Kde koupit kombinézu 92-98?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
petulja
28.10.11 09:18

Kde koupit kombinézu 92-98?

Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli by jste některá maminka neporadila kde koupit nějakou hezkou zimní kombinézku pro holčičku vel. 92?
V Chiccu mají jenom do vel 86 a pak vyloženě lyžařské, ale na to je ještě malá. Včera jsem byla v CaA a tam jsem taky žádnou neshnala. Tak jsem celkem bezradná.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
28.10.11 09:30

Já jsem taky byla včera v C&A a kombinézky v téhle velikosti tam měli :think:
Nebo pak zkusit H&M, tam mají taky hezký dětský oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.10.11 10:19

Koukám že jsi z Prahy, co zkusit Babiez? Nebo Puntanelu, Malvík, Dětský ráj nebo Babypark?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
28.10.11 11:30

My koupili vybornou v KappAhlu. Kdyz se zaregistrujes jako clen, tak dostanes 25% slevu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
28.10.11 11:32
petulja píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli by jste některá maminka neporadila kde koupit nějakou hezkou zimní kombinézku pro holčičku vel. 92?
V Chiccu mají jenom do vel 86 a pak vyloženě lyžařské, ale na to je ještě malá. Včera jsem byla v CaA a tam jsem taky žádnou neshnala. Tak jsem celkem bezradná.
Děkuji

a co kouknout na www.tchibo.cz na detske kombosky? Znam par holek, co je maji a jsou hodne spokojene… :)

• Citovat
  • Upravit
4092
28.10.11 11:40
Ema N. píše:
petulja píše:
Děkuji
a co kouknout na www.tchibo.cz na detske kombosky? Znam par holek, co je maji a jsou hodne spokojene… :)

souhlas my jsme ji tam koupili :pankac: :pankac: :pankac: nemá chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
28.10.11 11:44

V Hervisu, meli jsme pokazde SNOXX a byla vyborna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.10.11 12:13

Ahoj,
určitě budou mít v HMku, taky je mají v Tchibu. Ale ty TCM mají zvláštní velikosti, buď 86/92 nebo 98/104. Takže to chce vyzkoušet. A nebo v Hervisu jsem je viděla minulý víkend ve slevě, jenže tam mívají zase velké velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.10.11 12:16

Máme tchibo a pro mladší etirel.

• Citovat
  • Upravit
9066
28.10.11 12:18

Taky mame Tchibo a muzu jen doporucit :palec: Pokud ale budes kupovat Tchibo, tak urcite vezmi 86-92, Zuzka meri 92cm, veci nosi 92-98 a tahle kombineza ji je akorat i s poradnou rezervou (myslim, ze vydrzi tak do 100cm ditete) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
28.10.11 12:28
mikky píše:
Ema N. píše:
petulja píše:
Děkuji
a co kouknout na www.tchibo.cz na detske kombosky? Znam par holek, co je maji a jsou hodne spokojene… :)
souhlas my jsme ji tam koupili :pankac: :pankac: :pankac: nemá chybu
Aliik píše:
Taky mame Tchibo a muzu jen doporucit :palec: Pokud ale budes kupovat Tchibo, tak urcite vezmi 86-92, Zuzka meri 92cm, veci nosi 92-98 a tahle kombineza ji je akorat i s poradnou rezervou (myslim, ze vydrzi tak do 100cm ditete) :wink:

Ano, totéž jsem chtěla napsat, Aliik byla rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
28.10.11 12:46
jitka 11 píše:
mikky píše:
Ema N. píše:
petulja píše:
Děkuji
souhlas my jsme ji tam koupili :pankac: :pankac: :pankac: nemá chybu
Aliik píše:
Taky mame Tchibo a muzu jen doporucit :palec: Pokud ale budes kupovat Tchibo, tak urcite vezmi 86-92, Zuzka meri 92cm, veci nosi 92-98 a tahle kombineza ji je akorat i s poradnou rezervou (myslim, ze vydrzi tak do 100cm ditete) :wink:
Ano, totéž jsem chtěla napsat, Aliik byla rychlejší.

souhlas dělají to pro obříky :lol: malý má 87 a 86-92 má teda se značnou rezervou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
28.10.11 12:51

něco jako má tchibo jsem dnes zrovna viděla v super akci
http://www.mall.cz/…y/tgo-teasan?…
my už máme tchibo :palec: pro mladšího colour kids

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.10.11 21:42

Mně se líbí tato.Bohužel je v této velikosti již vyprodaná. Objednávám Topolino přes MMB. Zkusila bych sehnat kombinézu tam. Jinak Lindex, HM… http://www.ernstings-family.de/…0274,,1.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
7.11.11 23:05

Děkuju všem mamimkám za rady. Nakonec moje maminka narazila na krásnou červenou kombinézku v Nextu. Mám objednanou naší velikost 1,5-2 roky dorazí příští týden a už se jí nemůžu dočkat :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat