Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj chci se zeptat holky dáváte už ted dětem v těch vedrech sandálky? malá už začíná dělat první krůčky a ted jak je to vedro tak má celokožená jarní botičky jonapy ale přijde mi to že ji v tom ted už je horko… ale sandálky zatím koupené nemáme tak jestli už se mám po nějakých dívat?
Stejný problém mne napadnul včera,sandálky koupím,a budu střídat s těmi co už má,podle počasí. ![]()
už nosí sandálky. V plných si to v těchto vedrech nedovedu představit.
už chodíme v sandálích (já mám teda výhodu, že vejdeme do loňských, sice těsně, ale na těch pár dní, co mají být teplé, to stačí, na léto jsem se chystala kupovat příští týden)
Já mám tříletého syna a sandálky jsme koupili o víkendu, ale ten tvrdohlavec je nechce nosit.
Včera se krom v botaskách pařil taky v teplákách.
Je těžké ho přesvědčit na změnu oblečení a bot, holt už má svoji hlavu.
My už sandálky máme delší dobu, dávala jsem mu je když jsme jeli pouze po návštěvách a podobně.
Ano děti sandálky mají - nejmladší a nejstarší už nové, protože jsem kupovali z jiného důvodu, prostřední má loňské jen tak tak. Nedokážu si představit včerejší cca 5h výlet venku v zavřených botech. Po zahradě lítají venku.
Kupovala jsem o víkendu, protože v těch vedrech to ani jinak nejde, v kontníkových botech by se uvařil.
Ty jo, koukám, kolik dětí už nosí sandálky. Naše malá nosí tenisky a nebo balerínky. A má stále tepláčky/legínky a když už má sukni, tak má pod tím ještě silonky. Jsem asi fakt divná
![]()
Mě příjde ještě brzo na letní oblečení, teplo sice je, ale ještě nejsou takové pařáky, aby to nosit musela. Já když vidím lidi v čem chodí, tak si vždy říkám, co budou nosit, až fakt bude venku na padnutí… ![]()
Ale asi teda máte pravdu, že už bychom mohli vytáhnout léto. Ovšem ještě nemám pořádně nic nakoupeného (pouze pár nových věcí a něco z loňska), stále ještě kupuji jaro
![]()
Příspěvek upraven 30.04.12 v 09:20
@zuzulenda Nejsou pařáky? V sobotu jsme byla v sukni a tričku a byla jsem vařená, jak to u nás pařilo. Včera bylo teplo, dusno, ale pod mrakem, takže paráda, ideální počasí. A dneska se k nám přihnala vichřice, cestují tu popelnice, lidem lítají věci z balkónů, v noci se nedalo spát. ![]()
Ja musim sandalky koupit co nejdriv, zatim chodi v celorocnich celokozenych, ale neprislo mi, ze by se ji nozka nejak potila.
@zuzulenda nevím co pro tebe jsou pařáky, ale pro mě to jsou teploty nad 25 stupňů. A to u nás celý vikend bylo. V silonkách jít ven, by bylo pro mě v tomhle počasí za trest.
A až bude vedro v létě, tak budeme u vody.
Příspěvek upraven 30.04.12 v 09:27