Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Máte někdo zkušenost s dětskými botami Kovo, nejspíše kupovanými v Humanicu? Kdo je vyrábí, mají nějaké atesty pro zdravotní dětskou obuv?
V Humanicu mi prodavačky nebyly schopné říci ani zbla výše uvedeného, tak jestli je mezi vámi někdo fundovanější, budu ráda. Děkuji.
Já jsem je kupovala jako první zimní boty, když byl prckovi rok. Moc toho v nich nenachodil, ale byla jsem spokojená. Vypadaly pěkně, zdály se kvalitní a nebyly s nimi žádné problémy. Tuším, že jsou italské, jestli mají certifikát, to také nevím, ale splňovaly všechno, co požaduju u dětských bot (ohebné, pevná pata, lehké, široká špice). Radka.
Kupili sme toto leto sandalky Kovo v Humanicu a tiez som si myslela ze su slovenskej vyroby. Ale prave som pozrela na krabicu, nie je tam ziaden kontakt na vyrobcu, ale je tam uvedene, ze vyrobene v Rumunsku.
Ale su fantasticke. Pevna podrazka, kvalitna pekna koza, prave sa chystam do Humanicu a dufam ze tam budu mat Kovo topanocky uzavrete, na jesen alebo aj zimu.
Koupila jsem sandálky Kovo synovi do jeslí místo bačkorek a byly skvělé. Měl podezření na ploché nožky, ale vyrostl z toho, možná díky kvalitní obuvi. Doporučuji. Bohužel nemohu sehnat podobné větší.
Ahojte, boli sme nakupovať na leto sandálky, v Humanicu sa dopredávali posledné kusy KOVO topánočiek a s potešením som zistila, že rovnakú kvalitu a strih majú sandálky značky Bambulini (podľa mňa nástupca značky Kovo) a vo vacsich velkostiach sandálky značky Frank Walker, obidve tieto značky sú vyrábané v Rumunsku a sú to interné značky Humanicu, čiže sa predávajú len v jeho predajniach. Sandálky sú výborné, odporúčam.
Tak už jsem kovo botky reklamovala, rozlepily se. A po zkušenostech s reklamací a příkladnou neochotou a nevhodným chováním pracovnic Humanicu jsem se zařekla, že v Humanicu již nikdy více nakupovat nebudu ![]()
Ahoj, nebyl jste někdo už na kukačku v Humanicu po zimních botech? Mají tam i letos zn.KOVO?Předem děkuji
@karlle píše:
Ahoj, nebyl jste někdo už na kukačku v Humanicu po zimních botech? Mají tam i letos zn.KOVO?Předem děkuji
Dneska jsem koupila zimní Kovo slevněný z 1000 na 350 ![]()
@Kacenka20 Jé zítra se tam chystám tak to bych byla ráda, ale jestli je budou mít ve vel.25 ![]()