Kojenecké oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kojenecké oblečení
ahoj holky, prosím o radu nějaké dobré internetové stránky, kde nakoupím levně dětské kojenecké oblečení, ne už nošené, mám stránky na nejbaby.cz, ale tam není moc oblečení, jen příslušenství,potřebuju ještě nějaké košilky, svetříky atd., aprosím ještě o nějaký dobrý dětský prášek na praní?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já nakupovala hodně na kojeneck-obleceni.eu nebo na babylife.cz
Mají krásný oblečení za docela rozumný ceny si myslím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prací prášek používám Lovelu a jsem spokojená! Jinak by mě také zajímal obchůdek na oblečky. Většinou jsem zatím přes net řešila na www.mimibazar.cz, kde se dá sehnat snad vše, nové i použité
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mimibazaru jsou i nové věci, stačí zadat při hledání, že chceš jen nové věci…
Prala jsem v dětském prášku od Amway.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.uberusek.cz/ , peru v Persilu Sensitiv, jinak Lovela, Batole a další nevypraly fleky od jídla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aukro nebo brumla.cz , peru v pracím prášku pro děti od Eurony. ![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj, myslim ze uz to tu nekdo psal, nakupovala jsem vsechno pres net hlavne aukro.cz (ale tam jen uz nosene) a nove-levne-krasne- nejspokojenejsi jsem byla babylife.cz-i bezva komunikace a tak-maji mega vyber a spoustu vecicek…uzivej si krasne nakupovani:)…to prani ted taky resim-jsem v 8.mesici a rikam si ze uz radeji vse vyperu
ale taktez nevim moc co pouzit…paa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ja peru v persilu sensitive. Predtim jsem mela lovelu a prd jsem vyprala ![]()
A co se tyce obleceni - na uplny mimina jsem toho bohuzel hodne koupila na kojenecke-obleceni.eu a skoro vsechno jsem to musela po par pouziti vyhazet. Skoro ze vseho se mi vytrhaly ty patentky. Pak jsem zacala nakupovat prevazne Next a s tim jsem spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
www.oblecenihonzik.cz, ušijou ti i na přání, můžeš si vybírat kombinace barev a výšivky dle domluvy, mám s nimi dobrou zkušenost a ceny jsou fajne ![]()
a peru v normálním arielu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit