Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Mám dceru 2roky, na jaro bude mít šněrovací zdravotní a pak pro větší teplo zdravotní sandálky, v úplném horku chodí na zahradě bosa a nebo má crocsy. Sandálky s ponožkou bych si v teple také nevzala a chvílka v nezdravotní botě jí určitě nic neudělá.
befada kupuju na netu, jsou polske a s jejich atestem, levna bota a slusna kvalita
jizvíková píše:
befada kupuju na netu, jsou polske a s jejich atestem, levna bota a slusna kvalita
už jsem si to vygooglila a jsem nadšená… díky, diky, díky. Zase o důvod víc velebit emimino. Jsou nádherné a už se těším na jaro a léto, až je objednám.
![]()
Jak je to s velikostí? Jsou asi jako české, co? Třeba Essi, Progres a tak. Protože třeba ty zahraniční botky jsou většinou menší. Jen abych věděla s čím srovnávat.
Měla santé celokožené kotníkové botky a pak protetika sandálky..žádné plátáky a jiné ne..TAkhle to stačilo.
podle mě jsou spíš větší, já teď vybírám pro malou: tlapku má rovných 14 cm, celoroční kožené protetiky beru 25, befado bude stačit 24 (15,5 cm)
Hellik píše:jizvíková píše:už jsem si to vygooglila a jsem nadšená… díky, diky, díky. Zase o důvod víc velebit emimino. Jsou nádherné a už se těším na jaro a léto, až je objednám.
befada kupuju na netu, jsou polske a s jejich atestem, levna bota a slusna kvalita![]()
![]()
Jak je to s velikostí? Jsou asi jako české, co? Třeba Essi, Progres a tak. Protože třeba ty zahraniční botky jsou většinou menší. Jen abych věděla s čím srovnávat.
byvaji vetsi ![]()
Malá loňské léto odchodila v těchto, jsou z deichmana a málo které botky sednou tak super jako tyto, letos plánuji pořídit něco podobného ![]()
Kristýnka taky měla kromě sandálků plátěné kecky od befada, byla jsem spokojená s kvalitou i cenou. Nakupovala jsem na wwww.backorky.cz, prodává je i na mimibazaru Karla Stejskalová (nick kajabelkovice), od které jsem kupovala jiné boty. Bývají o číslo větší.
V lete sandalky plus celorocni, obe Jonap se zirafou- jezdime do vyrobny v Pasece u Šternberka, jsou tam levnejsi
Já doporučuji jednoznačně vivobarefoot sice jsou o něco draží, ale jejich účinky jsou zcela jedinečné pro dětskou nohu.
Ja doporucuji barefoot nebo kompromisni barefoot. Oblibeny shop, littleshoes.cz ![]()