Boty NEXT pro děti - velikosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
16.3.10 12:16

boty NEXT pro děti

Ahoj, měla bych dotaz, zda nemáte někdo zkušenost s velikostmi u NEXTu. Chci objednat přes net botky pro holky, ale když jsem změřila nožku podle jejich měřítka (vytištěný papír s velikostmi chodidel z jejich webu), tak mi vyšlo, že dcera má velikost 13 až 1 (což je česká 33)… A ona má maximálně 31. Tak se ptám, jestli nemáte zkušenost s tím, že jejich botky jsou „menší“ než naše tomu odpovídající velikost.
Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
16.3.10 12:29

Ahoj, já bych řekla že jak který… Kupovala jsem dvoje letní vloni, mulesky nosí mladý dodnes a ty druhé botky mu nebyly v podstatě už když přišly.

Jinak já to počítám podle tabulky na stránkách bati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
16.3.10 12:34

Číslování jejich bot taky nechápu, ostatně všechny jejich věci mají zajímavé číslování.
Nejdivočejší je to asi u čepic - kdo se trefí do správné velikosti je borec 8-o :roll:

A kvalitní mi teda moc nepřijdou, objednávala jsem jen jedny, na ani né roční dítko už velikost 22 a byly by mu akorát :roll:
Nakonec jsme v nich ale nechodili, upřednostňuji raději boty s atestem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.10 13:22

Botky od nextu nééé, jsou to strašný šmejdy, měli jsme asi dvoje, a malá v nich šíleně vyvracela nožku, jinak oblečení mají fajn, celkem i bačkůrky, takový nazouvací, ale botičky bych fakt nekupovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
16.3.10 13:31

ahoj, já kupuju boty od nich ráda, Maty měl několikery a dobrý, sandálky krásné. Měla jsem převodní tabulku a přijde mi, že to odpovídá. http://www.sport-live.cz/…rt-live.html
My jsme měli třeba 9, tj. 27 - sedělo, 10=28, taky sedělo, teď beru 11 na léto. Měl sandálky, plátěnky, botasky i zimní a vše super a vydržely. Myslím, že atest mají taky.

• Citovat
  • Upravit
6093
16.3.10 13:36

Atesty má teď kde co :lol: - že nejsou vadné materiály, špatná barviva a já nevím, co ještě.

Měla jsem sice v ruce jen jedny boty, ano, byly krásné, ale opravdu si raději zajdu do kamenného obchůdku, koupím malému boty se Žirafou za nekřesťanské peníze.

Tvrdá gumová podrážka, která by se neohnula ani za p**se, neprodyšné materiály - taková je má zkušenost s botami Next.
Nemyslím, že by to byla dobrá firma pro koupi obuvi na celý rok pro dítě.

Nechci nikoho urazit, jen si prostě myslím, že jsou i lepší.
Sice né tak na pohled krásné jako ty od Nextu, ale zdravější určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
16.3.10 13:43

Mám v úmyslu koupit jen žabky k vodě…investice tak kolem 150 kč .Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7864
16.3.10 14:23

Já objednávám podle této tabulky a odpovídá to

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jinak s botama mám dobré zkušenosti. V loni jsme měli kotníčkové kožené tenisky a na zimu jsem brala sněhule (ty jsou teda úžasné - první sněhulky, které jdou krásně otevřít a nožka tam pohodlně vklouzne) a klučičí kozajdy - těch jsem se bála, protože nebyly moc pevné, ale malý nešmajdá, takže je to v pohodě. Teď jsem mu objednala dvoje tenisky na léto a a lá „kroksíky“ a vypadají v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
21.3.10 13:30

lESKO a kde objednáváš boty?
Já jsem teď do 2let dceřiných kupovala kotníčkové s žirafkou ale už se na to asi vyprdnu,chtěla bych něco levnějšího.Kam jinak chodíte nakupovat botky pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vrunka
27.2.12 12:26

??

Ahoj, mohly byste mi poradit nějaké stránky na netu, kde nakoupín nové oblečení a booty Next pro děti? Díky.

• Citovat
  • Upravit
1368
20.3.12 13:27

na www.next.co.uk - zadáš si tam Českou repbuliku - můžeš objednat přímo z Anglie a pošlou ti to domů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková