Jaké nosíte kalhotky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.10.11 01:46

jake nosite kalhotky?

Jake nosite spodni pradlo? Muj pritel si nedavno postezoval, ze se mu nelibi jake nosim spodni kalhotky a chtel bych abych nosila neco vice sexy, nejlepe tanga. Nosim obycejne bavlnene kalhotky co se kupuji v baleni po peti, ted nejcasteji od marks and spencer a pripadaj mi hezke a hlavne pohodlne. Jak jste na tom vy? Omlouvam se za anonym, ale pritel zna muj nick a nechci aby vedel, ze sem o nem pisu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31268
27.10.11 02:10

taky nosím bavlněné „bombarďáky“ a tomu mému to taky není po chuti :mrgreen:
teď mám od něj povolenou výjimku, jakožto těhule nosím co je mi pohodlné a on to chápe, ale před těhu to bylo keců :roll: , takže pro něj něco saténového nebo krajkového vytáhnu (ale jen na večer-pro něj, protože v čemkoli kromě bavlny se opocuju a tak a nedělá mi to na spodek zrovna dobře)
tak to dělej taky tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.10.11 03:08

Ja jsem se ted zamilovala do bokovek/sortek. Jsou pohodlne a vypadaji sexy. Ruzne barvy, bavlna, proste vsestranna spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.10.11 03:47

Tak příteli to je úplně jedno, ten by mě viděl nejraději nahou. já nejradši nosím satén, krajku, bavlnu, jak klasické kalhotky, tak bokové. Tanga jsem začala zase nosit až teď, když už o šití po porodu nevím :-)
Ale docela mne překvapil, nesla jsem jedny kalhotky do koše, protože byly roztrhané a celkově hnusné (složené vypadaly jako bombarďáky po babi, barva šedočerný proužek s černou krajkou na nohavičkách) a přítel protestoval, že tyhle se mu líbí nejvíc :mrgreen: Asi má divný vkus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
27.10.11 06:26
zanet píše:
Ja jsem se ted zamilovala do bokovek/sortek. Jsou pohodlne a vypadaji sexy. Ruzne barvy, bavlna, proste vsestranna spokojenost :-)

Mám to úplně stejně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
27.10.11 07:16

Tak já mám doma tak troje obyčejné kalhotky,jinak nosím tanga bavlněné.Mě se v kalhotkách potí zadek :-D

• Citovat
  • Upravit
Holma
27.10.11 07:33

Nosím tanga (bavlněné i krajkové) a bokový šortky. Mému se moc nelíbí některý šortky, co jsem za dvacku koupila u Vietnamců-jsou na nich medvídci, králící, žirafa, hrošíci…říká tomu antisexuální kalhotky.

• Citovat
  • Upravit
397
27.10.11 07:36

Nosím bavlněné normální kalhotky. Nevím proč, ale od porodu nesnáším tanga. Vemu je jen, když mám upnuté kalhoty od kostýmku třeba a bylo by vidět proužky na zadku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
27.10.11 07:47

Nejradsi nosim bavlnene nebo krajkove tanga a ted jsem docela zacala i bokovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
27.10.11 07:58

Já taky nosím kalhotky od M&S, vybírá mi je přítel, kupujeme je spolu, takže je spokojený. Samozřejmě ho berou i krajkové nebo tanga, pár jich vlastním, ale nosím jen výjimečně. Třeba když jdeme spolu na večeři, tak si je dám a pak je z toho hotový ;) Takže nosím obyčejné bavlněné a jen sem tam tanga nebo krajkové k oboustranné spokojenosti ;) Přítel chápe, že tanga jsou pro mě nepohodlné, ale kdyby moc chtěl, asi bych je nosila víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.10.11 08:01

Nosím bokovky,ale do nedávna jsem pořád nosila tanga.
Akorát po porodu jsem nosila normální kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.10.11 08:18

Tanga ne-e, to mi nesedělo. Takže kalhotky, co se nezaříznou v půlce zadku, tzn. již zmiňované s delší nohavičkou. Klasický pulizadky mám taky, říkám jim menstruační, protože se do nich dává líp vložka než do těch šortkových:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.10.11 08:19

Tanga jsem si koupila, protože jsem měla dojem, že je nosí všichni a já jsem zase ta černá ovce, co nejradši bombarďáky nad pupík. No co no. Nesnáším, když ten vak po císaři a zejména ta jizva mi visí přes gumičky. No zpět k tangům. Tak jsem je měla na sobě jedno odpoledne - a letěly. Zařezávaly se do půlek, na břichu dole, respketive už se nedalo mluvit ani o břichu, to prostě nesnáším … Takže tak. A nosím je pod kalhotama, takže každýmu to může být šumák. Takže úplně nejradši bych nosila bavlněný stahovací polokorzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
27.10.11 08:26

Tak od Patnácti nic jinýho než tanga, max. krajkovy kalhotky- skoro tanga.
V jinych kalhotkach to absolutne nedavam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
27.10.11 08:27

Tanga nesnesu, taky mám ráda bokové s nohavičkama - navíc mi přijdou víc sexy než tanga - na ty musí být fakt pěkný zadek :-) Na MS mám taky klasiku :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat