Boty u Deichmanna - Dei-Tex, Bobbi Shoes
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Boty u Deichmanna,dei-tex,bobbi-shoes
Už třetí diskuzi,věnuji botám,máte někdo holky zkušenosti těmito botkami pro děti,děkuji.Nechci slyšet názory o jiných botkách(př.Fare,Pegres,atd…) děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
deich-tex jsme měli loni na zimu a naprosto super
Bobbi-shoes jsme měli sandálky, ty byli taky v poho, ale na podzim jsem koupila botasky a v těch se synovi hrozně potila nožička. Koupila jsem do nich vložky elephanten, ale vůbec to nepomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme měli tenisky Bobbi a přišly mi fajn - krásně široká špička, pěkně seděly na noze, chodil v nich nakonec celkem dost a jsou furt dobré (teda už malé
). Byla jsem spokojená. Zobecnit si netroufnu, dívám se většinou, jak je bota ušitá - když se mi líbí, tak ji vezmu. Myslím, že jsem se tam loni dívala na nějaké zimní (nevím už ale jaká značka) a ty se mi tak nelíbily - zdálo se mi, že je třeba jedna bota křivě ušitá a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme dei-tex a super
stejně v tom budeme max jednu sezonu a to kdo ví jestli
takřže myslím přijatelné na tu dobu co to nosí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dei-tex měl starší syn dvě sezóny za sebou a byli jsme spokojení. Bez problémů vydržely párhodinové hrabošení ve sněhu na horách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dei- tex jsme měli taky na zimu a jako jediný syn nezlikvidoval…Šoupe nohama tyhle vydržely
. Já jsme na nich nic špatnýho nenašla
- Citovat
- Upravit
díky holky.takže je pro dceru koupím a kámošce taky(ta jejich bude mít sváte) a lepší než aby kupovala boty u ťamanů,ptala jsem se jí na číslo bot a s koupí bot souhlasí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…já taky kupuju bobbi a úplně parádní botky. Musí se mrknout, jak jsou šitý, ale nikdy s nima žádný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dětem i sobě u Deichmana boty normálně kupuju, ale vloni jsem tam koupila pro dceru zimní (vloni čtyřletá) a za tu zimu je uplně zrasovala, že na jaře putovali do popelnice, nemělo cenu je ani schovat pro mladší. Takže letos kupujeme zimní jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale stejně ty děti z tohi vyrostou,tak je jedno hlavně když to vydrží 1 sezonu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme podzimně-zimní s tou jejich membránou Dei-tex, vodoodpudivé, prodyšné,…Jsou krásné, pěkně udělané, vypadá že vydrží fakt hodně, žádné skořápky, ale přitom lehké a měkké. Za mě - za těch 500,– hodně dost kvalitní muziky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, my máme zimní, měl je 2× na sobě, víc ještě ne,zima začíná
takže ty nehodnotím a pak máme jedny bobbi a jsme spokojený. Jinak je dobrý botky nastříkat impregnací, taky koupíš u daichmanna. Botky jsou pak víc chráněný proti promočení a může se to použít i na kombinézu,oteplováky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bobbi měl první kotníkové-odřela se akorát špička, jak ještě lezl, pak sandálky a polosandálky, naprostá spokojenost, dokonce několikrát prané. Teď má kotníkové podzimní a zase super, zimní ještě nevíme
Nohu nemá zpocenou ani se mu nepromáčely - tedy pokud nevlezl v sandálech do kaluže
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit