Oteplovačky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
oteplovačky
Ahoj,
poradíte, kde sehnat kvalitni oteplovačky ve velikosti 86? Všude vidim jen větší velikosti.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj.já sehnala na mimibazaru nové a moc hezké včetně bundy za 480kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrr píše:
Ahoj,
poradíte, kde sehnat kvalitni oteplovačky ve velikosti 86? Všude vidim jen větší velikosti.
Díky
Na MMB zn. Wolf, Ydi, H&M, Pidilidi…vybereš určitě ve vel. 86 mají spousty..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dobré oteplovačky jsou v H&M, dají se sehnat taky na mimibazaru, pokud netrváš na nových. Mají to ale šité větší, takže my pro malého, který je vel. 86 kupovali vel. 80 a určitě mu i tak vyjdou na celou zimu
myslím, že kvalitní budou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terrr píše:
Ahoj,
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má teď taky 86. Koupila jsem soupravu na MMB od Wolfa. Když budeš kupovat přes net, tak si ale určitě napiš o míry. Wolf a H&M mají trochu větší věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechce se mi zakládat novou diskuzi kvůli prkotině ![]()
prosím zkušenosti, jsou lepší oteplovačky dole do gumy anebo když je ta nohavice jakoby rozšířená (s tím, že je dvojitá a pod tou rozšířenou nohavicí je ještě ta vnitřní, která do gumy je a strká se to do boty)? Já bych řekla, že ta rozšířená, že se to dá přes botu - ale chci se ujistit. Jedná se o děti staré 1,5-2 roky.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta rozsirena
Ale ja kupuju takove co tu gumu na te vnitrni nohavici maji takovou protiskluzovou a nedavam vetsinou do boty ale pres. Drzi to paradne a nikde netahne. Jedny mam treba z Takka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle by měly být už nošené, ale jsou na ně dobré reference.
Tak díky, koupím rozšířené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen dodam ze tento typ mame opravdu do snehu a mrazu. Jinak na litacku maji normalne takove ty zateplene sustaky do gumy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ainy píše:
Jen dodam ze tento typ mame opravdu do snehu a mrazu. Jinak na litacku maji normalne takove ty zateplene sustaky do gumy.
jo jo, já myslím ty kšandové, do sněhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit