Boty Kovo - Humanic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
8.5.12 00:32

Boty Kovo - Humanic

Máte někdo zkušenost s dětskými botami Kovo, nejspíše kupovanými v Humanicu? Kdo je vyrábí, mají nějaké atesty pro zdravotní dětskou obuv?
V Humanicu mi prodavačky nebyly schopné říci ani zbla výše uvedeného, tak jestli je mezi vámi někdo fundovanější, budu ráda. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
8.5.12 12:26

Já jsem je kupovala jako první zimní boty, když byl prckovi rok. Moc toho v nich nenachodil, ale byla jsem spokojená. Vypadaly pěkně, zdály se kvalitní a nebyly s nimi žádné problémy. Tuším, že jsou italské, jestli mají certifikát, to také nevím, ale splňovaly všechno, co požaduju u dětských bot (ohebné, pevná pata, lehké, široká špice). Radka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
10.5.12 21:48

Díky za reakci. Nikdo jiný se s nimi aktivně nesetkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ajaxin
4.9.12 20:43

Jsou to slovenské botičky.

• Citovat
  • Upravit
Miika
12.9.12 23:47

Kupili sme toto leto sandalky Kovo v Humanicu a tiez som si myslela ze su slovenskej vyroby. Ale prave som pozrela na krabicu, nie je tam ziaden kontakt na vyrobcu, ale je tam uvedene, ze vyrobene v Rumunsku.
Ale su fantasticke. Pevna podrazka, kvalitna pekna koza, prave sa chystam do Humanicu a dufam ze tam budu mat Kovo topanocky uzavrete, na jesen alebo aj zimu.

• Citovat
  • Upravit
Fufina
2.6.13 10:41

sandálky Kovo

Koupila jsem sandálky Kovo synovi do jeslí místo bačkorek a byly skvělé. Měl podezření na ploché nožky, ale vyrostl z toho, možná díky kvalitní obuvi. Doporučuji. Bohužel nemohu sehnat podobné větší.

• Citovat
  • Upravit
Miika
10.6.13 01:10

Kovo v Humanicu sa predáva pod iným menom

Ahojte, boli sme nakupovať na leto sandálky, v Humanicu sa dopredávali posledné kusy KOVO topánočiek a s potešením som zistila, že rovnakú kvalitu a strih majú sandálky značky Bambulini (podľa mňa nástupca značky Kovo) a vo vacsich velkostiach sandálky značky Frank Walker, obidve tieto značky sú vyrábané v Rumunsku a sú to interné značky Humanicu, čiže sa predávajú len v jeho predajniach. Sandálky sú výborné, odporúčam.

• Citovat
  • Upravit
238
16.7.13 12:13

Tak už jsem kovo botky reklamovala, rozlepily se. A po zkušenostech s reklamací a příkladnou neochotou a nevhodným chováním pracovnic Humanicu jsem se zařekla, že v Humanicu již nikdy více nakupovat nebudu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
19.9.13 07:31

Mají už zimní dětskou obuv

Ahoj, nebyl jste někdo už na kukačku v Humanicu po zimních botech? Mají tam i letos zn.KOVO?Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
7.10.13 19:31
@karlle píše:
Ahoj, nebyl jste někdo už na kukačku v Humanicu po zimních botech? Mají tam i letos zn.KOVO?Předem děkuji

Dneska jsem koupila zimní Kovo slevněný z 1000 na 350 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
8.10.13 05:43

@Kacenka20 Jé zítra se tam chystám tak to bych byla ráda, ale jestli je budou mít ve vel.25 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková