Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj ženy. Jedeme s 16 měsíčním synem na dovolenou a řeším boty do vody. Budem na chalupě kde budem mit k dispozici pískoviště, bazenek a hnedle vedle zahrady potok. Myslím ze se syn bude často rachat ve vodě a zaroven bude stale prebihat z „atrakce na atrakci“ a tak me napadlo pořídit mu neoprenove boty do vody značky playshoes klasik abych ho stále nemusela prezouvat. Nechala bych ho běhat po venku v těchto. Co myslíte?
Proč ne? Ale syn takhle běhá bosý
tedy vlastně v ponozkach, nesnáší špinavé nohy ![]()
@fashion_victim83
Ahoj díky. Taky jedem v barefoot. Teď máme nové od značky Jack and Lili a nemůžu si je vynachválit. Myslím ze bude běhat také více méně bosky ale do toho potoka bych se ho boseho bála pustit.
@Tichošlápek
Je trochu pintlich co? To znám, ale s rukama. Na písku si je stále oklepava a čistí ubrouskem. Má ho vedle babovek a použije ho sám tak desetkrát do minuty ![]()
@fashion_victim83
Ještě mě napadlo dát mu Atipasky, ale ta ponozka mu bude schnout déle nežli neoprén. Uvidim, ale asi je stejně koupím a může je využít i jako sandály…
@Frijoles drobatko
ruce docela zvládá, ale nohy chodí otirat i mne, když si dovolím tu drzost a chodím v písku bosá. Ubrousky vyžaduje taky. Jsem docela rada, ze v tom nejsme sami
maminky na písku na nás koukají dost zvláštně
@Tichošlápek
Tak snad jim ten zájem o čistotu vydrží i do budoucna ![]()