Boty na tůru FARE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
5.7.10 09:39

Boty na tůru FARE

Ahoj,

nemáte někdo zkušenost se značkou FARE.
Chtěla bych holkám koupit od této firmy botky na tůru.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8078
5.7.10 10:36

Já osobně mám jen dobré zkušenosti:-)investice se určitě vyplatí!malá je v nich náramně spokojená,jak na běžné nošení,tak i do lesa na hříbky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
5.7.10 10:40

Ahojki,záleží jak má tvůj prcek velkou nohu,myslím objemově ,výška nártu a další.určo to chce zkusit,my kupujem jak sante tak fare a oboje jsou super.sante bych spíš přiřadila pro ty hubenější nožky,farečka sedí malému líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.3.17 09:56

Prosím, kdo zná tyto boty Fare?
http://www.akcnideti.cz/…291-d146.htm

Jsou ohebné? široké?
na jaké období? - chci do lesní školky na duben a květen a na léto do chladných dnů a na procházky do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
16.3.17 09:58

A kdyby měl někdo ve velikosti 29 a změřil šířku stélky, bylo by to úplně nejlepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
16.3.17 11:06

Ty nevypadají vůbec ohebně. Já bych teda volila nějakou pohodlnější obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.3.17 11:07
@3HE píše:
Prosím, kdo zná tyto boty Fare?
http://www.akcnideti.cz/…291-d146.htmJsou ohebné? široké?
na jaké období? - chci do lesní školky na duben a květen a na léto do chladných dnů a na procházky do lesa.

Měli jsme je v č. 26, jsou super. Kupuji v tomto provedení již pro obě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.3.17 11:09
@trybitka píše:
Ty nevypadají vůbec ohebně. Já bych teda volila nějakou pohodlnější obuv.

pohodlnější obuv? To je vtipné, však je to certifikovaný český výrobce.
Měli jsme přesně tyto a spokojenost veliká. Pokračujeme i v dalších číslech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.3.17 11:15

jo a na fare.cz mi ochotně vždy poradili, uvádí délku obuvi, šířku by Ti jistě také sdělili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
16.3.17 11:21

@dedrichov to že je certifikovaný ještě neznamená, že je to pohodlná obuv. já si teda endovedu představit chodit půl dne v takových botech a to ještě v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.3.17 11:26
@trybitka píše:
@dedrichov to že je certifikovaný ještě neznamená, že je to pohodlná obuv. já si teda endovedu představit chodit půl dne v takových botech a to ještě v květnu.

já ano, už 3 roky to tak děláme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16086
16.3.17 11:27

@trybitka Ty jsi nikdy nechodila na túry v trekové obuvi? Do lesní školky v dubnu (haldy mokrého listí a jehličí, kořeny a výmoly) mi přijde tahle obuv optimální, mnohem lepší než měkké tenisky, kde pod podrážkou ucítí každý kámen a klacky si může nabodnout na nárt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
16.3.17 11:33

Taky tyto boty ohebne nejsou vubec, prisly mi i dost tezke, ale treba pro 4 letaka budou pohodlnejsi. Syn je mel ve dvou letech na Male Fatre a nestezoval si :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
16.3.17 12:28

@zrcadlo Přesně tak, do přírody je mnohem lepší pevná treková obuv. I český výrobce Prabos má krásnou dětskou obuv s membránou. Ty nízké naše malá má a chodila v nich v zimě když nebyly velké mrazy a teď na jaře ve školce je dodělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.3.17 12:38

@3HE Široké jsou, Fare nejsou na úzké nožičky, ale ohebné určitě ne. Je to treková bota, tam ohebnost není žádoucí. Pokud chceš vyloženě ohebné boty, tak nevybírej mezi trekovkami. Ovšem do lesní školky, celodenní pobyt v přírodě, do terénu, je to dobrá volba. Jinak trekovky od Fare jsme měli (já i děti) a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková