Sandálky už teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5473
30.4.12 22:10

My letěli pro sandály v sobotu dopoledne, páč prcek měl jinak jen celoroční goretexový boty a z těch jsme v pátek tahali totál mokrou nohu. V krámu bylo nevídaně narváno, prostě ze dne na den venku 30°C a nikdo neměl pro dítě sandály. Koupili jsme Superfit za 940,–, trochu mi padala brada, loni jsme měli pěkné kožené Essi za pětikilo, ale holt větší velikosti asi víc stojí. Ale jsou pěkné, mají krytou špičku, kotníčkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kotatko03
30.4.12 22:21
Tady v Praze dnes bylo krásně, nevím kde bydlíš, ale mě zase příjde divné, když někoho potkám nabaleného. Můj malý měl 3/4 volné kalhoty, ponožky, sandálky a tričko s krátkým. 30stupňů na sluníčku mi nepříjde málo a to je snad úplně jedno, jak dlouho je teplo? jestli první, druhý nebo patnáctý den. Je teplo, tak se podle toho obléknu.
@zuzulenda píše:
Ty jo, koukám, kolik dětí už nosí sandálky. Naše malá nosí tenisky a nebo balerínky. A má stále tepláčky/legínky a když už má sukni, tak má pod tím ještě silonky. Jsem asi fakt divná :-D 8o
Mě příjde ještě brzo na letní oblečení, teplo sice je, ale ještě nejsou takové pařáky, aby to nosit musela. Já když vidím lidi v čem chodí, tak si vždy říkám, co budou nosit, až fakt bude venku na padnutí… :think:
Ale asi teda máte pravdu, že už bychom mohli vytáhnout léto. Ovšem ještě nemám pořádně nic nakoupeného (pouze pár nových věcí a něco z loňska), stále ještě kupuji jaro :-D :-DPříspěvek upraven 30.04.12 v 09:20
  • Citovat
  • Upravit
14856
30.4.12 22:22

@Samamama oni ty superfity jsou drazsi, ale zase super, ja o nich taky uvazuju, jestli nenajdu lepsi.

dceri se teda nastesti noha nepotila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.4.12 23:12

Tak u nás (Dobříš) je taky pěkný horko. Roční dcera, když sedí na kočáře, má jen ponožky, protože sandálky budem kupovat až přijde další vlna veder (teď se má zas ochladit) a jinak v ‚botaskách‘ má nohu mokrou. Co se týká oblečení-kraťasky,tričko,kšiltovka. A sedmitýdenní syn plínu,ponožky,tričko a je spocený stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.5.12 10:52

jak tady někdo psal, že ještě nejsou pařáky?? 8o My máme už třetí den nad 30 stupnů, já i dcera nosíme sukně, tílka a samo že sandálky. Naštěstí se tak tak vejde do loňských, nové zatím nemáme .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.5.12 16:31
@kotatko03 píše:
Tady v Praze dnes bylo krásně, nevím kde bydlíš, ale mě zase příjde divné, když někoho potkám nabaleného. Můj malý měl 3/4 volné kalhoty, ponožky, sandálky a tričko s krátkým. 30stupňů na sluníčku mi nepříjde málo a to je snad úplně jedno, jak dlouho je teplo? jestli první, druhý nebo patnáctý den. Je teplo, tak se podle toho obléknu.

Tobě příjde dítko v šatečkách, lehounkých silonečkách a balrerínkách, které ji schovávají pouze prstíky, nabalené?! :roll: :think:

Jinak u nás 30°C o víkendu rozhodně nebylo. Od pondělí do včera už ano a taky jsme vytáhli letní oblečení. ;)
Zjistila jsem, že dcerce jsou sandálky na knop. Ještě před měsícem jsem ji je zkoušela a měla tam dost místa. :zed: Takže dneska jsem projížděla net a nemůžu žádné sandálky sehnat. Chci sandálky pouze s pevnou patou (kotníkové), předek otevřenej. Loni jsem sehnala krásné ESSI, celokožené za 6stovek a letos nemůžu sehnat vůbec nic. Superfity co jsem viděla, tak byly bez uzavřené paty :nevim:
To jsem zvědavá, kde co letos seženeme. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková