Oblečení pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení pro děti
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat,kde kupujete oblečení pro děti?Jestli kupujete jen nové nebo i z bazaru(pro menší nebo i větší děti)? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kupuju nové, ze sekáče a jsem i ráda když mě někdo podaruje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak kdy, když je něco v akci a líbí se mi, tak koupím, ale jinak nakupuju dost na aukru a teď jsem zrovna objednala obléčo na internetovým sekáči.
Teď už teda bude malýmu rok, tak už snad neporoste tak moc rychle, ale kupovat třeba jenom na tři měsíce komplet novou garderobu, když si vezmu že za jedny kalhoty si nestydí říct mnohdy i přes pětistovku, tak bych musela chodit po nocích někam na brigádu
Sice kupuju použitý věci, ale fakt se v tom vyžívám a snažím se nakombinovat věci aby k sobě ladili a tak, a myslím že je oblíkaný hezky. Zatím mám teda zkušenost spíš s oblečením menších velikostí, takže není tak opotřebený, tak uvidím jak to pujde dál, ale když pak vydrží i dýl, tak se už asi vyplatí si koupit nový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme ještě nenarození, ale oblečení máme tak na tři děti, všechno od příbuzných a známých darované, pár kousků jsem koupila když se tu pořádal bazárek, ale to spíš tak navíc… Kupovat nové věci mi přijde zbytečné, ty rozdíly v cenách jsou opravdu markantní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také kupuji jen nové oblečení. Objednávám Next a H&M z Anglie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já teda mimčo teprve čekám,ale skoro všechno mám z bazárků…všechny věci jsou jako nové…mám jen trošku nového,ale zas jen když to bylo ve slevě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
valkil píše:fragola píše:
Kupuju jen nové oblečení…já si tak trochu rejpnu, jo?
já nakupuju nové (pro ty starší), hlavně v akcích, občas mimi bazar, sekáče ani ne, přijdu mi drahé.
Kdy jsi naposledy potřebovala něco nového (krom teda oblečení pro nejstarší)
A myslíš, že to, co sedí nejstarší synovi, sedí tomu prostřednímu? A myslíš, že nejstarší syn bude po nejstarší dceři dědit holčičí obleční? A myslíš, že veškeré obleční vydrží x let? A myslím, že ti nic není do toho, na které dítě co koupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju vždy nové. 80% z výprodejů vždy na příští rok. Pokud je sleva 50 - 70% tak to vyjde levněji než v sekáči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju jen nové věci. Ani sama pro sebe bych si nekoupila nic z druhé ruky, natož pro díte. Kupuju v klasických obchodech, v levných obchodech to taky nemam ráda.
Ale třeba vozíku nebo kočárku se nebráním. První kočárek jsem měla nový a ty další už ne. Stejně tak vozík jsme měli po jednom dítěti a teď už šel zase o dům dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoro vse v sekaci, uz mam svoje oblibene(kde maji skoro nove veci za par korun) a mam i oblibene prodavajici na MMB. Nektere veci maji dcery nove, treba z vyprodeju, obcas i jen tak(temer vse z HaM, to je snad jediny obchod, kde jsem za veci ochotna zaplatit vic, neco malo z Tesca, jo a vlastne jeste obcas objednavam se sestrou z Asdy v UK, to je muj srdecni obchod - z minulosti), ale vetsinu ne. Jsem si jista, ze to na nich nikdo nepozna, maji krasne veci a porizovaci cena je s novymi nesrovnatelna…
Příspěvek upraven 27.10.11 v 23:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinu mám z mimibazaru nebo poděděné od švagrovek. Nové kupuju většinou bundy, punčochy, spodní prádlo… Dnes jsem zrovna kupovala pár věcí v H&M a v Lindexu. Ale obecně ráda nakupuju z druhé ruky. Za prvý na tom člověk tolik nelpí a flek nebo díra ho nevyvede z míry a za druhý mě pak těší, že se to využije a neletí to do popelnice.
A i přes to mají děti pěkný věci a jsou to fešáci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc toho nekupuji,protože všechno oblečení dědím po sestřenčiným klukovi.
Takže dokupovávám jen nějaké drobnosti jako ted na zimu čepice,rukavice,šály,teplý ponožky..jinak vše mám půjčené,ale sekáčům se nebráním.Zrovna dneska jsem mu tam koupila troje značkový kalhoty a jsou jako nový.Jinak Boty kupuji nové,ty bych nikdy nedědila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit