Sandálky už teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
30.4.12 12:58

U nás taky nebyla zima, ale foukal vcelku studenej vítr a to byl fičák :-D
My byli v sobotu na ochutnávce vín, tak jsem se i raději schovávala ve stínu, abych něco vydržela :-D Chlazené pivečko bude, už se na něj těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
30.4.12 13:47
@Raduš.ka44 píše:
Já mám tříletého syna a sandálky jsme koupili o víkendu, ale ten tvrdohlavec je nechce nosit. :zed: Včera se krom v botaskách pařil taky v teplákách. :roll: Je těžké ho přesvědčit na změnu oblečení a bot, holt už má svoji hlavu.

U nás to samý.On by nejradši nosil i zimní čepici :mrgreen: Musela jsem jí schovat,aby jí neměl na očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.4.12 14:02

tak jsem dneska chtela koupit sandalky a nekoupila…ve vyberu zůstaly dvoje, jedny superfity s krytou spickou, ale byly spis klucici, i kdyz se mi barva libila. Pak jedny ecco a ty byly bez spicky a dost otevreny. Hlavne drahy.

vzhledem k tomu, ze uz ji normalni plny boty budou asi brzo maly se mi 50 euro davat teda nechtelo.

za jakou cenu kupujete sandalky - v pomeru k plnym botam? Ja bych rada nejake levnejsi, nez celoboty, preci pokud nebudou tropy v nich nestravi tolik casu jako v plnych.

a jestli bude leto jako vloni :think: , nechci se nechat ukolebat par dny tepleho pocasi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.4.12 14:09

já jsem koupila za 500 :roll: jinak bych koupila tak do 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
30.4.12 14:13
@petra79 píše:
U nás to samý.On by nejradši nosil i zimní čepici :mrgreen: Musela jsem jí schovat,aby jí neměl na očích.

i souhlasím s raduškou náš malej nosí tričko s dlouhým rukávem a plátěné kalhoty tričko jsem mu dávala s krátkým rukávem ale řval že ho nechce tak měl s dlouhým ohrnula jsem mu rukávy a byl spokojenej ale připadala jsem si blbě co mu to dávám když je venku horko :mrgreen: Jinak k zakladatelce zrovna dneska jsme koupily sandálky nohu měl včera v plných botách spocenou. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
30.4.12 14:14

55o kč stály on je stejně zničí na odrážedle takže dražší bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.4.12 14:19

tady nejak nemuzu na levnejsi narazit :think: …jako za 500, coz je nejakejch 20 euro, bych taky nevahala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
30.4.12 14:21

já kupovala za 685, což se mi zdálo dost vzhledem k tomu, že plný na jaro mě stály jen o stovku víc… ale co nadělám. Moc na výběr jsem neměla, tak je snad aspoň pořádně užije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 14:30
@zuzulenda píše:
Ty jo, koukám, kolik dětí už nosí sandálky. Naše malá nosí tenisky a nebo balerínky. A má stále tepláčky/legínky a když už má sukni, tak má pod tím ještě silonky. Jsem asi fakt divná :-D 8o
Mě příjde ještě brzo na letní oblečení, teplo sice je, ale ještě nejsou takové pařáky, aby to nosit musela. Já když vidím lidi v čem chodí, tak si vždy říkám, co budou nosit, až fakt bude venku na padnutí… :think:
Ale asi teda máte pravdu, že už bychom mohli vytáhnout léto. Ovšem ještě nemám pořádně nic nakoupeného (pouze pár nových věcí a něco z loňska), stále ještě kupuji jaro :-D :-DPříspěvek upraven 30.04.12 v 09:20
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: čoveče tady je třicítka a u vás? jak větší pařáky že by to měly být? :mrgreen: kéž by ještě vydrželo to jarooo a děti se mi potí jak nejsou nalehko a letně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.4.12 14:37

U nas jsou teda taky vedra,takze davam normalne letni obleceni a sandalky..Ja sama jsem vyletnena,tak ho preci nebudu balit do dlouhejch rukavu… :think: No a az bude na padnuti,budem vsichni nosit plavky,protoze snad budem u vody.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 14:48
@marketta1 píše:
U nas jsou teda taky vedra,takze davam normalne letni obleceni a sandalky..Ja sama jsem vyletnena,tak ho preci nebudu balit do dlouhejch rukavu… :think: No a az bude na padnuti,budem vsichni nosit plavky,protoze snad budem u vody.. :mrgreen:

pokud nebudem zrovna na nuda že jo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
30.4.12 14:58

Ono taky záleží kde se kdo nachází, že ano.Minulou sobotu měla malá zimní botky neb jsme byli na Lysé a tam byl sníh :) Teď chodila v kožených celoročních a sandálky jsme koupili až teď v sobotu.Od té doby chodí v nich.
A jinak je u nás přes 30st. takže chodíme letně.Malá 3/4 legínky a tuničku a já sukně+triko+sandály.

• Citovat
  • Upravit
3003
30.4.12 15:02
Jsi me ted navnadila,sem se na to leto zacala tesit nejak vic.. :mrgreen:
@AngelinaBalerina píše:
pokud nebudem zrovna na nuda že jo :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 21:43
@marketta1 píše:
Jsi me ted navnadila,sem se na to leto zacala tesit nejak vic.. :mrgreen:

otázka jestli budeš divák či účastník :mrgreen: :lol:

zichisek tak já předpokládala že většina dětí se na lysé nenachází :think: :mrgreen: a že vedra jinak budou všude, dneska to bylo fakt na padnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.4.12 21:57

Tady bylo dneska chvilku vetrno, na slabsi svetrik. Na dalsi lov jdu ve stredu, ale to se ma ochladit, tak uvidim co z toho bude.

ted me trapi, jestli ty plny boty, ji nejsou maly, ja to proste nepoznam, prijde mi,ze tam misto jeste ma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková