Kojenecké oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
17.6.12 13:26

Nas malej byl malej a taky jsem vyuzila 50 i 56, tu nosil tak do tri mesicu. Takze za me male velikosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
17.6.12 13:40

U prvních dvou dětí jsem kupovala 56, to jim bylo dobře a některé oblečky nosili i v půl roce.
U dvojčátek mi bylo jasné, že budou menší, takže jsem kupovala 50. Tu jsem využila asi asi 14 dní - některé kousky i ve dvou měsících. A jinak jsme měli hodně 56, ty nosili ještě někdy v 7. měsíci. Takže je to fakt individuální, jde o to, jak velké to mimčo bude, někdo 56 nepotřebuje vůbec a hned maj 62 a nebo potřebujou i 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
17.6.12 20:48

Já jsem zas měla mrňouska, měla jsem nachystané tuším 62, pak jsme dokupovali pár menších kousků, nosil je určitě do tří měsíců, 62 do půl roku až devíti měsíců, 68 okolo roku na podzim, 80 máme teď na léto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.6.12 12:25

Příspěvek upraven 16.06.16 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 11:27

Chtěla bych maminky upozornit na cz.coccodrillo.eu. Přístup k zákazníkovi naprosto otřesný! S tím jsem se v žádném eshopu nesetkala. neumí sloučit objednávky, vytvořené jen pár hodin po sebe a nereagují na emaily ani telefonáty, takže když něco objednáte, už to nejde změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.13 22:11

My máme rádi e-bambini.cz, není to tam drahý, oblečky jsou pěkný a nikdy nebyl žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
15.9.13 11:19

Ahoj holky, jak dostaváte dolů fleky po ublinknutí na oblečení miminka? I po vyprání tam je takový světlý hnědý flek… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.9.13 22:49

Příspěvek upraven 16.06.16 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.2.14 23:07

Ci jo tak to mi sme obríci ako tak citam vsetky tie komenty, syn s anarodil 53 cm a važil 4kg takze po tyzdni sme menili o cislo vecsie oblecenie (kojený nebol takže musel na UM tak preto rychlo az moc rychlo rastol)teraz ma 15 mesiacou 13kg (to este vybeha)a velkostne tak 110 ale uz sa to ukludnilo takze uz nemusim kazdy tyzden zhanat oblecenie do obchodou a uz si pohodlne obcas zajdem uz na mnou a aj kamaratkynu overenu stranku farmers a kupim mu tam a všetko mu sadne predtym sme mali problem mu kupit nieco aby vtom aj ako tak vyzeral teraz je to uz ok a najlepsie su rastuce kalhoty tie odporucam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
22.5.15 21:22

Já vám nevím, jestli jsem moc náročná, ale prošla jsem celou diskuzi, otevřela každou stránku, která šla a nikde jsem si moc nevybrala tak, abych mohla nakoupit max na dvou e-shopech oblečení… :/

Máte další typy na stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.15 21:33

Nečtu diskuzi, takže nevím, co za tipy tu padlo, já nakupuji George a Next ze zahraničí, u nás kupuji Scamp a něco málo od Autexu, ale ten se bohužel rychle vytahá a vybledne

když se měl syn narodit, nakoupila jsem haldu hadříků za pár korun, vše polské (to jsem zjistila až když to bylo doma) - po vyprání popraskané obrázky, vybledlé barvy, neseděly švy…no hrůza!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2281
22.5.15 21:35

Holky, tím, že teď malá roste rychle, tak neřeším, jestli je oblečení nové a nebo z druhé ruky, většinou nakupuju na fb v bazárcích, a jsou tam věci z dovozu a někdy fakt krásné, jako nové. Až bude větší a bude mít třeba tričko na rok, na dva tak budu kupovat nové, ale teď spíš bazárkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
22.5.15 22:06

.

Příspěvek upraven 18.08.15 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
22.5.15 22:45

Měla jsem to podobně, na mimčo do roka většinu bazárkového, kolikrát o bylo i s visačkou, když se na to nedostalo, po roce je to trochu horší, ale pořád se to dá, něco jsem kupovala nové a teď po třech letech už těch bazarových věcí moc není, ale třeba tepláky na lítačku takhle koupím taky :) na FB je spousta bazárků, nebo kdekoliv jinde na netu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.23 19:06

Kvalitní oblečení české výroby mají na eshopu littleangel.. já tam moc ráda nakupuju.. zboží sice trochu dražší ale za kvalitu se platí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat