Nožičky - 15měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15450
28.7.16 22:57

Nožičky - 15měsíční

Dcera (4 roky) má vbočené kotníky. Nožičky měla už hned po narození trošku jinak - nevím, jak to přesně popsat. Teď tápu v tom, co dělat. Cvičí, chodí naboso, zkoušela jsem vložky do bot, vložky do bot přímo pro její nožičku, barefooty. Přesto mi přijde, že žádná změna nenastala a je to pořád stejné. Budu ráda za každou radu a zkušenosti.
U druhého dítka (15 měsíců) jsem měla radost, že má už od narození nožičku takovou, jako má být. Jenže - asi jsem někde zase udělala chybu. :zed: Najednou má nožičky hrozné - přijde mi to, že se to změnilo během dvou týdnů. Má botičky Essi. A chodí hodně naboso po trávě - poslední dva týdny mi přijde, že chodí naboso mnohem častěji - chodil naboso dost i v písku. Co mám s těma nožičkama dělat??? Co mu mám dávat za botičky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
28.7.16 23:01

@Sára 1 co na to dr? praktik i ortoped?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
28.7.16 23:07
@bublinek píše:
@Sára 1 co na to dr? praktik i ortoped?

U dcery to doktorka neřešila s tím, že se to samo srovná. Takže jsem zašla sama k ortopedce. Chodily jsme na cvičení a cvičíme doma. Při každé kontrole máme předepsané vložky do bot. Do zimních bot jsme dostaly vyrobené přímo dle otisku nohy. Připadá mi, že se to nelepší.
U mladšího se to zhoršilo teď, takže ještě nebylo kdy to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
29.7.16 01:23

Zkuste konzultaci zde, pokud to neni daleko. Doporucuji http://ontogenia.webnode.cz
Mozna bude problem ve stredni rovine tela jako u nas. Botou se nic nevyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.7.16 05:54

Objednej ji k ortopedovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.7.16 06:19
, takže ještě nebylo kdy to řešit. Můžete, prosím, malinko rozvést, co může znamenat problém ve střední rovině těla. Dekuji
@Lenka2016 píše:
Zkuste konzultaci zde, pokud to neni daleko. Doporucuji http://ontogenia.webnode.cz

Můžete, prosím, rozvést, co může znamenat problém ve střední rovině těla? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
29.7.16 06:35

@Sára 1 noha se vyviji do 3 let, pry se to pred tretim rokem neresi a ma to takto hodne deti. Ale zaroven jsem cetla, ze to muze byt slabym brichem napriklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
29.7.16 15:41
@Kotatko03 píše:
Objednej ji k ortopedovi :palec:

S dcerou k ortopedovi chodíme. Nevím, od kolika let se tohle řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
29.7.16 15:43
@blumen píše:
@Sára 1 noha se vyviji do 3 let, pry se to pred tretim rokem neresi a ma to takto hodne deti. Ale zaroven jsem cetla, ze to muze byt slabym brichem napriklad…

To mi taky bylo u dcery řečeno. Řešila jsem to ale už dříve. U mladšího to bylo vše v pohodě, ale najednou se to zhoršilo. Nevím, jaké mám koupit botičky - které by byly nejvhodnější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15450
29.7.16 15:44
@Lenka2016 píše:

Děkuji za radu. Bohužel je to pro nás hodně daleko. Co je to ten problém ve střední rovině těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
29.7.16 16:21
@Sára 1 píše:
To mi taky bylo u dcery řečeno. Řešila jsem to ale už dříve. U mladšího to bylo vše v pohodě, ale najednou se to zhoršilo. Nevím, jaké mám koupit botičky - které by byly nejvhodnější. :nevim:

To ja taky ne, mame stejny problem, jsme v zahranici, k dr jdu za mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
29.7.16 17:54

Spatne drzeni tela, ochable svaly (zada/panev)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
29.7.16 18:16
@Lenka2016 píše:
Spatne drzeni tela, ochable svaly (zada/panev)

Nomto je mozne, dle me mame hypotonii od narozeni, ale tady to nikoho nezajima a vubec se to neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
29.7.16 19:26

@blumen u nas se to neresi take, ale sama jsem si pana z Ontogenie nasla a ziskal si nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85225
29.7.16 20:42
@Lenka2016 píše:
@blumen u nas se to neresi take, ale sama jsem si pana z Ontogenie nasla a ziskal si nas.

Hypotonie se v cesku resi vojtovkou. U nas nikdo neresil, ze dcera nezveda hlavicku, neleze, nesedi. Vsechno teda zacala delat sama, ale na muj vkus pozde. Jsme zvedava, co mi reknou na tu chuzi, predpokladam, ze nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková