Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím maminky
,
jaké máte botičky, když nosíte a k večeru už je chladno, popřípadě někde na horách?
Koukala jsem na internet a výběr není zas tak široký, ale je na výběr flís nebo softshell a člověk aby se vyznal co je lepší
děkuji za vaše zkušenosti ![]()
Já jsem měla z HM zateplené nepromokavé capáčky (vysoké až nad kotník).
Asi záleží i jak staré dítě, resp. jestli počítáš, že ho třeba někde položíš na zem a necháš postávat a obcházet, tak pak určitě něco nepromokavého, pokud malé mimčo, které bude určitě jen nošeno, tak pak klidně měkoučký flís, nebo vlněné bačkůrky…
Mne se osvědčili botičky od značky fare - tak mrkni na stránky. jsou pohodlné a některé využijete opravdu skoro po celý rok. ![]()
@Rimini1425 jako pro sebe nebo děcko? nějak jsi to zapomněla specifikovat ![]()
@Rimini1425 píše:
Pro miminka samozřejmě
takže nechodící? Stačí capáčky, na zahřátí nějaké ty soft nebo flís návleky, na Fleru (nebo bazárky) jich se dá sehnat hromada.
Já na nošení v zimě používala fleecové botičky od Pecha a teď když je chladno, dávám Mocc ona od kikko.
Na Fler jsem se dívala
moc se mi líbily. Tam máte dobré zkušenosti?
@Rimini1425 píše:
Zdravím maminky,jaké máte botičky, když nosíte a k večeru už je chladno, popřípadě někde na horách?
Koukala jsem na internet a výběr není zas tak široký, ale je na výběr flís nebo softshell a člověk aby se vyznal co je lepšíděkuji za vaše zkušenosti
Capáčky Nolen, šijí je na zakázku. Měla jsem od nich kdysi pro dceru.
@yvone píše:
Mne se osvědčili botičky od značky fare - tak mrkni na stránky. jsou pohodlné a některé využijete opravdu skoro po celý rok.
S Fare nemám dobrou zkušenost. Kupovala jsem je ze začátku, když začínala dcera chodit. První na prodejně, další přes jejich eshop. Máme doma to jejich měřidlo, ale několikero botiček mi přišlo s vadou. Reklamace sice nebyl problém, ale raději jsem začala kupovat boty DPK. Jsou podstatně kvalitnější, nemůžu si stěžovat.