Oblečení pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Většinu mám z mimibazaru nebo poděděné od švagrovek. Nové kupuju většinou bundy, punčochy, spodní prádlo… Dnes jsem zrovna kupovala pár věcí v H&M a v Lindexu. Ale obecně ráda nakupuju z druhé ruky. Za prvý na tom člověk tolik nelpí a flek nebo díra ho nevyvede z míry a za druhý mě pak těší, že se to využije a neletí to do popelnice.
A i přes to mají děti pěkný věci a jsou to fešáci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc toho nekupuji,protože všechno oblečení dědím po sestřenčiným klukovi.
Takže dokupovávám jen nějaké drobnosti jako ted na zimu čepice,rukavice,šály,teplý ponožky..jinak vše mám půjčené,ale sekáčům se nebráním.Zrovna dneska jsem mu tam koupila troje značkový kalhoty a jsou jako nový.Jinak Boty kupuji nové,ty bych nikdy nedědila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoro všechno jsem dostala nebo měla půjčejné, co chybělo jsem koupila buď nové, nebo použité, podle toho co to bylo (kvalitní gatě nové, triko z bazaru)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z 99 % procent kupuju nové věci a musím říct, že když je vyřazuji jako malé, kolikrát jsou hodně jeté, takže chápu fragolu, že jednu věc těžko odnosí šest dětí ![]()
- Citovat
- Upravit
hel od 0 do 10 měsíců jsem měla většinou poděděno-dokoupila jsme jen maličkosti, Jinak když jedu do Brna tak v CA nakupuju většinou bodýčka -ty nový mají je klavitní ,bavlněný,teď jsme tam chtěla koupit kombinézu,ale neměli na zimu naší velikost
Jinak většinou brumla.cz ( tam jsme koupila na léto a doopravdy krásný nesepraný zboží ,značkový) Jinak sekáč tady -kalhoty pro malýho,svetry a čepice ( všechno moc pěkný zboží,málokdo mi věří,že nakupuju v sekáči) teď mi moje mamka koupila pro malýho u větnamců kombinézu ( teda bude jí mít i na příští rok ,koupila větší) a musím říct,že jsem byla docela překvapená pěkným materiálem
a jak je teploučká.. a punčocháčky se kšírama teda kupuju jedině v kameným krámě u nás co má sortiment jen dětstký a ty jsou teda drahý,ale doopravdy kvalitní
Jinak ještě občas něco podědím ..boty jedině nový nejlíp český výrobce , teď jsme di kooupila i nový fusak do sporťáku s ovčí výplní ,ale to bude na všechny děti, dál zatím neprodávám,doufám,že bude víc dětí + mám 2 mladší bráchy a jejich že ny to snad jednou taky ocení ,že nebudou muset všechno kupovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale mám to postavený tak,že v sekáči nedám za nějakou věc víc jak 100 za nějakou víc jak 200 ..Jinak když vidím,že mě v sekáči vyjde bydy na 70 kč a vím,že v brně mě vyjde body na 90 kč v CA tak to koupím nový …ale minulej rok jsme si koupila na malýhoho kombinézu na zimu ( na vánoce mu bylo 3 měsíce) za 185 kč a můžu ti říct byla perfektní ,jako nový krásně hřála moc pěkná, tenhle rok v ní odjezdí kamarádčin syn ( půjčila jsem jí tu kombinézu,ale chtěla si jí ode mě koupit a nabízela mi 500 kč,ale ta kombinéza je bezkonkurenční a niky neprodám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 95% kupuji nové,zbytek kupuji použité od kamarádky za pár peněz.Ale tohle už je věk kdy je máloco použité nositelné jako hezké…Boty kupuji na 100% nové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme oblečení všeho druhu - nové, z mimibazaru i poděděné. Podle toho je i nosí - poděděné na ven, nové a bazárkové do školky a mezi lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
jdu si pro radu. Synovi je 11 měsíců, má 80 cm a 9,3 kg. Máme problém s oblečením. Z tepláčků mi dost často zdrhne, tak je doma v punčocháčích… Nemáte nějaký tip na značku oblečení, které sedí spíš hubenějším dětem?
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
Dobrý večer,jdu si pro radu. Synovi je 11 měsíců, má 80 cm a 9,3 kg. Máme problém s oblečením. Z tepláčků mi dost často zdrhne, tak je doma v punčocháčích… Nemáte nějaký tip na značku oblečení, které sedí spíš hubenějším dětem?
Máme stejný problém, většinou sedí tepláčky frog. Jinak řeším kšandama a nebo oblečení v pase zapošiju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
Máme stejný problém, většinou sedí tepláčky frog. Jinak řeším kšandama a nebo oblečení v pase zapošiju
Malý Frog mít nemůže, protože nedělá ze 100% bavlny. Jak má příměs, tak se mu objevuje ekzem… To nám to lehce ztěžuje ![]()
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
Malý Frog mít nemůže, protože nedělá ze 100% bavlny. Jak má příměs, tak se mu objevuje ekzem… To nám to lehce ztěžuje
Mno tak to je blbý
tak v tom případě nevím no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Dobrý večer,
jdu si pro radu. Synovi je 11 měsíců, má 80 cm a 9,3 kg. Máme problém s oblečením. Z tepláčků mi dost často zdrhne, tak je doma v punčocháčích… Nemáte nějaký tip na značku oblečení, které sedí spíš hubenějším dětem?
Dceři je 16 mněsíců, má 78cm a 8kg, takže jsem odborník
Syn na tom byl cca stejně…
Zádsadně kupuju oblečení, co má v pase funkční tkaničku, u kalhot takovou tu regulační gumu. Obecně docela sedí Next (ale musí mít tu regulační gumičku), v HaM se dají sehnat věci pro hubendíry, někdy i v CaA nebo v Kiku. Zásadně nebrat Tesco!!!
No, a většinu věcí v pase prostě zapošiju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Billi píše:
Malý Frog mít nemůže, protože nedělá ze 100% bavlny. Jak má příměs, tak se mu objevuje ekzem… To nám to lehce ztěžuje
Pokud ti jde hlavne o ty teplacky, tak ceske Farmers jsou bavlnene a maji moznost upravit gumu v pase.Maji tam proste klasicky navliknutou gumu a dirku aby to slo upravit. Jinak ja uz jsem se naucila kdyz maji tu silnou gumu prisitou napevno tak to nekde naparnu a pridam k ni jeste klasickou teplakovou.Nebo kdyz maji gumu + snurku na zavazovani, tak tu snurku nahradim taky tou teplakovou gumou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit