Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost se značkou FARE.
Chtěla bych holkám koupit od této firmy botky na tůru.
díky
Já osobně mám jen dobré zkušenosti:-)investice se určitě vyplatí!malá je v nich náramně spokojená,jak na běžné nošení,tak i do lesa na hříbky:-)
Ahojki,záleží jak má tvůj prcek velkou nohu,myslím objemově ,výška nártu a další.určo to chce zkusit,my kupujem jak sante tak fare a oboje jsou super.sante bych spíš přiřadila pro ty hubenější nožky,farečka sedí malému líp ![]()
Prosím, kdo zná tyto boty Fare?
http://www.akcnideti.cz/…291-d146.htm
Jsou ohebné? široké?
na jaké období? - chci do lesní školky na duben a květen a na léto do chladných dnů a na procházky do lesa.
A kdyby měl někdo ve velikosti 29 a změřil šířku stélky, bylo by to úplně nejlepší ![]()
Ty nevypadají vůbec ohebně. Já bych teda volila nějakou pohodlnější obuv.
@3HE píše:
Prosím, kdo zná tyto boty Fare?
http://www.akcnideti.cz/…291-d146.htmJsou ohebné? široké?
na jaké období? - chci do lesní školky na duben a květen a na léto do chladných dnů a na procházky do lesa.
Měli jsme je v č. 26, jsou super. Kupuji v tomto provedení již pro obě děti.
@trybitka píše:
Ty nevypadají vůbec ohebně. Já bych teda volila nějakou pohodlnější obuv.
pohodlnější obuv? To je vtipné, však je to certifikovaný český výrobce.
Měli jsme přesně tyto a spokojenost veliká. Pokračujeme i v dalších číslech…
jo a na fare.cz mi ochotně vždy poradili, uvádí délku obuvi, šířku by Ti jistě také sdělili
@dedrichov to že je certifikovaný ještě neznamená, že je to pohodlná obuv. já si teda endovedu představit chodit půl dne v takových botech a to ještě v květnu.
@trybitka píše:
@dedrichov to že je certifikovaný ještě neznamená, že je to pohodlná obuv. já si teda endovedu představit chodit půl dne v takových botech a to ještě v květnu.
já ano, už 3 roky to tak děláme
@trybitka Ty jsi nikdy nechodila na túry v trekové obuvi? Do lesní školky v dubnu (haldy mokrého listí a jehličí, kořeny a výmoly) mi přijde tahle obuv optimální, mnohem lepší než měkké tenisky, kde pod podrážkou ucítí každý kámen a klacky si může nabodnout na nárt.
Taky tyto boty ohebne nejsou vubec, prisly mi i dost tezke, ale treba pro 4 letaka budou pohodlnejsi. Syn je mel ve dvou letech na Male Fatre a nestezoval si
.
@zrcadlo Přesně tak, do přírody je mnohem lepší pevná treková obuv. I český výrobce Prabos má krásnou dětskou obuv s membránou. Ty nízké naše malá má a chodila v nich v zimě když nebyly velké mrazy a teď na jaře ve školce je dodělá.
@3HE Široké jsou, Fare nejsou na úzké nožičky, ale ohebné určitě ne. Je to treková bota, tam ohebnost není žádoucí. Pokud chceš vyloženě ohebné boty, tak nevybírej mezi trekovkami. Ovšem do lesní školky, celodenní pobyt v přírodě, do terénu, je to dobrá volba. Jinak trekovky od Fare jsme měli (já i děti) a spokojenost.