Rukavičky - jak neztratit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2852
7.11.11 17:07

rukavičky- jak neztratit

prosím poraďte jak upevnit rukavičky, abychom neztráceli? Co třeba pro starší děti, které je na šnůrkách nechtějí nosit? je nějaká vychytávka?
nemyslím vychytávky typu druků od výrobce- něco co můžete udělat v domácích podmínkách a nezničitnic(rukavice, oblečení)

Příspěvek upraven 07.11.11 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3956
7.11.11 17:11

No nevím, jak myslíš starý děti, které nechtějí nosit na šňůrce, ale viděla jsem kombinézu a ta měla rukavičky, který se dali přicvaknout k rukávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
7.11.11 17:12

Ve školce se objevují většinou právě ty rukavice na šňůrkách provlečené do rukávů. Pak jsem viděla i rukavice přišité páskama k bundě (na konci rukávu prostě přisitý pásek a ten přišitý i k rukavici v délce aby šla rukavice navléknout). Ale stejně každý rok se ztrácejí a nelézají rukvice v množství ohromném, vloni nám zůstala plná krabice od bot - samé rukavice „jedňáky“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.11.11 17:12

Viděla jsem u neteře ne na šňůrkách, ale ségra přišila k bundám takové krátké šňůrky s knoflíkem, k rukavičkám poutka s očkem. Je to sice " na šňůrce" ale dá se to i dobře odepnout. Jsem zvědavá na další tipy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
7.11.11 17:33

Ahoj. Dávala jsem na šňůrkách i na knoflíkách, ale pak jsem koupila ve výprodeji v Tescu dvoje rukavičky za 35 Kč, tak to teď už neřeším :lol: . Ty lepší do školky nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.11.11 17:33

Máme bundu s rukavičkama, které jsou k bundě připínací :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie