ¨názory
A není to jedno, když ještě nechodí? Nebo mu změř na délku chodidlo a podle toho kup nové, ale asi bych se tím nezatěžovala. Stejně má přes nohy deku, ne?
Lasička
náš prcek už chodí,zatím jen kolem nábytku,ale koupily jsme mu boty,19 ale ty jsou ještě velké,ale má papučky 12(18),do kočárku mu je dávám,i když má deku a nánožník,posílám odkaz na stránky kde najdeš vše o tom jaké koupit botky pá J.
http://www.detskaobuv.cz/
Ahojky,
my jsme loni přes zimu, kdy malá také ještě nechodila, pořídili takové vyteplené vyšší capáčky - jakoby návleky na suchý zip. V podstatě to byly takový vysoký teplý hadrový látkový boty, vypadalo to jako vložky do sněhulí. V tescu za cca 100-150,–Kč. Stejně byla malá vždy ve fusaku či dece, nohy měla v teple.
Radka
Ahoj, taky mame do kocarku takove backurky koziskove, nema to zadnou podrazku. Jen aby byly tapky v teple. Primerila jsem to prilozenim k nozce a bylo. ![]()
Ahoj, pokud mimi nechodí, je asi jedno, jaké botičky mu dáš (malé asi ne, ale to snad poznáš), hlavně, aby mu nebyla zima na nožičky. Já jsem koupila capáčky v dětském obchodě, cca 170 kč /pravda, taky jsem se napoprvé netrefila a běžela pro větší/, ale taky se mi osvědčili doma upletené bačkorky od tchyně, ty jsem dávala i doma
pokud prcek začne chodit, tak pak asi už kvalitní obuv s certifikací, aby měl pevný kotník. My koupili botičky se stonožkou od DPK, ale teď jsme na zimu koupili od Essi a jsem zatím moc spokojená i s cenou, objevila jsem docela šikovný krámek v Praze 9-Horních Počernicích, kde mi paní moc mile poradila
ale to už jsem jinde
…