Botičky, když je chladno, případně na hory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
25.8.16 14:00

botičky na nošení

Zdravím maminky :),

jaké máte botičky, když nosíte a k večeru už je chladno, popřípadě někde na horách?
Koukala jsem na internet a výběr není zas tak široký, ale je na výběr flís nebo softshell a člověk aby se vyznal co je lepší :) děkuji za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1824
25.8.16 14:05

Já jsem měla z HM zateplené nepromokavé capáčky (vysoké až nad kotník).
Asi záleží i jak staré dítě, resp. jestli počítáš, že ho třeba někde položíš na zem a necháš postávat a obcházet, tak pak určitě něco nepromokavého, pokud malé mimčo, které bude určitě jen nošeno, tak pak klidně měkoučký flís, nebo vlněné bačkůrky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.8.16 14:11

Mne se osvědčili botičky od značky fare - tak mrkni na stránky. jsou pohodlné a některé využijete opravdu skoro po celý rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
25.8.16 14:31

@Rimini1425 jako pro sebe nebo děcko? nějak jsi to zapomněla specifikovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.8.16 14:48

Chodící, nechodící, dospělý?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.8.16 14:50

Pro miminka samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.8.16 14:53
@Rimini1425 píše:
Pro miminka samozřejmě :)

takže nechodící? Stačí capáčky, na zahřátí nějaké ty soft nebo flís návleky, na Fleru (nebo bazárky) jich se dá sehnat hromada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
25.8.16 15:07

Já na nošení v zimě používala fleecové botičky od Pecha a teď když je chladno, dávám Mocc ona od kikko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
25.8.16 15:19

Na Fler jsem se dívala :) moc se mi líbily. Tam máte dobré zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
25.8.16 16:01
@Rimini1425 píše:
Zdravím maminky :),jaké máte botičky, když nosíte a k večeru už je chladno, popřípadě někde na horách?
Koukala jsem na internet a výběr není zas tak široký, ale je na výběr flís nebo softshell a člověk aby se vyznal co je lepší :) děkuji za vaše zkušenosti :kytka:

Capáčky Nolen, šijí je na zakázku. Měla jsem od nich kdysi pro dceru.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
25.8.16 16:07
@yvone píše:
Mne se osvědčili botičky od značky fare - tak mrkni na stránky. jsou pohodlné a některé využijete opravdu skoro po celý rok. :)

S Fare nemám dobrou zkušenost. Kupovala jsem je ze začátku, když začínala dcera chodit. První na prodejně, další přes jejich eshop. Máme doma to jejich měřidlo, ale několikero botiček mi přišlo s vadou. Reklamace sice nebyl problém, ale raději jsem začala kupovat boty DPK. Jsou podstatně kvalitnější, nemůžu si stěžovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková