Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ženy, na jaře jsem prckovi (20 měsíců) koupila v PPP sandálky, ale jsou mu úzké. Palec se mu bokem dere ven a škrtá s ním o chodník. Musím mu pořídit širší, to je mi jasné. Otázka do pranice ale je, kde v Brně sehnat široké sandálky, které budou kvalitní, ale neutratit za to majlant? Koukala jsem se na stránky botičkárny a vrzalky, ale tam jsou sandálky okolo tisícovky. To mi přijde dost vzhledem k tomu, že malej je bude nosit max. 3 měsíce (do konce září). Máte někdo nějaký tip? Nebo obecně alespoň doporučte, které botky jsou na širší nohy. Klidně bych koupila i starší (malej má jinak nohy v pořádku, na zahradě stejně pořád lítá bos, tak by ho snad sandálky z druhé ruky nepoložily). Díky předem za rady ![]()
Já kupuju na širokou nožku Primigi, ale levné nejsou, za sandálky jsem dala 1200.
@Zireael To je na mě právě už celkem dost. Říkala jsem si tak za 500-600,–. Kdyby to byly celoročky, tak třeba i zainvestuju, ale tohle fakt využije max. do září. Jestli mu teda nevyroste noha rychleji.
D. D. step dělá boty na širší nohu. Ale mám od nich jen celoročky.
Sandále „na ven“ a na odrážedlo mám z Lidlu. Většinu času se s nimi popelí v písku. Tůry v nich nepořádáme. Jinak má boty kolem 800,–.
@Zireael píše:
Já kupuju na širokou nožku Primigi, ale levné nejsou, za sandálky jsem dala 1200.
Já primigi koupila za 700 (no asi, přesně nevím, ale určitě to nebylo za 1000 nebo víc.) V botickarne v Brně.
Ale je fakt, že teď tam tak levné nevidím, možná to byla nejaka akce… ![]()
@Bejbyy Tak o té jsem nikdy neslyšela. Díky za rozšíření obzorů ![]()
@pomeranca No já tam koukala a ceny jak za kozu, takže tam asi nééé (nebo zbytek rodiny bude chodit bosky - starší kluci do mě hučí, že taky nutně potřebují nové sandálky
)