Boty Chicco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
80
3.8.10 12:58

Boty Chicco

Prosím, máte někdo zkušenosti s botama Chicco? Dívala jsem se na jejich stránky a botičky jsou moc pěkné. Máme babičku v Itálii na dovči a chce koupit nějaké botičky. :-) Tak se jen chci zeptat, jestli je znáte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
126
3.8.10 15:31

Ahojky,
boty Chicco jsem koupila synovi moji sestry a jsou s nima moc spokojeni. Jsou krasne ,pohodle a dlouho vydrzely. Hned jak nase mala bude behat , tak ji je taky poridim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.8.10 23:06

Dimpule, děkuji za odpověď. Někde jsem vyčetla, že jsou celkem drahé. :-( Je to pravda? Dívala jsem se na stránky Chicca a tam jsou pouze vyfocené (jsou krásné) a v ČR jsou pouze dvě prodejny, kde se prodávají. A pro mě jsou celkem z ruky. :cry: Prosím tě mají všechno, co mají mít dětské botičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.8.10 16:03

Tak musím napsat, že babička přivezla nádherné boty Chicco. K mému překvalení mají opravdu všechno, co mají mít botičky pro mrňata. A co mě opravdu dostalo, tak oblečení od této značky. :-D :-D Fakt super. Doporučuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
3.9.10 11:08

11adelka: můžu se tě zeptat, na kolik ty botičky vyšly? viděla jsem je zatím jen na stránkách Chicco a jsou úžasné! Jen se bojím té ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonim
3.9.10 20:20

Ahoj,mě se ty botičky taky moc líbí, uvidím jak budou vypadat „naživo“. Jinak jsem na viděla reklamu v mamince a tenisky staly okolo 1000-1200Kč. Neprihlasena Stune.

• Citovat
  • Upravit
1028
5.9.10 19:42

No tak ja po nich taky zapatram.Pry je maji na Smichove v tom obchodu v prizemi.Ono zase kvalitni boticky stoji kolem tech 600-700Kc(treba od Fare),tak me ta cena ani tak neprekvapuje.Uvidime v realu:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.10.10 23:40

ahoj,botičky chicco stoji v norm.obchodě v itálii kolem 40euro a víc,vetšinou jsou celokožené a kvalitní,po itálii je hodně obchodů s detskou obuví stock-kde se dají sehnat boty už za 25-30euro a to od všech značek(naturino,primigi,melania,kickers,chicco,balducci..mívaji opravdu veliký výběr..oblečení je podle mě hezké ale předražené..my jsme botky chicco meli 2× a jsou pohodlné,jinak mám ráda německé elefanten nebo primigi či naturino,,myslim že naturino je o něco lepší než chicco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková