Jaké nosíte kalhotky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
27.10.11 08:29

Tak já nosím jedině tanga už víc jak deset let, nesnesu totiž, když jsou přes kalhoty na zadku vidět okraje normálních kalhotek a tak nějak se v tangách cítím lépe. Normální kalhotky mám asi troje a nosím je jen na noc, když mám menstruaci, ale i tak si v nich připadám jak komunistická žákyňka v modrých trenclích na tělocvik :mrgreen: :mrgreen: Jinak hezký den všem.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.10.11 08:32
Veruuusch píše:
komunistická žákyňka v modrých trenclích na tělocvik :mrgreen: :mrgreen: Jinak hezký den všem.. :kytka:

A jsou tací, co jim tohle připadne děsně sexy:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.10.11 08:35

tak prostě hezký kalhotky..
nejčastěji tanga..
ale nejradši prostě aby by byly hezky a je to jedno jestly to sou tanga,kratasky..
mám ráda hezké prádlo to asi každá z nás..jen přítel se k tomu moc nemá mi ho kupovat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.10.11 08:40

Nosím taky od MS, ale mám taky ty, co se prodávají jednotlivě, bývají bavlněné, pohodlné a přitom jsou na nich hezké barvy, potisky, sem tam kraječka…
Tango netančím, tudíž tanga nenosím :mrgreen:
A jsem spíš na takové ty jakoby s nohavičkou, a nízko na bocích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
27.10.11 08:49

Super diskuze, takovou jsem potřebovala :palec: :mrgreen: Já teda tanga moc nenosím, i když jich mám spoustu. Nejraději mám nohavičkové, krajkové a na doma obyč bavlněný.
Ale zajímala by mě jiná věc…kde nakupujete hezký kalhotky?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
16247
27.10.11 08:52

tak já nosím klasické bavlněné, muž si nestěžuje :)

Nakupuju tady: www.gina.cz nemají tam ale krajkové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
27.10.11 08:56

klasiku, nohavičkový, tanga - ale já zase musím mít jen bavlnu - z ostatního materiálu dole prostě otýkám :cert: -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
27.10.11 09:11

Nosím snad všechny druhy - bavlněné, krajkové, saténové, elastické na cvičení a je mi jedno jestli to jsou bokovky, normál nebo tanga :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
27.10.11 09:13

Jedině tanga. Jakmile doma vylezu v nohavičkách, bokovkých, klasikách, tak se inhed dozvím, co to mám za bombarďáky, že to mám snad od jeho babi, nebo mi začne říkat „milostivá, kde jste nechala pás cudnosti“ Totální kritika. Mě jsou tanga pohodlný, zvykala jsem si na ně týden někdy v 18 a teď na ně nedám dopustit. Když je správná velikost, tak se nezaříznou :wink: :wink:

Kde kupuju hezký a zároveň i levný, na to mám jedno místo: V Plzni na sídlišti Skvrňany u větnamců (to sem poradila :mrgreen: :mrgreen: ), tam seženu krásné od 15 levný umělohnotný krajky do 50,– krásný bavlněný, pohodlný, i krajkový. Když tam jedeme, udělám si jednou za půl roku „velký“ nákup a za 300,– mám aspoň desatery kalhotky. Příjde mi nesmysl nechávat za jedny gaťky 200,– v krámu, když vydrží rok, a pak už vypadají jako harda na zem (podle mě). Příteli se líbí i ty za dvacku, mě jsou pohodlné, tak co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.10.11 09:42

do práce jsem nosila obyč kalhotky, bavlněné, do společnosti nebo na večer s přítelem mám krásný kusy sexy kalhotek, nějaká tanga by se taky našla i když mi přijdou nehygienické, ale od doby co jsem těhu nosím jen podle přítele "řeznický kalhotky.. bavlněný a velký aby mě nikde netlačily… jinak jsem na doma, a ani v létě nikdy žádné nenosila, je to pro mě lepší.. samozřejmě do džínů to bez nich nejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12862
27.10.11 10:03

Nosím bavlněné bezešvé kalhotky. Cokoli jiného mi je nepohodlné a potím s v tom.
Tanga jse na sebe nevzala od chvíle, co mi jednou známá doktorka vysvětlovala zdravotní důsledky jejich nošení.
Vůbec teda netušila, že je občas nosím.
Pokud chceš dát přednost pohodlí, tak řekni manželovi, ať nosí pánská tanga. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21895
27.10.11 10:07

Tak ja nosim prevazne „ty tango“,jak by rekla babicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.10.11 10:21

obyc bavlnene kalhotky a je mi uplne jedno kdo si o tom co mysli, jestli jsou videt svy a pod. dulezite je pohodli.
jako nactileta jsem tanga nosila, ale ted by mi to desne vadilo, mit to zarizly v pr…y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
27.10.11 10:23

Tak já teď v těhu nemůžu nosit nic jinýho než takový ty těhotenský kalotky z DM drogerie. No hrozně sexy, mam je skoro až pod prsa :mrgreen: No co, manžel to ještě tečh pár týdnů přežije ale hlavne když je teď ten trpajzlik ve mně spokojenej, jakmile si vezmu nějaký jiný, tak mě hrozně kope :roll: . A po porodu a budu tam dole OK, se možná vrátim k těm bavlněným tangůj jako dřív. a možná taky ne :nevim:

Jo ty kahotky vypadaj asi takhle…prostě sexy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
27.10.11 10:33

Tanga mi vadí, takže ač jich doma pár mám, leží mi v šuplíku a jsou to jenom lapače prachu. Nejradši mám nohavičkové kalhotky. Stejně jako karkuš nakupuju u Markse a Spencera, tam si vždycky vyberu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat