Jaké přezuvky do první třídy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1350
16.8.16 21:56

jake prezuvky do prvni tridy

Maminky, poradte jake prezuvky do prvni tridy? Pantofle, crocs mit nemuzou a papuce me prijdou zvlastni pro takovou,,velkou,, slecnu :) za rady a napady dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
219
16.8.16 21:57

Budeme mít crocsy, už do školky je nosila a budeme v tom pokračovat, nechápu proč je nemůžete mít??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eliora
16.8.16 22:01

Dobrý večer, koupila jsem dcerce papučky Befado, jsou super :D

• Citovat
  • Upravit
1180
16.8.16 22:02

U nás taky nemůžou crocsy…kupuju větrací backurky v ccc za 199,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.8.16 22:11

Já koupila synovi (kterému je tedy celkem jedno, co má na sobě, na rozdíl asi od holčiček) takové ty nazouvací plátěnky s gumovou podrážkou s Mimoněma, co jsou původně myšlené na léto na ven. Jinak má ještě ze školky klasické bačkůrky, tak je asi taky donosí (kupovala jsem nové těsně před prázdninami). Hezké bačkůrky na holky a kluky jsem viděla v CCC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
16.8.16 22:13

Pevnou špičku, pevnou patu, prodyšný materiál. Papučky jsou nejbezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
16.8.16 22:14

A co pěkné kvalitní prodyšné tenisky? Nějaké uni. Crosc jsou šílené boty a nedělám si iluze o jejich zdravotní nezávadnosti. Jak už, co se týče pocení, tak držení nohy. Chápu, proč je ve škole nechtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35316
16.8.16 22:20
@Aries6 píše:
A co pěkné kvalitní prodyšné tenisky? Nějaké uni. Crosc jsou šílené boty a nedělám si iluze o jejich zdravotní nezávadnosti. Jak už, co se týče pocení, tak držení nohy. Chápu, proč je ve škole nechtějí…

Vidim to podobne, kupuju Befado. Ale klidne bych dala i sandaly, ktere nosila v lete, na donoseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
16.8.16 22:21
@mroe píše:
Vidim to podobne, kupuju Befado. Ale klidne bych dala i sandaly, ktere nosila v lete, na donoseni.

To není špatný nápad, sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26228
16.8.16 22:27

Když sandálky, tak s plnou špičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
16.8.16 22:28

přezuvky

I u nás musí mít přezůvky s pevnou patou, koupila jsem BEFADO baleriny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.8.16 22:31

Dcera nosí baleríny, nejake jak @pannda dala fotku.
Má je ve škole a druhé do druziny. Nechtěla klasické papuce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.8.16 22:34
@mmanolka píše:
Budeme mít crocsy, už do školky je nosila a budeme v tom pokračovat, nechápu proč je nemůžete mít??

U nás ve škole taky nesmi být crosry. Minimálně pro ty koťata na prvním stupni se nedivim.
Chtějí papuce/ boty co pevne mají na noze, sandále nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.8.16 22:34

Co je na klasických bačkůrkách zvláštního? malý děti utíkaj a v pantoflích se můžou spíš rozbít, celej den v crocsech musí bejt pro ty malý nožičky docela nářez… a jak tu dávaly odkaz výš, pokud koupíš prodyšné balerínky s podrážkou, tak je to asi přijatelná alternativa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
16.8.16 22:39

Do školy jsem loni dávala na donošení baleríny a pak Befado. Starší chodila do 4patra + taška lítá se po chodbách atd… raději pevná bota. Do školky jsem kupovala Befado viz obrázek od @pannda ty samé měla starší loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková