Oblečení pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1337
27.10.11 23:29

Většinu mám z mimibazaru nebo poděděné od švagrovek. Nové kupuju většinou bundy, punčochy, spodní prádlo… Dnes jsem zrovna kupovala pár věcí v H&M a v Lindexu. Ale obecně ráda nakupuju z druhé ruky. Za prvý na tom člověk tolik nelpí a flek nebo díra ho nevyvede z míry a za druhý mě pak těší, že se to využije a neletí to do popelnice. :nevim: A i přes to mají děti pěkný věci a jsou to fešáci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.10.11 23:53

Moc toho nekupuji,protože všechno oblečení dědím po sestřenčiným klukovi. :-) Takže dokupovávám jen nějaké drobnosti jako ted na zimu čepice,rukavice,šály,teplý ponožky..jinak vše mám půjčené,ale sekáčům se nebráním.Zrovna dneska jsem mu tam koupila troje značkový kalhoty a jsou jako nový.Jinak Boty kupuji nové,ty bych nikdy nedědila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.10.11 00:01

Skoro všechno jsem dostala nebo měla půjčejné, co chybělo jsem koupila buď nové, nebo použité, podle toho co to bylo (kvalitní gatě nové, triko z bazaru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.10.11 07:13

Z 99 % procent kupuju nové věci a musím říct, že když je vyřazuji jako malé, kolikrát jsou hodně jeté, takže chápu fragolu, že jednu věc těžko odnosí šest dětí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5173
28.10.11 09:21

hel od 0 do 10 měsíců jsem měla většinou poděděno-dokoupila jsme jen maličkosti, Jinak když jedu do Brna tak v CA nakupuju většinou bodýčka -ty nový mají je klavitní ,bavlněný,teď jsme tam chtěla koupit kombinézu,ale neměli na zimu naší velikost :cert: Jinak většinou brumla.cz ( tam jsme koupila na léto a doopravdy krásný nesepraný zboží ,značkový) Jinak sekáč tady -kalhoty pro malýho,svetry a čepice ( všechno moc pěkný zboží,málokdo mi věří,že nakupuju v sekáči) teď mi moje mamka koupila pro malýho u větnamců kombinézu ( teda bude jí mít i na příští rok ,koupila větší) a musím říct,že jsem byla docela překvapená pěkným materiálem :think: a jak je teploučká.. a punčocháčky se kšírama teda kupuju jedině v kameným krámě u nás co má sortiment jen dětstký a ty jsou teda drahý,ale doopravdy kvalitní :palec: Jinak ještě občas něco podědím ..boty jedině nový nejlíp český výrobce , teď jsme di kooupila i nový fusak do sporťáku s ovčí výplní ,ale to bude na všechny děti, dál zatím neprodávám,doufám,že bude víc dětí + mám 2 mladší bráchy a jejich že ny to snad jednou taky ocení ,že nebudou muset všechno kupovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
28.10.11 09:28

Ale mám to postavený tak,že v sekáči nedám za nějakou věc víc jak 100 za nějakou víc jak 200 ..Jinak když vidím,že mě v sekáči vyjde bydy na 70 kč a vím,že v brně mě vyjde body na 90 kč v CA tak to koupím nový …ale minulej rok jsme si koupila na malýhoho kombinézu na zimu ( na vánoce mu bylo 3 měsíce) za 185 kč a můžu ti říct byla perfektní ,jako nový krásně hřála moc pěkná, tenhle rok v ní odjezdí kamarádčin syn ( půjčila jsem jí tu kombinézu,ale chtěla si jí ode mě koupit a nabízela mi 500 kč,ale ta kombinéza je bezkonkurenční a niky neprodám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
28.10.11 11:10

V 95% kupuji nové,zbytek kupuji použité od kamarádky za pár peněz.Ale tohle už je věk kdy je máloco použité nositelné jako hezké…Boty kupuji na 100% nové :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
28.10.11 11:45

Máme oblečení všeho druhu - nové, z mimibazaru i poděděné. Podle toho je i nosí - poděděné na ven, nové a bazárkové do školky a mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
28.10.11 13:27
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.10.12 21:45

Dobrý večer,

jdu si pro radu. Synovi je 11 měsíců, má 80 cm a 9,3 kg. Máme problém s oblečením. Z tepláčků mi dost často zdrhne, tak je doma v punčocháčích… Nemáte nějaký tip na značku oblečení, které sedí spíš hubenějším dětem?

• Citovat
  • Upravit
27247
23.10.12 21:47
@Billi píše:
Dobrý večer,jdu si pro radu. Synovi je 11 měsíců, má 80 cm a 9,3 kg. Máme problém s oblečením. Z tepláčků mi dost často zdrhne, tak je doma v punčocháčích… Nemáte nějaký tip na značku oblečení, které sedí spíš hubenějším dětem?

Máme stejný problém, většinou sedí tepláčky frog. Jinak řeším kšandama a nebo oblečení v pase zapošiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.10.12 21:51
@lleennttiillkkaa píše:
Máme stejný problém, většinou sedí tepláčky frog. Jinak řeším kšandama a nebo oblečení v pase zapošiju

Malý Frog mít nemůže, protože nedělá ze 100% bavlny. Jak má příměs, tak se mu objevuje ekzem… To nám to lehce ztěžuje :lol:

• Citovat
  • Upravit
27247
23.10.12 21:56
@Billi píše:
Malý Frog mít nemůže, protože nedělá ze 100% bavlny. Jak má příměs, tak se mu objevuje ekzem… To nám to lehce ztěžuje :lol:

Mno tak to je blbý :( tak v tom případě nevím no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.10.12 21:56
@Billi píše:
Dobrý večer,
jdu si pro radu. Synovi je 11 měsíců, má 80 cm a 9,3 kg. Máme problém s oblečením. Z tepláčků mi dost často zdrhne, tak je doma v punčocháčích… Nemáte nějaký tip na značku oblečení, které sedí spíš hubenějším dětem?

Dceři je 16 mněsíců, má 78cm a 8kg, takže jsem odborník :lol: Syn na tom byl cca stejně…
Zádsadně kupuju oblečení, co má v pase funkční tkaničku, u kalhot takovou tu regulační gumu. Obecně docela sedí Next (ale musí mít tu regulační gumičku), v HaM se dají sehnat věci pro hubendíry, někdy i v CaA nebo v Kiku. Zásadně nebrat Tesco!!!
No, a většinu věcí v pase prostě zapošiju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
23.10.12 22:00
@Billi píše:
Malý Frog mít nemůže, protože nedělá ze 100% bavlny. Jak má příměs, tak se mu objevuje ekzem… To nám to lehce ztěžuje :lol:

Pokud ti jde hlavne o ty teplacky, tak ceske Farmers jsou bavlnene a maji moznost upravit gumu v pase.Maji tam proste klasicky navliknutou gumu a dirku aby to slo upravit. Jinak ja uz jsem se naucila kdyz maji tu silnou gumu prisitou napevno tak to nekde naparnu a pridam k ni jeste klasickou teplakovou.Nebo kdyz maji gumu + snurku na zavazovani, tak tu snurku nahradim taky tou teplakovou gumou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat