Jaké nosíte kalhotky?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
hlavně bavlněné a bokové, jinak je mi jedno jaké - tanga, s krátkou nohavičkou, někdy i klasické pulizadky (dobrý název
). Sem tam na některých krajka na okrajích a saténové bych ráda zkusila, jenže jsem nikde pěkné a pohodlně vypadající neviděla..
""http://lbdf.lilypie.com/90bDp2.png:http://lbdf.lilypie.com/90bDp2.png
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím tanga,bavlněné a krajkové,teď když trochu přituhlo nosím bokovky s nohavičkou,manžel rád říká zimní trenky ![]()
- Citovat
- Upravit
Já nosím jedině tanga, už asi 15 let. A záleží na příležitosti, na sport bavlnu, na intimčo krajku a pod. A nakupuju jak kdy, luxusnější kousky klidně v sex shopu, a obyč většinou u vietnamců. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mám ve skříni snad všechny druhy a je fakt, že každému sluší něco jiného. Ikdyž mám malý zadeček, tanga mi vzhledem k celulitidě sluší jen večer nebo v oblečení, navíc jsou pěkně nezdravé, jelikož jsou upnuté a jejich materiály váš spodek taky moc neocení
Navíc po „velké“ jsou velice nepraktické, jelikož se takhle můžou vytvořit různé kvasinky a tak dále, doporučuji si vždy umýt zadeček po wc, jestli chcete mít tanga dále na sobě
. Doktorka mi říkala že nejlepší je chodit naostro a tak většinou doma chodím bez, ale do upnutých kalhot tanga prostě patří. Jinak ale doporučuji bavlněné skorokraťáskové kalhotky, to jsou ty, které krásně drží zadeček a nemají ty gumy které jsou vidět v kalhotech jako ty klasické. Nejlepší jsou ty bezešvé. Existují i takové, které se vám zaříznou a podle přítele je to moc sexy, ale opět- nezdravé.. Ale každopádně bombarďáky bych vynechala, nebo jen tak na doma a přítelovy komentáře brát vždy s nadhledem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám nejraději bavlněné kalhotky,mám různě střihy. nejraději trenkovýho typu
Takový ty lepšejší mám když jdu někam do společnosti(asi zafixováno,co kdyby tě srazilo auto,co si o tobě lidi pomyslí
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nosím většinou tanga, pak mám dvoje boxerky, dvoje normální kalhotky na dení nošení a pak normální kalhotky na spaní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tanga nenosim,nesnáším jak se mi šňůrka zařezává do zadku,mám tendenci si jí neustále povytahovat
Nosim tak jako zakladatelka bavlněný bomborďáky od marks spencer,taky si kupuju to balení po pěti kusech.Mě se líbí a přítelovi taky a navíc jsou pohodlný.Tanga se mýmu chlapovi naštěstí nelíběj a i kdyby,nenasila bych je.Občas si vezmu i panty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já musím nosit jedině bavlněný a nevím, kde je koupit.Jsem z plzně. Poradí mi někdo,?tESCO, KIK, LIDOVKU ZKUSÍM, ALE NEJSEM SI JISTÁ
- Citovat
- Upravit
Tangáče jen v létě aby se nepotila zadnice. nicméně já si teďka hoodně oblíbila od Pumy - bavlna se širší gumou a polonohavičkou - vysoké jsou tak akorát aby se nic neukazovalo, ale ani neschovávalo
dělají je ve spoustě barevných variantách - cca 10. Krajka v jakémkoliv provedení mě hodně škrábe a saténové žádné nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho, na co se zrovna cítím - buď tanga nebo kraťásky
Většinou bavlna, když se k něčemu schyluje, tak sem tam vytáhnu nějaké krajky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veškeré prádlo kupuji v New Yorker a jedině tanga, bokovky nebo kraťásky nosím v " určitých " dnech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím tanga, už od 16ti. Nosila jsem je i v těhu (doktoři koukali, když jsem se před porodem vyslíkala
. Nějak jsem si na ně zvykla a normální kalhotky ani nekupuju. Jednou jsem zkusila ty sexy nohavičkový, bez nohaviček a za půl hodiny šly dolů. Vadí mi i normální kalhotky. Pořád to někde cítím, jak se to hýbe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit