Sandálky už teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
30.4.12 10:44
@Renitko píše:
Ahoj chci se zeptat holky dáváte už ted dětem v těch vedrech sandálky? malá už začíná dělat první krůčky a ted jak je to vedro tak má celokožená jarní botičky jonapy ale přijde mi to že ji v tom ted už je horko… ale sandálky zatím koupené nemáme tak jestli už se mám po nějakých dívat?

Ahoj,
určitě už můžeš malé sandálky koupit, bude jí v nich příjemněji. Pokud vybereš ty správné (kotníčkové, pevný opatek atd.), tak jsou vhodné i na první krůčky. Jo a doporučuji i plnou špičku, ti malí prcci často zakopávají, tak ať nemá odřené prstíky.
http://www.svetdetskeobuvi.cz/…-810-101.htm
 http://www.svetdetskeobuvi.cz/…it-8-001.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.4.12 10:49
@zuzulenda píše:
Jestli sis dobře všimla a umíš si i na netu vyhledat sandálky KEEN, tak tyhle ti taky vyjedou. Jsou tak nazvány, tak nevím, proč bych je měla pojmenovávat jinak :roll: Na léto máme celokožené sandálky Essi, ty sice mají pevnou patu, ale jinak jsou úplně otevřené. :wink:
No, mě zase příjde lepší dát silonky, než aby dítě po hodině strávené venku, mělo ledové nohy… :jazyk:
Já neříkám, že někdo je hloupý, že dává dětem už plně letní oblečení, ale taky nevidím důvod, proč by se někdo měl podivovat nad tím, že já tak dceru neoblékám. Teplé boty nenosí, zateplené kalhoty taky ne, mikiny taky nenosí, ale prostě letní věci jsou ještě schované ve skříni a nepřipadám si jako extrém… :-)

zuzu ja jsem neřekla já malou taky nestrojím do letních věcích :dance: ,ale sandošky jsem jí daly,ale na punčocháčky lehký měla to se sukýnkou a lehkým svetýrkem,foukal u nás vlelký vítr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
30.4.12 10:50

@zuzulenda tak pokud u vás foukal vítr, tak chápu, že jsi letně neoblíkala… ale není stejně v celé republice… u nás je 30° a nefouká, všichni chodí v letním oblečení…

Příspěvek upraven 30.04.12 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
30.4.12 10:50

TAky už nosíme sandálky teď, je tam děsné vedro. Už ráno jak jsme vstali bylo ve stínu 27.Přes poledne ani nechodíme ven, mažeme se krémy, prostě léto jak vyšité ;) . Jen teda od čtvrtku to zase o hodně spadne a bude pršet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.4.12 10:55

Já jsem psala hned v druhém příspěvku, že u nás byl o víkendu hnusný vítr. A kdosi psal, že na jaké pařáky čekám, chudák malá v silonkách, atp… Já dle svého uvážení odmítla dát šaty bez silonek a dát sandálky. Silonky máme lehoučké, takže teplo v nich nebylo. Balerínky měla včera plátěné z HM, takže spíš jen takové „cvičky“ a nožku spocenou neměla. Když šla večer na kolo, měla na sobě dres, tepláčky a tenisky.
Dnes jsem ještě venku nebyla, ale mám otevřené všude okna, takže teplo tam opravdu je, takže dneska už může jít klidně v kraťáskách a sandálkách. O víkendu jsem to tak neviděla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
30.4.12 10:57

Jo jo včera je už měl

• Citovat
  • Upravit
101654
30.4.12 11:04
@zuzulenda píše:
Ty jo, koukám, kolik dětí už nosí sandálky. Naše malá nosí tenisky a nebo balerínky. A má stále tepláčky/legínky a když už má sukni, tak má pod tím ještě silonky. Jsem asi fakt divná :-D 8o
Mě příjde ještě brzo na letní oblečení, teplo sice je, ale ještě nejsou takové pařáky, aby to nosit musela. Já když vidím lidi v čem chodí, tak si vždy říkám, co budou nosit, až fakt bude venku na padnutí… :think:
Ale asi teda máte pravdu, že už bychom mohli vytáhnout léto. Ovšem ještě nemám pořádně nic nakoupeného (pouze pár nových věcí a něco z loňska), stále ještě kupuji jaro :-D :-DPříspěvek upraven 30.04.12 v 09:20

Já tedy nevím, ale přijde mi, že ty ses začla ostatním kecat do oblékání jako první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.4.12 11:25

