Jaké nosíte kalhotky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
27.10.11 10:33

hlavně bavlněné a bokové, jinak je mi jedno jaké - tanga, s krátkou nohavičkou, někdy i klasické pulizadky (dobrý název :lol: ). Sem tam na některých krajka na okrajích a saténové bych ráda zkusila, jenže jsem nikde pěkné a pohodlně vypadající neviděla..

""http://lbdf.lilypie.com/90bDp2.png:http://lbdf.lilypie.com/90bDp2.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.10.11 10:40

Nosím tanga,bavlněné a krajkové,teď když trochu přituhlo nosím bokovky s nohavičkou,manžel rád říká zimní trenky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
martinasedl
27.10.11 11:05

Já nosím jedině tanga, už asi 15 let. A záleží na příležitosti, na sport bavlnu, na intimčo krajku a pod. A nakupuju jak kdy, luxusnější kousky klidně v sex shopu, a obyč většinou u vietnamců. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9
27.10.11 12:48

Mám ve skříni snad všechny druhy a je fakt, že každému sluší něco jiného. Ikdyž mám malý zadeček, tanga mi vzhledem k celulitidě sluší jen večer nebo v oblečení, navíc jsou pěkně nezdravé, jelikož jsou upnuté a jejich materiály váš spodek taky moc neocení :) Navíc po „velké“ jsou velice nepraktické, jelikož se takhle můžou vytvořit různé kvasinky a tak dále, doporučuji si vždy umýt zadeček po wc, jestli chcete mít tanga dále na sobě :). Doktorka mi říkala že nejlepší je chodit naostro a tak většinou doma chodím bez, ale do upnutých kalhot tanga prostě patří. Jinak ale doporučuji bavlněné skorokraťáskové kalhotky, to jsou ty, které krásně drží zadeček a nemají ty gumy které jsou vidět v kalhotech jako ty klasické. Nejlepší jsou ty bezešvé. Existují i takové, které se vám zaříznou a podle přítele je to moc sexy, ale opět- nezdravé.. Ale každopádně bombarďáky bych vynechala, nebo jen tak na doma a přítelovy komentáře brát vždy s nadhledem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.10.11 13:10

Mám nejraději bavlněné kalhotky,mám různě střihy. nejraději trenkovýho typu :mrgreen: Takový ty lepšejší mám když jdu někam do společnosti(asi zafixováno,co kdyby tě srazilo auto,co si o tobě lidi pomyslí :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.10.11 14:37

Já nosím většinou tanga, pak mám dvoje boxerky, dvoje normální kalhotky na dení nošení a pak normální kalhotky na spaní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.10.11 22:53

Tanga nenosim,nesnáším jak se mi šňůrka zařezává do zadku,mám tendenci si jí neustále povytahovat :lol: Nosim tak jako zakladatelka bavlněný bomborďáky od marks spencer,taky si kupuju to balení po pěti kusech.Mě se líbí a přítelovi taky a navíc jsou pohodlný.Tanga se mýmu chlapovi naštěstí nelíběj a i kdyby,nenasila bych je.Občas si vezmu i panty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koleso
19.2.13 22:42

Já musím nosit jedině bavlněný a nevím, kde je koupit.Jsem z plzně. Poradí mi někdo,?tESCO, KIK, LIDOVKU ZKUSÍM, ALE NEJSEM SI JISTÁ

• Citovat
  • Upravit
5158
19.2.13 22:57

Tesco a KIK, tam kupuji já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.2.13 22:58

Tangáče jen v létě aby se nepotila zadnice. nicméně já si teďka hoodně oblíbila od Pumy - bavlna se širší gumou a polonohavičkou - vysoké jsou tak akorát aby se nic neukazovalo, ale ani neschovávalo :) dělají je ve spoustě barevných variantách - cca 10. Krajka v jakémkoliv provedení mě hodně škrábe a saténové žádné nemám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
19.2.13 23:13

Já si kupuju od Andrie a Timo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
19.2.13 23:22

@Irinka0210 andrie jsou super, taky kupuji :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.2.13 23:27

Podle toho, na co se zrovna cítím - buď tanga nebo kraťásky :) Většinou bavlna, když se k něčemu schyluje, tak sem tam vytáhnu nějaké krajky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
19.2.13 23:52

Veškeré prádlo kupuji v New Yorker a jedině tanga, bokovky nebo kraťásky nosím v " určitých " dnech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
19.2.13 23:53

Nosím tanga, už od 16ti. Nosila jsem je i v těhu (doktoři koukali, když jsem se před porodem vyslíkala :lol:. Nějak jsem si na ně zvykla a normální kalhotky ani nekupuju. Jednou jsem zkusila ty sexy nohavičkový, bez nohaviček a za půl hodiny šly dolů. Vadí mi i normální kalhotky. Pořád to někde cítím, jak se to hýbe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat