Oblečení pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
23.10.12 22:03

@bumbinka my máme Tesco body a vypadá v tom vtipně :lol: A pak moje mamka někde sehnala tepláčky od George a ty teda taky sedí.

@Ainy do všech tepláčků dáváme gumu, tak právě zjišťuju, jestli by šlo i něco bez toho. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
23.10.12 22:12
@Billi píše:
@bumbinka my máme Tesco body a vypadá v tom vtipně :lol: A pak moje mamka někde sehnala tepláčky od George a ty teda taky sedí.@Ainy do všech tepláčků dáváme gumu, tak právě zjišťuju, jestli by šlo i něco bez toho. :mrgreen:

Tak pak ty Farmers, tam jen udelas uzel :-). Jinak fakt nevim holce je uz sest a zatim jsem zadnou 100%. sedici znacku neobjevila.Mame tak nejak vsecko mozne :nevim: Ted se nam konecne rozjedla tak snad bude lip, trosku pribrala tak ma 18kg na 116cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
23.10.12 22:12

Kalhoty a tepláky Next, leginy HM nebo www.vecicky.cz Také hledám vždy kalhoty s funkční utahovací šňůrkou v pase :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.10.12 22:41

Mě štve i to, že většina body a triček na něm plandá. Na doma mi to je fuk, ale když někam jdeme, tak chci, aby nějak vypadal…

Nám se ještě osvědčila www.gudo.cz, ale spíš body…

Všem moc děkuju. Koukneme a snad něco bude.

• Citovat
  • Upravit
81479
23.10.12 22:53

Farmers ti na požádání ušijí i užší. Respektive spíš nechat u menší velikosti ušít delší nohavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.10.12 01:26

Ahoj holky, my teda zase máme problém, že většina svršků mají krátké rukávy nebo nohavice, když už nám sedí na tělo, nechápu, proč to tak vyrábějí?? Např. bundu máme pomalu po kolena a rukávy tak tak.. Malé jsou dva roky a nosí velikost 86. Měří 80cm a váží 10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.1.13 15:41

Já nakupuju nové věci, ale i z bazárku, když kupuju nové tak chodím buď do H&M, tam mají úžasné věci pro děti, potom když vidím někde něco pěkného za dobrou cenu tak taky koupím, to samé když jsou slevy, ale v bazárkách taky nejsou škaredé věci, mám z tama taky mooooc pěkných věciček pro malou :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.1.18 15:07
@Alina_katina píše:
www.glamorouskids.cz

Doporučuji nekupovat otřesná firma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.1.18 15:12

@bumbinka Můj kluk má stejné míry v 10ti měsících a zrovna jediné tepláky z Tesca jsou mu v pase akorát. Asi to chce vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
8.1.18 15:17

Obě děti jsou hubené dlouhé nudle, tak kalhoty v pase složím a zašiju. Se stahovací gumou v pase jsou také dobré, ale i ty mu kolikrát padají (čtyřletému).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.1.18 15:37
@Alina_katina píše:
Proč?…ja mám dobré zkušenosti, zboží vždy dorazilo v pořádku.

Protoze jsou to smelinar, co nemaj ani na reklamu a spamujou pak vsechny diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat