Máte kdo zkušenost s boty Gioseppo? Údajně ze Španělska, většinou kožené. Nenašla jsem v kamenných prodejnách, jen eshopy, žádné recenze. Jsou měnší/větší/kvalitní?
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
Ing. Eva Žáková
Dobrý den, měřila jsem dceři boty, zda se do nich vejde nožička, a když ji postavím na vložku boty, tak je má takhle (viz. fotky). Je to... Odpověď
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ještě někoho jiného na názor ohledně výběru bot pro roční dítě, které samo nechodí, pouze obchází nábytek. Od... Odpověď
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu mám devítiměsíčního chlapečka, který je již celkem zdatným chodcem. Rád by běhal se starším bráškou... Odpověď
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je pravda, že boty by se neměli dědit. Že jednou prošlápnutá bota se už nepřizpůsobí jiné nožičce. Můžu synovi... Odpověď
Dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat, jaké sandálky by jste doporučila. Chtěla bych takové ty klasické, celé otevřené, když bude v létě 30... Odpověď
Máte kdo zkušenost s boty Gioseppo? Údajně ze Španělska, většinou kožené. Nenašla jsem v kamenných prodejnách, jen eshopy, žádné recenze. Jsou měnší/větší/kvalitní?