@j.a.n.i1 Prosím? Já jsem napsala, že se občas divím, v čem lidi chodí oblečení. Tím myslím třeba slečny, které nosí horní díl plavek a k tomu minikráťásky, žabky. To mi příjde docela moc. To, že někdo obléká dítě do kraťásků je mi jedno. Psala jsem, že já to tak nedělám a že ani ve svém okolí jsem dítě takto oblečené ještě ani neviděla. Napsala jsem, že mi prostě příjde brzy dávat dceři tílečka, kraťásky a tak.
To, že já se podivím nad někým, kdo je oblečen jako již zmíněné slečny, není nic špatného. Stejně tak se může podivovat maminka v mém okolí, protože moje holčička má legínky a tričko. Taky jsem se zmínila, že dnes je teplo už i nás, takže klidně dceři dám sandálky a něco lehčího. Nikomu jsem do oblečení nekecala.
Myslím, že jsme se špatně pochopily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.4.12 12:04
@zuzulenda píše:
@j.a.n.i1 Prosím? Já jsem napsala, že se občas divím, v čem lidi chodí oblečení. Tím myslím třeba slečny, které nosí horní díl plavek a k tomu minikráťásky, žabky. To mi příjde docela moc. To, že někdo obléká dítě do kraťásků je mi jedno. Psala jsem, že já to tak nedělám a že ani ve svém okolí jsem dítě takto oblečené ještě ani neviděla. Napsala jsem, že mi prostě příjde brzy dávat dceři tílečka, kraťásky a tak.
To, že já se podivím nad někým, kdo je oblečen jako již zmíněné slečny, není nic špatného. Stejně tak se může podivovat maminka v mém okolí, protože moje holčička má legínky a tričko. Taky jsem se zmínila, že dnes je teplo už i nás, takže klidně dceři dám sandálky a něco lehčího. Nikomu jsem do oblečení nekecala.
Myslím, že jsme se špatně pochopily :wink:

já myslím zuzu,že je dobře,když jí ještě dáš něco navíc,přece jenom jaro je zrádný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.4.12 12:07

@zuzulenda sice už nejsem slečna, ale dnes mám na sobě kraťásky, vrchní díl plavek a žabky :mrgreen: Je tu vedro k padnutí. Vzduch se ani nehne. Jinak k sandálkům, já zjistila o víkendu, že ty co jsem měla pro malou schované jí ještě jsou velké, takže budeme muset vyrazit nějaké koupit. Běhá venku v páskových bačkůrkách :oops: . Jinak měla nožku spocenou fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
30.4.12 12:14

…no a my dneska koupem v bazénku…je tu 26 ve stínu a bazének je na sluníčku…prcek je spokojenej … :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
30.4.12 12:24

sandále jsem malýmu koupila narychlo v pátek, páč z plátěných kecek měl úplně zpocený nohy a to v nich byl dopoledne jen hodinu a něco…
když ho vezu v kočáru, tak ho vozim naboso nebo jen ve fuskách a botičky nandavám, když ho vypouštim do terénu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
30.4.12 12:36
@Vlkoška píše:
@zuzulenda sice už nejsem slečna, ale dnes mám na sobě kraťásky, vrchní díl plavek a žabky :mrgreen:

No, dneska bych se tomu ani nedivila, je tam opravdu vedro. Já za chvíli vyrážím na kolo, takže možná taky pojedu jen v cyklokraťasách a vrchním dílu plavek, ale budu mít tenisky. To bude až se vyzuju :-D Ale u nás o víkendu na takovéto oblečení opravdu počasí nebylo, tak jsem se podivovala, stejně tak jako kdybyste vy viděli mě v džínách a tričku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.4.12 12:46
@zuzulenda píše:
No, dneska bych se tomu ani nedivila, je tam opravdu vedro. Já za chvíli vyrážím na kolo, takže možná taky pojedu jen v cyklokraťasách a vrchním dílu plavek, ale budu mít tenisky. To bude až se vyzuju :-D Ale u nás o víkendu na takovéto oblečení opravdu počasí nebylo, tak jsem se podivovala, stejně tak jako kdybyste vy viděli mě v džínách a tričku :-D

Tak přeju hezký výlet na kole ;) a zastávku někde na chlazené pivečko 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
30.4.12 12:47
@zuzulenda píše:
No, dneska bych se tomu ani nedivila, je tam opravdu vedro. Já za chvíli vyrážím na kolo, takže možná taky pojedu jen v cyklokraťasách a vrchním dílu plavek, ale budu mít tenisky. To bude až se vyzuju :-D Ale u nás o víkendu na takovéto oblečení opravdu počasí nebylo, tak jsem se podivovala, stejně tak jako kdybyste vy viděli mě v džínách a tričku :-D

u nás bylo o víkendu vedro jako prase… my jsme se už vyletnili v pátek :P
v sobotu bylo 29 ve stínu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková