Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem
.
Jaké kupujete botičky na jaro pro miláčky?Náš miláček má rád kaluže,tak musí nepropustit vodu,zároveň bych ráda,aby se dobře udržovaly a nepotila se mu nožička.Děkuji všem za názor,radu popřípadě fota ![]()
Neporadím, ale taky se po nich pomalu poohlížím, takže budu ráda za tipy. Nejlepší budou nějaké kožené ![]()
monapupp píše:
Ahoj všem.
Jaké kupujete botičky na jaro pro miláčky?Náš miláček má rád kaluže,tak musí nepropustit vodu,zároveň bych ráda,aby se dobře udržovaly a nepotila se mu nožička.Děkuji všem za názor,radu popřípadě fota
když botu naimpregnuješ tak 5× zasebou tak ti nepropustí vodu mám to vyzkoušeno, otřeš to pak jen hadrem a znova naimpreg.co se týče pocení tak batolatům se potí nohy skoro všem.
kupuju boty malé jen u BAŤI
Blanka S píše:monapupp píše:
Ahoj všem.
Jaké kupujete botičky na jaro pro miláčky?Náš miláček má rád kaluže,tak musí nepropustit vodu,zároveň bych ráda,aby se dobře udržovaly a nepotila se mu nožička.Děkuji všem za názor,radu popřípadě fotakdyž botu naimpregnuješ tak 5× zasebou tak ti nepropustí vodu mám to vyzkoušeno, otřeš to pak jen hadrem a znova naimpreg.co se týče pocení tak batolatům se potí nohy skoro všem.
kupuju boty malé jen u BAŤI
Impregnace dobra to vec
.Ja mam svoje zimni boty uz pet let inpregnovala jsem asi 3 roky a tedka uz skoro nemusim nic nepropusti akorat trochu ztvrdl povrch
.Takze malemu impregnuji taky ![]()
Impregnace príma a ještě jsou dobrý boty, které mají podrážku protaženou až na špičku, nevím, jak to nazvat
My kupujeme botky od Essi a ty to mají. To potom mělké louže zvládnete taky a ještě odpadá stres, jestli náááááhodou tam voda nějak nepronikla …
Já kupuju, co se mi líbí, 100% kůže a s atestem.
Měla jsem Essi, Fare, Primo, Elefanten a v pohodě.
Vybírám také ty s tou protaženou špičkou
Je to super proti okopání.
Louže jsou u nás taky oblíbené
, ale to jistí jen gumáky. Aby neměl zpocenou nohu, tak do nich kupuji takové dírkované vložky od Eleanten, mají je v Deichmanu. Jsou buď gelové nebo gumové a potažené shora pevnou látkou.
No já kupuju u Bati,protože mi přijde kvalita a cena ok ty vložky do bot zkusím taky ![]()
zaneth píše:
Měla jsem Essi, Fare, Primo, Elefanten a v pohodě.Vybírám také ty s tou protaženou špičkou
Louže jsou u nás taky oblíbenéJe to super proti okopání.
, ale to jistí jen gumáky. Aby neměl zpocenou nohu, tak do nich kupuji takové dírkované vložky od Eleanten, mají je v Deichmanu. Jsou buď gelové nebo gumové a potažené shora pevnou látkou.
No, právě, u nás na louže taky jenom gumáčky, protože to stříká až ke kolenům…
zaneth píše:
Měla jsem Essi, Fare, Primo, Elefanten a v pohodě.Vybírám také ty s tou protaženou špičkou
Louže jsou u nás taky oblíbenéJe to super proti okopání.
No, právě, u nás na louže taky jenom gumáčky, protože to stříká až ke kolenům…
Já s Baťou mám špatnou zkušenost
.Podzimní boty nám začaly plesnivět.Sice vyreklamovali,ale i tak už se mi tam moc nechce.Uvažuji o firmě Protetika a nebo Superfit.Ty jsme měli v zimě a jsou super.A holinky nevím
..nemají pevnou patu a říká se,že do tří let by měla bát kotníčková obuv. ![]()
Taky vybírám, zatím jen po netu. Požadavky stejné, voděvzdorné a ochrana špiček proti okopávání. Nejlepší by byly asi goretexy od Superfitu, ale ta cena je horší. To se mi už zdá zbytečné, když to má na chvilku. Takže vyrazíme do ulic a půjdu se dívat na Essi a Superfit, ale bez goretexu, tam jsou ty ceny kolem 800.
Já taky plánuju od superfit.Máme zimní a jsme s nimi spokojení.Až na ty ceny no
Ale jestli mají i za 800 Kč tak se to dá.To jsem koupila i od essi a s těma jsme moc spokojení nebyli.
Jasně, že když je po dešti, vezmeme si holinky. Ale jsou louže jako třeba že všude už je sucho, jen na poklopech kanálů se drží trochu vody… Na tyhle „nízký vody“ jsou ty boty se špičkou fajn.
Jinak teda Tom chodil domů na podzim zmáčený i když měl holinky, protože jak měl malou nožičku, byly holinky nízké a u nás na chalupě u kravína traktory vyjezdily tak perfektní díry, že pokud mu tam nenateklo horem, tak to jeho dupy dupy dokonalo zkázu ![]()