Kojenecké oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak já mám v rodině samé pediatry…jeden nechce abychom měli dudlík…druhej se nevyjadřuje..jsem zvědavá, co mně teď řeknou na to, že jsem si natírala bradavici Verrumalem, kterej je v těhu zakázanej, ale já byť zdravotník jsem to nějak opomenula
To samé mamka..rifle na mimino ne..stejně si to udělám podle svého že jo.Třeba letos jak byla zima, to jste byli zavření doma?Když prcka nabalím a jen přenesu do auta a pak třeba do obchodu, nic se mu snad nestane ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestane se mu nic. Fakt si to asi člověk musí přebrat sám. A zdravotní sám to má ještě těžší, z vlastní zkušenosti
.
Příspěvek upraven 23.05.15 v 10:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě..a já jsem příliš zdevastovaná, takže i taková laxní
zdravotnice
u mě určo neuslyšíte pane bože honem, ale klid, to bude v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no když byl týden -15, byli jsme holt doma… ![]()
sama jsem zdravotník a pediatra máme v rodině taky, na většině věcí se s ním shoduju, na čem ne, to si dělám po svém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, i když se mě to zatím netýká
chtěla bych se Vás zeptat, zda jste pořizovaly/pořizujete narozeným miminkám oblečení ve velikosti 56? Jde mi o to, jestli jste tuto velikost využily nebo jste kupovaly rovnou větší? Např. daruji kamarádce obleček na mimi a dozvím se, že je malý
Jak velké bylo Vaše miminko a jakou velikost jste měly připravenou, plavaly v tom nebo jim to bylo malé? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
Ahoj holky, i když se mě to zatím netýkáchtěla bych se Vás zeptat, zda jste pořizovaly/pořizujete narozeným miminkám oblečení ve velikosti 56? Jde mi o to, jestli jste tuto velikost využily nebo jste kupovaly rovnou větší? Např. daruji kamarádce obleček na mimi a dozvím se, že je malý
Jak velké bylo Vaše miminko a jakou velikost jste měly připravenou, plavaly v tom nebo jim to bylo malé? Děkuji
Ahoj ja nekolik kousku poridila, nechci, aby mimco plavalo v obleceni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, to dopředu nikdy nevíš, já porodila předčasně, takže jsem pak sháněla velikost 44
A švagrová zase porodila obříka přes 4kg, takže velikost 62 nosila chvilku a pak hned větší…V té 56 bych dopředu pořídila maximálně pár kousků, když budeš mít drobnější dítko, tak se dá vždycky dokoupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem pár kousků, využila jsem je tak max. 14 dní, malá hrozně rychle přibírala.. Od půl roka už jí kupuju vel. 80 (9-12 měsíců) má už 10 kg.. Takže já moc nevyužila ani ty větší velikosti - 62 a 68 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za odpovědi. Takže koukám, že nemá moc smysl kupovat malé velikosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak já jsem ve vel. 56 taky pro jistotu nakoupila a udělala jsem dobře. Navíc dcera měla problémy s přibíráním, takže jí nosila trochu dýl než ostatní.
Teď jsem si pro další taky pár kousků dokoupila (pro jistotu). Koukám na to tak, že nikdy nevíš jestli to nebude trochu dřív. Věnovat nebo prodat se to pak dá vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka malej měl při narození 51 cm a velikost 56 nosil do půl roka (ne úplně všechno). Když srovnáš oblečky jedné velikosti od různých firem, uvidíš sama, že jsou oblečky třeba o 5 cm rozdílné.
Příspěvek upraven 23.05.15 v 10:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pár oblečků velikosti 56 měla a byla jsem fakt ráda, malá docela plavala i v této velikosti. Taky ji nosila docela dlouho, zvlášť některé oblečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já koupila pár v 50tce, o něco víc v 56 no a musela jsem honem dokupovat 50tku, protože malý neměl co na sebe, nestíhalo mi to schnout
Jinak co jsem tak dostala, tak většinou 62, to určitě užijeme, sice za čas, ale to nevadí
Třeba od kamarádky jsem dostala spací pytlík 68 tuším, používáme ho v pohodě už teď a vydrží ještě dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit