Sandálky už teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2121
30.4.12 08:55

Sandálky už teď?

Ahoj chci se zeptat holky dáváte už ted dětem v těch vedrech sandálky? malá už začíná dělat první krůčky a ted jak je to vedro tak má celokožená jarní botičky jonapy ale přijde mi to že ji v tom ted už je horko… ale sandálky zatím koupené nemáme tak jestli už se mám po nějakých dívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15050
30.4.12 08:58

Stejný problém mne napadnul včera,sandálky koupím,a budu střídat s těmi co už má,podle počasí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.4.12 09:01

už nosí sandálky. V plných si to v těchto vedrech nedovedu představit.

• Citovat
  • Upravit
1227
30.4.12 09:02

už chodíme v sandálích (já mám teda výhodu, že vejdeme do loňských, sice těsně, ale na těch pár dní, co mají být teplé, to stačí, na léto jsem se chystala kupovat příští týden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.4.12 09:06

Já mám tříletého syna a sandálky jsme koupili o víkendu, ale ten tvrdohlavec je nechce nosit. :zed: Včera se krom v botaskách pařil taky v teplákách. :roll: Je těžké ho přesvědčit na změnu oblečení a bot, holt už má svoji hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450

My už sandálky máme delší dobu, dávala jsem mu je když jsme jeli pouze po návštěvách a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830

Ano děti sandálky mají - nejmladší a nejstarší už nové, protože jsem kupovali z jiného důvodu, prostřední má loňské jen tak tak. Nedokážu si představit včerejší cca 5h výlet venku v zavřených botech. Po zahradě lítají venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
30.4.12 09:07

Kupovala jsem o víkendu, protože v těch vedrech to ani jinak nejde, v kontníkových botech by se uvařil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
30.4.12 09:08

Já jsem sandále koupila o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
30.4.12 09:09

Já jsem sandále koupila o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.4.12 09:20

Ty jo, koukám, kolik dětí už nosí sandálky. Naše malá nosí tenisky a nebo balerínky. A má stále tepláčky/legínky a když už má sukni, tak má pod tím ještě silonky. Jsem asi fakt divná :-D 8o
Mě příjde ještě brzo na letní oblečení, teplo sice je, ale ještě nejsou takové pařáky, aby to nosit musela. Já když vidím lidi v čem chodí, tak si vždy říkám, co budou nosit, až fakt bude venku na padnutí… :think:
Ale asi teda máte pravdu, že už bychom mohli vytáhnout léto. Ovšem ještě nemám pořádně nic nakoupeného (pouze pár nových věcí a něco z loňska), stále ještě kupuji jaro :-D :-D

Příspěvek upraven 30.04.12 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
30.4.12 09:20

Taky jsme o víkendu kupovali sandálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.4.12 09:25

@zuzulenda Nejsou pařáky? V sobotu jsme byla v sukni a tričku a byla jsem vařená, jak to u nás pařilo. Včera bylo teplo, dusno, ale pod mrakem, takže paráda, ideální počasí. A dneska se k nám přihnala vichřice, cestují tu popelnice, lidem lítají věci z balkónů, v noci se nedalo spát. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.4.12 09:26

Ja musim sandalky koupit co nejdriv, zatim chodi v celorocnich celokozenych, ale neprislo mi, ze by se ji nozka nejak potila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.4.12 09:26

@zuzulenda nevím co pro tebe jsou pařáky, ale pro mě to jsou teploty nad 25 stupňů. A to u nás celý vikend bylo. V silonkách jít ven, by bylo pro mě v tomhle počasí za trest.
A až bude vedro v létě, tak budeme u vody.

Příspěvek upraven 30.04.12 v 09:27

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková