Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Hezký den maminky
Vybírám botičky pro dceru má 21 měsíců a koukám po jarních. Narazila jsem na stránkách od Bati na značku Bubblegummers. Posílám i boty s odkazem. Cena je opravdu pěkná, boty vypadají luxusně ale víc než tyhle dvě věci me zajímá nejvíc kvalita. Můžete mi poradit??
https://www.bata.cz/…vymi-detaily?…
Já mám podobně starou dcerku a koupila jsem jí na jaro Geoxy, kožené a jsou super. U Bati se dají koupit dobré boty, ale chce to si je osahat, zkusit ohebnost podrážky. Na podzim jsem tam boty koupila a spokojená jsem nebyla. Prodavačka mě přesvědčovala jak je má malá dobré a byly malé.
@Petkaelik jaké geoxy jsi koupila? já co jsem viděla na eshopech, tak byly celoroční pro takto malé děti všechno umělina…
@specialdmartina85 píše:
Hezký den maminky
Vybírám botičky pro dceru má 21 měsíců a koukám po jarních. Narazila jsem na stránkách od Bati na značku Bubblegummers. Posílám i boty s odkazem. Cena je opravdu pěkná, boty vypadají luxusně ale víc než tyhle dvě věci me zajímá nejvíc kvalita. Můžete mi poradit??
https://www.bata.cz/…vymi-detaily?…
nejsou kožené, to by mi vadilo. proto ta nízká cena ![]()
Koupila jsem v kamenné prodejně, ty moje už tam nejsou, ale tyhle jsou podobné. V tom popisu teda neni vše z kůže, ale mi se zdá, že je kožené mám
https://www.detskeboty.cz/…bc-c9002.htm
@Petkaelik to vypadá že kožený je jen ten proužek semišový
geox má hezké boty, ale právě většinou nejsou kožené. Což je u zavřených bot dost mínus. A na to jak jsou drahé…kupovala jsem tam jen otvřené letní sandály pro starší dceru, 1600 a umělina… no ale byly pěkná, dobrá podrážka a blikaly
Ale u těch zavřených bot chci kožené.
Mozna by stalo zato, precist si neco o spravnem obouvani
takove tuhe boty s neuveritelne vysokou podrazkou pro tak male dite, co se vpodstate jeste uci chodit…
@hapolda Hele některým to nevysvětlíš. Já znám jednu co holce dává od Crocsy. Ta holka má dva roky a jak začala chodit, už jí to lupla. ![]()
@specialdmartina85 Pro takhle malé dítě to nejsou vhodné boty. Zkus se podívat třeba na DD step, to je kompromis mezi normální botou a barefoot.
@lea79 jj, ty se mi taky líbí. Kožené a ne tak tuhá podrážka. Zastánce úplných barefoot nejsem, ale něco mezi je pro mně ideál. Tyto Baťovské fakt ne.
@lea79
já, se jen zeptala.
Opravdu jsem měla možnost se tu přesvědčit otom ze se tu některý matky chovají jak naprostý…
DD step jsou fajn, vhodne na vysoky nart, na nizzi treba Jonap. Maji BF i neBf, nebo camper, ale ty jsou drazsi. ![]()
@specialdmartina85 Však já Ti normálně odepsala a poradila. Boty pro malé děti bych řešila v obchodě, což teď není možné. Tak se zkus podívat podívat na ty DD stepy nebo Rak, Fili. A pokud by šlo o cenu, je možná lepší koupit kvalitní bazarovou než novou nevhodnou. ![]()
@veria Já taky nejedu barefoot, ale ten kompromis je fajn. Starší měl i Protetika a teď má Fili. Mladší jede od začátku DD step.
Mě by zajímalo jak dlouho vaše děti ty d. d. step nosily. Malá měla na podzim celoroční kožené vel 22. Na zimu měla jejich zimní 23 ( tam ta podrážka taky žádný zázrak) a teď má Geox 24, ale d. d step jsem našla jen do velikosti 24 a jsou určitě menší. Myslím, že cílem diskuze bylo poradit a ne to tu hrotit. Zakldatelka tu napsala právě proto, že se teď do prodejny nedostane. Na mallu maji teď na geoxy slevu -25% před týdně měli na Proetiku