Kombinéza YDI
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kombinéza YDI
Poprosím maminky, co už mají kombinézu z letošní kolekce doma o radu. Syn má 109 cm a je nevím, zda
koupit 104/110 nebo 110/116. Budu kupovat přes net, u nás ve městě je nikde nemají.
Syn je huběňour.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mates měří 100cm a máme 104/110…
Být tebou,vezmu tu větší…spodek se dá hezky ohrnout kdyžtak a na botech to bude držet ta guma co je uvnitř
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
syn má 106cm a má 104/110 a má tam i trochu rezervu, ale na tvém místě bych vzala už tu větší. Tak jsme měli tu minulou-ten spodní lem na nohavici jsem mu ohrnula a díky těm gumičkám to na botkách drželo dobře, takže vůbec nevadilo, že je ohrnutý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj syn je hubený a má 110centimetrů a budu mu objednávat velikost 104/110, u nás jsem mu ji zkoušela u větnamců a byla mu dobře, ta 110/116 je o dost větší, ale koukám, že všichni radíme jinak… přeji hezký den a dobré rozhodnutí… Ivana
- Citovat
- Upravit
Ydi - výrobci
Dobrý den, Ydi je značka od Vietnamců, u nás ji mají na každé tržnici a za lepší ceny než třeba na MMB. Jukněte na tržnici k Vietnamcům. Jitka.
- Citovat
- Upravit
Prosím o zkušenosti s touto kombinézou.
Opravdu to šijí Vietnamci? ![]()
Chceme jet do Francie se synem na hory, chtěla jsem koupit kombinézu.
Váhám, zda koupit tuto značku… ![]()
Nepromokne brzy, není v ní zima… dá s v ní vydržet celý den, aby byl člověk v pohodě? ![]()
Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512
K dotazu zaklaatelky vzala bych tu vetsi. Opravdu se da ohrnout a bude i na dalsi rok.
K dotazu tvemu. My s ni zkusenost mame. Mam tri deti a v kombinezach ydi jedeme u vsech. Jsou dobre. Nepromokave. Je jim v tom teplo. Doposud trvanlive pokud to teda neprodrou na koleni. Pak uz do toho tece ale to je u vsech. Je to za slusnou cenu. Prvni jsrm kupovala v normalnim obchode.pak jsem zjistila ze byva u vietnamcu o neco levnejsi. Je mi asi v zasade jedno kdo to sije. Naposledy jsem kupovala minuly rok a kombinezy jsou ve vyborne forme. Jiste vydrzi i pro toho ctvrteho co je na ceste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512
Jeste ti napisu ze letos v zime jsme byli v krkonosich. Decka se ucili lyzovat bihuzel nam moc nepralo pocasi. Prselo. Pul dne na svahu. Kombineza zvenku vypadala promokla durch ale po svleceni vevnitr komplet sucho a ani jedno si nestezovalo na zimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani od Vietnamců nemusí být špatná. Manžel má zimní bundu YDI a je spokojený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit