Kde koupit kombinézu 92-98?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já jsem taky byla včera v C&A a kombinézky v téhle velikosti tam měli ![]()
Nebo pak zkusit H&M, tam mají taky hezký dětský oblečení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám že jsi z Prahy, co zkusit Babiez? Nebo Puntanelu, Malvík, Dětský ráj nebo Babypark?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My koupili vybornou v KappAhlu. Kdyz se zaregistrujes jako clen, tak dostanes 25% slevu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petulja píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli by jste některá maminka neporadila kde koupit nějakou hezkou zimní kombinézku pro holčičku vel. 92?
V Chiccu mají jenom do vel 86 a pak vyloženě lyžařské, ale na to je ještě malá. Včera jsem byla v CaA a tam jsem taky žádnou neshnala. Tak jsem celkem bezradná.
Děkuji
a co kouknout na www.tchibo.cz na detske kombosky? Znam par holek, co je maji a jsou hodne spokojene… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ema N. píše:petulja píše:a co kouknout na www.tchibo.cz na detske kombosky? Znam par holek, co je maji a jsou hodne spokojene…
Ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli by jste některá maminka neporadila kde koupit nějakou hezkou zimní kombinézku pro holčičku vel. 92?
V Chiccu mají jenom do vel 86 a pak vyloženě lyžařské, ale na to je ještě malá. Včera jsem byla v CaA a tam jsem taky žádnou neshnala. Tak jsem celkem bezradná.
Děkuji
souhlas my jsme ji tam koupili
nemá chybu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
určitě budou mít v HMku, taky je mají v Tchibu. Ale ty TCM mají zvláštní velikosti, buď 86/92 nebo 98/104. Takže to chce vyzkoušet. A nebo v Hervisu jsem je viděla minulý víkend ve slevě, jenže tam mívají zase velké velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mame Tchibo a muzu jen doporucit
Pokud ale budes kupovat Tchibo, tak urcite vezmi 86-92, Zuzka meri 92cm, veci nosi 92-98 a tahle kombineza ji je akorat i s poradnou rezervou (myslim, ze vydrzi tak do 100cm ditete) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikky píše:Ema N. píše:souhlas my jsme ji tam koupilipetulja píše:a co kouknout na www.tchibo.cz na detske kombosky? Znam par holek, co je maji a jsou hodne spokojene…
Děkuji![]()
![]()
nemá chybu
Aliik píše:
Taky mame Tchibo a muzu jen doporucitPokud ale budes kupovat Tchibo, tak urcite vezmi 86-92, Zuzka meri 92cm, veci nosi 92-98 a tahle kombineza ji je akorat i s poradnou rezervou (myslim, ze vydrzi tak do 100cm ditete)
Ano, totéž jsem chtěla napsat, Aliik byla rychlejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jitka 11 píše:mikky píše:Ema N. píše:souhlas my jsme ji tam koupilipetulja píše:a co kouknout na www.tchibo.cz na detske kombosky? Znam par holek, co je maji a jsou hodne spokojene…
Děkuji![]()
![]()
nemá chybu
Aliik píše:Ano, totéž jsem chtěla napsat, Aliik byla rychlejší.
Taky mame Tchibo a muzu jen doporucitPokud ale budes kupovat Tchibo, tak urcite vezmi 86-92, Zuzka meri 92cm, veci nosi 92-98 a tahle kombineza ji je akorat i s poradnou rezervou (myslim, ze vydrzi tak do 100cm ditete)
souhlas dělají to pro obříky
malý má 87 a 86-92 má teda se značnou rezervou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
něco jako má tchibo jsem dnes zrovna viděla v super akci
http://www.mall.cz/…y/tgo-teasan?…
my už máme tchibo
pro mladšího colour kids
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbí tato.Bohužel je v této velikosti již vyprodaná. Objednávám Topolino přes MMB. Zkusila bych sehnat kombinézu tam. Jinak Lindex, HM… http://www.ernstings-family.de/…0274,,1.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju všem mamimkám za rady. Nakonec moje maminka narazila na krásnou červenou kombinézku v Nextu. Mám objednanou naší velikost 1,5-2 roky dorazí příští týden a už se jí nemůžu dočkat
.
- Citovat
- Upravit
Děkuji