Jaké nosíte kalhotky?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já nosím výhradně tanga, z 90% bavlněné, zbytek jsou něco jako satén s elastanem ( nevím jak to popsat - materiál jako na podprsenky). Aby se mě nikde nezařezávali, tak jsem jsem si zjistila jak mě padnout od určitých značek a kupuji o velikost větší a je to v maximální pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tanga nesnesu, ani ty bavlněný.
Navíc se v nich stydím snad i před manželem.
![]()
Nosím obyč kalhotky 100% bavlna. Muž taky občas remcá, že nejsou sexy, ale na to mám vyhrazený sexy prádlo krajkový pro dané chvíle. ![]()
Nohavičkový se mi moc líbí, taky si nějaký bavlněný musím nakoupit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám nejvíc v oblibě kalhotky typu brazilky, nosím hladké z materiálu, který je něco jako satén a i krajkové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky ne jen vyjímečně pod džíny a tak když jdu jako někam ven s tím rozdílem, že já vím proč je nenosím, tanga jsou jak dělaný na hemoroidy…
- Citovat
- Upravit
Dřív jsem tanga nosila běžně, ale teď už pár let jen bavlněné přes zadek
je to nejlepší
zaprvé je teplo na sedinku
a za druhé to nezpůsobuje zdravotní problémy( ženské ).. tanga vezmu jen vyjímečně!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa píše:
Od těhotenství nenosím tanga, ani nevím proč. co vy?
take ne.
Driv jsem nic jineho nenosila - paril se mi zadek, ted to mam jako @ikyki, hned vidim hemoroidy, mykozu a buhvico. Ovsem, az zacnu pracovat a pestovat si kancelarskou pldel, tak nevim, jak to budu resit, opet se zacne parit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jaké máte zdravotní problémy kvůli tangáčům??
Možná se ptám blbě, ale nic podobného jsem v životě neslyšela (ani nezažila…) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila ja žádné ale v porodce mi řekli, že si zadělávám tangama na hemoroidy
- Citovat
- Upravit
@tasa nosím jen tanga
po porodu pro mě bylo utrpení nosit „bombarďáky“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit