Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
U nás taky nebyla zima, ale foukal vcelku studenej vítr a to byl fičák ![]()
My byli v sobotu na ochutnávce vín, tak jsem se i raději schovávala ve stínu, abych něco vydržela
Chlazené pivečko bude, už se na něj těším ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Já mám tříletého syna a sandálky jsme koupili o víkendu, ale ten tvrdohlavec je nechce nosit.Včera se krom v botaskách pařil taky v teplákách.
Je těžké ho přesvědčit na změnu oblečení a bot, holt už má svoji hlavu.
U nás to samý.On by nejradši nosil i zimní čepici
Musela jsem jí schovat,aby jí neměl na očích.
tak jsem dneska chtela koupit sandalky a nekoupila…ve vyberu zůstaly dvoje, jedny superfity s krytou spickou, ale byly spis klucici, i kdyz se mi barva libila. Pak jedny ecco a ty byly bez spicky a dost otevreny. Hlavne drahy.
vzhledem k tomu, ze uz ji normalni plny boty budou asi brzo maly se mi 50 euro davat teda nechtelo.
za jakou cenu kupujete sandalky - v pomeru k plnym botam? Ja bych rada nejake levnejsi, nez celoboty, preci pokud nebudou tropy v nich nestravi tolik casu jako v plnych.
a jestli bude leto jako vloni
, nechci se nechat ukolebat par dny tepleho pocasi ![]()
@petra79 píše:
U nás to samý.On by nejradši nosil i zimní čepiciMusela jsem jí schovat,aby jí neměl na očích.
i souhlasím s raduškou náš malej nosí tričko s dlouhým rukávem a plátěné kalhoty tričko jsem mu dávala s krátkým rukávem ale řval že ho nechce tak měl s dlouhým ohrnula jsem mu rukávy a byl spokojenej ale připadala jsem si blbě co mu to dávám když je venku horko
Jinak k zakladatelce zrovna dneska jsme koupily sandálky nohu měl včera v plných botách spocenou. ![]()
55o kč stály on je stejně zničí na odrážedle takže dražší bych nekupovala.
tady nejak nemuzu na levnejsi narazit
…jako za 500, coz je nejakejch 20 euro, bych taky nevahala ![]()
já kupovala za 685, což se mi zdálo dost vzhledem k tomu, že plný na jaro mě stály jen o stovku víc… ale co nadělám. Moc na výběr jsem neměla, tak je snad aspoň pořádně užije ![]()
@zuzulenda píše:
Ty jo, koukám, kolik dětí už nosí sandálky. Naše malá nosí tenisky a nebo balerínky. A má stále tepláčky/legínky a když už má sukni, tak má pod tím ještě silonky. Jsem asi fakt divná![]()
Mě příjde ještě brzo na letní oblečení, teplo sice je, ale ještě nejsou takové pařáky, aby to nosit musela. Já když vidím lidi v čem chodí, tak si vždy říkám, co budou nosit, až fakt bude venku na padnutí…
Ale asi teda máte pravdu, že už bychom mohli vytáhnout léto. Ovšem ještě nemám pořádně nic nakoupeného (pouze pár nových věcí a něco z loňska), stále ještě kupuji jaro![]()
Příspěvek upraven 30.04.12 v 09:20
U nas jsou teda taky vedra,takze davam normalne letni obleceni a sandalky..Ja sama jsem vyletnena,tak ho preci nebudu balit do dlouhejch rukavu…
No a az bude na padnuti,budem vsichni nosit plavky,protoze snad budem u vody.. ![]()
@marketta1 píše:
U nas jsou teda taky vedra,takze davam normalne letni obleceni a sandalky..Ja sama jsem vyletnena,tak ho preci nebudu balit do dlouhejch rukavu…No a az bude na padnuti,budem vsichni nosit plavky,protoze snad budem u vody..
pokud nebudem zrovna na nuda že jo
![]()
Ono taky záleží kde se kdo nachází, že ano.Minulou sobotu měla malá zimní botky neb jsme byli na Lysé a tam byl sníh
Teď chodila v kožených celoročních a sandálky jsme koupili až teď v sobotu.Od té doby chodí v nich.
A jinak je u nás přes 30st. takže chodíme letně.Malá 3/4 legínky a tuničku a já sukně+triko+sandály.
@AngelinaBalerina píše:
pokud nebudem zrovna na nuda že jo![]()
@marketta1 píše:
Jsi me ted navnadila,sem se na to leto zacala tesit nejak vic..
otázka jestli budeš divák či účastník
![]()
zichisek tak já předpokládala že většina dětí se na lysé nenachází
a že vedra jinak budou všude, dneska to bylo fakt na padnutí
Tady bylo dneska chvilku vetrno, na slabsi svetrik. Na dalsi lov jdu ve stredu, ale to se ma ochladit, tak uvidim co z toho bude.
ted me trapi, jestli ty plny boty, ji nejsou maly, ja to proste nepoznam, prijde mi,ze tam misto jeste ma ![]()