Jaké nosíte kalhotky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
17.4.15 08:39

Doporucila bych kalhotky, ktere si muzes aspon osahat. at se ti nekde nezarezavaji.

ps: hodne vytahane bricho jde dohromady s bokovkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.4.15 08:41

Ty vypadají dobře, ale jestli splní účel, to těžko říct. A zkoušela jsi třeba stahovací pás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.4.15 08:43

@lovesmile stahovací pás jsem zkoušela a cítím se v tom hrozně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.4.15 08:44

Myslim, ze bavlna ti nic nestahne. Bokovky nosis proc? Ja bych spis investovala do kalhot/dzin s vysokym pasem, latka kalhot uz ti bricho udrzi, bavlna kalhotek se maximalne vytaha a bude se ti rolovat jeste vic materialu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
17.4.15 08:44
@Ali-Ali píše:
Doporucila bych kalhotky, ktere si muzes aspon osahat. at se ti nekde nezarezavaji.ps: hodne vytahane bricho jde dohromady s bokovkama?

mě ty bokovky zůstaly ve skříni-ty jsem nosila před těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.4.15 08:49
@MonaM1 píše:
@lovesmile stahovací pás jsem zkoušela a cítím se v tom hrozně :-(

Tak ono záleží, jaký jsi měla. Některé jsou opravdu jako kus gumy a to je hrozné, ale já jsem měla celkem příjemný materiál, to se dalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
17.4.15 08:51

Ahoj @MonaM1, kalhotky tohohle střihu nosím po porodu a jsem spokojená. Určitě pomohou, mám úplně obyč i drahé a jsem spokojená. Jen to neřeší problém, ale jen zamaskuje. Nosila jsem je vždy tak 3 měsíce po porodu, než se bříško trochu zatáhlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.4.15 10:15

brazilky

Jednoznačně brazilky! krajkový, bavlněný.. to je jedno. Všechny jsou krásný! Už si kupuju takový i plavky :) Na sport bokový kraťásky nebo sport. tanga. Normální kalhotky bych si na sebe asi nevzala, ani žádný nemám. Nejsou mi pohodlný a o tom jak vypadaj nemluvě. Manžel je nadšen, já taky :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
17.4.15 10:45

@rumenka na ty musí být pěkný zadek, navíc bříško tedy moc nestáhnou :nevim: mě osobně se zařezávají a je mi to nepříjemné, to už bych si radši vzala tanga, ale ty už pár let nenosím :)

Zakladatelko, džíny bokovky bych asi také vynechala, mám stejný problém, koupila jsem si dobré džíny a je to vyřešené :palec: tedy ne vyřešené, ale maskované :D jinak mám také jedny takové ty vysoké kalhotky, byly dost drahé, ale nějak se mi to dobře nenosí, tak to si spíš vezmu jen občas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.4.15 13:43

Nebavlněné spodní prádlo

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s kalhotkami z mikrovlákna, celé z krajky apod. Zajímalo by mě, jestli se v tom člověk nebude pařit a nezpůsobí to např. záněty, hlavně v létě. V obchodech vidím krásné prádlo, ale kvůli té látce nevím, jestli pořídit. Bývá většinou i dražší než bavlněné.

Jinak já jsem po porodu nosila pás na břicho a nijak nepřekážel a nebyl vidět, jen v létě s ním bylo horko. Řekla bych, že docela pomohl, aby se břicho stáhlo. Ale byl to nějaký ne přímo určený po porodu, ale nějaký starý ledvinový pás (něco takového jen ne tak drahé http://obchod.teplodomova.cz/…Natural.html?…), ale posloužil dobře. Obyč vyšší kalhotky by to asi to neudržely, možná nějaké tvarovací.

Příspěvek upraven 17.04.15 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.4.15 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
18.4.15 14:14
@Alegra píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s kalhotkami z mikrovlákna, celé z krajky apod. Zajímalo by mě, jestli se v tom člověk nebude pařit a nezpůsobí to např. záněty, hlavně v létě. V obchodech vidím krásné prádlo, ale kvůli té látce nevím, jestli pořídit. Bývá většinou i dražší než bavlněné.

Jinak já jsem po porodu nosila pás na břicho a nijak nepřekážel a nebyl vidět, jen v létě s ním bylo horko. Řekla bych, že docela pomohl, aby se břicho stáhlo. Ale byl to nějaký ne přímo určený po porodu, ale nějaký starý ledvinový pás (něco takového jen ne tak drahé http://obchod.teplodomova.cz/…Natural.html?…), ale posloužil dobře. Obyč vyšší kalhotky by to asi to neudržely, možná nějaké tvarovací.

Příspěvek upraven 17.04.15 v 13:51

Tak mikrovlákno je umělý materiál. Někomu to nevadí, ale já umělotiny u spodního prádla nesnesu. Mě to způsobuje gyn. potíže a mám to potvrzené i od gynekologa, že mám volit pouze bavlnu u spodního prádla, že ty ostatní umělotiny způsobují potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.4.15 21:43
@MonaM1 píše:
Tak mikrovlákno je umělý materiál. Někomu to nevadí, ale já umělotiny u spodního prádla nesnesu. Mě to způsobuje gyn. potíže a mám to potvrzené i od gynekologa, že mám volit pouze bavlnu u spodního prádla, že ty ostatní umělotiny způsobují potíže.

jsem na tom podobně bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2471
18.4.15 21:50

@MonaM1 stahovaci pas po porodu, kalhotky jakekoliv. proti vytahanemu brichu pomaha fyzioterapie, mackani urcitych bodu, aby se sval stahly, cviceni pilates nebo yoga v nejhorsim, kdyz je rozestup brisnich svalu, tak fakt plastika bricha. drzim palce! jsem na tom podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hennry41
17.10.23 20:18

Já nosím, bavlněné dámské kalhotky klasického střihu, ze 100% bavlny. Nosím je kvůli materiálu ze kterého jsou vyrobeny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat