Oteplovačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
10.11.11 16:09

oteplovačky

Ahoj,
poradíte, kde sehnat kvalitni oteplovačky ve velikosti 86? Všude vidim jen větší velikosti.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3236
10.11.11 16:23

Ahoj.já sehnala na mimibazaru nové a moc hezké včetně bundy za 480kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
10.11.11 16:26
Terrr píše:
Ahoj,
poradíte, kde sehnat kvalitni oteplovačky ve velikosti 86? Všude vidim jen větší velikosti.
Díky

Na MMB zn. Wolf, Ydi, H&M, Pidilidi…vybereš určitě ve vel. 86 mají spousty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
10.11.11 17:14

Ahoj, dobré oteplovačky jsou v H&M, dají se sehnat taky na mimibazaru, pokud netrváš na nových. Mají to ale šité větší, takže my pro malého, který je vel. 86 kupovali vel. 80 a určitě mu i tak vyjdou na celou zimu :-) myslím, že kvalitní budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
10.11.11 17:55
Já kupovala loni pro dceru na lyže oteplovačky značky Wolf a za mě supr :palec: :palec: :palec: doufám že je bude mít dobré i letos,stály kolem 400kč a dle mého názoru jsou fakt kvalitní
Terrr píše:
Ahoj,
Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.11.11 10:09

Dcera má teď taky 86. Koupila jsem soupravu na MMB od Wolfa. Když budeš kupovat přes net, tak si ale určitě napiš o míry. Wolf a H&M mají trochu větší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
2.8.12 12:06

Nechce se mi zakládat novou diskuzi kvůli prkotině :-)

prosím zkušenosti, jsou lepší oteplovačky dole do gumy anebo když je ta nohavice jakoby rozšířená (s tím, že je dvojitá a pod tou rozšířenou nohavicí je ještě ta vnitřní, která do gumy je a strká se to do boty)? Já bych řekla, že ta rozšířená, že se to dá přes botu - ale chci se ujistit. Jedná se o děti staré 1,5-2 roky.

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.8.12 12:24

Ta rozsirena :palec: Ale ja kupuju takove co tu gumu na te vnitrni nohavici maji takovou protiskluzovou a nedavam vetsinou do boty ale pres. Drzi to paradne a nikde netahne. Jedny mam treba z Takka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
2.8.12 12:25

Tyhle by měly být už nošené, ale jsou na ně dobré reference.
Tak díky, koupím rozšířené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
2.8.12 12:54

Jen dodam ze tento typ mame opravdu do snehu a mrazu. Jinak na litacku maji normalne takove ty zateplene sustaky do gumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
2.8.12 13:31
@Ainy píše:
Jen dodam ze tento typ mame opravdu do snehu a mrazu. Jinak na litacku maji normalne takove ty zateplene sustaky do gumy.

jo jo, já myslím ty kšandové, do sněhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat