Kompromis barefoot - vbočené kotníky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
10.8.16 15:36

Kompromis barefoot - vbocene kotniky

Poradite prosim nekdo jake kompromis barefoot na podzim? Syn ma vbocene kotniky, tkz klasicke barefoot mit nemuze :( prolezla jsem cely internet a ve velikosti 26 nemuzu nic najit…diky moc predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
10.8.16 15:49

Ignorovat barefoot. Nosit ortopedické boty a podle návodu fyzioterapeuta cvičit chodidlo a zbytek nohy.

Nastavení správných pohybových vzorců je teď daleko důležitější, než barefoot.

Pokud vyloženě trváte na tom, že internetové info je stejně důležité jako na důkazech postavená medicína, tak hledejte ortopeda, který barefoot akceptuje a umí vymyslet něco, s čím budete spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.8.16 16:05

@Reninac jake ma miry nohy? Co treba d. d.strep rada 036 myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.8.16 16:56

@Ou ortopedicke boty nosime uz 1 a 1/2 roku, to same cviceni. je nacase pridat i neco dalsiho :-) boty budeme stridat. @Bobby ted mame 25/26, tkz DD Step 015, coz jsou kompromisy, jsou male (ty jsou do 24) :( jsem bezradna…na jare koupim Pediped, jsou dost drahe, tak aby byly i na leto a podzim, ale ted na ten podzim chci neco tak do 800kc, ptz na jare uz budou nejspis male…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
10.8.16 16:56

@Reninac Muzu se zeptat kolik mu je a jak moc vbocene je ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.8.16 18:07

@Reninac ona je pak jeste dalsi rada s vetsima cislama…porad se daji brat jako slusny kompromis :-) mela jsem je pro synka taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.8.16 18:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
10.8.16 18:46

@e008 budou mu 3 roky a vbocene je ma hodne - stredne tezke, pise dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
10.8.16 19:31

Po 3. roce už nohy většinou rostou za rok o jedno číslo :).

Hned se to lépe kupuje, když víš, že boty vydrží déle.

Jinak neporadim - nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
10.8.16 20:02

@Reninac A jak dlouho o tom vite, mame je mirne vbocene v roce a pul, fyzio rekla, ze ma slabe bricho a do tri let s tim nemame nic delat. Koupila jsem barefoot Kidofit, mam strach, abych mu to nezhorsila, ale verim, ze barefoot je zdrava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
10.8.16 22:21

@e008 nemate ani posilovat bricho?

@Reninac proc nemuze mit klasicke barefoot? Jen me to zajima, v 18m je mame vbicene taky, k dr teprve pujdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
10.8.16 23:18

@blumen Mame, ale tak nejak nespolupracuje. Fyzio mi tvrdila, ze se detem cviceni na mici libi, ale ten muj je trochu posergata, jak si neni jisty, chce dolu a koncime.
No, k tem barefoot, setkavam se s protichudnymi nazory. Ze na vbocene jen kotnickovou, jini zase rikaji, ze klidne barefoot, ze staci ta vystuha pod kotniky… Ja mu zatim davam barefoot a ve dvou letech uvidim. Chodit zacal az pred 3 mesici, takze treba to bricho teprve posili prirozene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
10.8.16 23:19

@Reninac Nemela byste fotku, abych mohla srovnat s tim nasim, jak moc to ma vbocene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85256
11.8.16 07:59
@e008 píše:
@blumen Mame, ale tak nejak nespolupracuje. Fyzio mi tvrdila, ze se detem cviceni na mici libi, ale ten muj je trochu posergata, jak si neni jisty, chce dolu a koncime.
No, k tem barefoot, setkavam se s protichudnymi nazory. Ze na vbocene jen kotnickovou, jini zase rikaji, ze klidne barefoot, ze staci ta vystuha pod kotniky… Ja mu zatim davam barefoot a ve dvou letech uvidim. Chodit zacal az pred 3 mesici, takze treba to bricho teprve posili prirozene…

To jsme na tom stejne, mala beha necele dva. Chuzi a behem bricho neposili, to prave tim lezenim. Ale mala lozila 4,5 mesice a stejne ho ma dle me slabsi. Ja podporuju taky barefoot a uvidim, co nam tady v zahranici na to povi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
11.8.16 08:41

@blumen Ten muj lezl vic jak sedm mesicu a vysledek? Stejne ma africke brisko. Posili to vylezanim na prolizacky, ale to ho moc neba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková