Kde koupit dětskou zimní obuv
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde koupit dětskou zimní obuv
*Dnes už podruhé,vím,že jsem s tím už trapná.
Ne
víte náhodou,kde v PARDUBKÁCH sehnat levnou dětskou obuv,tak aby měli otevřené odpoledne,děkuji,do AFI Palace manžela asík nedostanu
Brala bych i Chrudin,tam se dostanuv pondělí odpoledne a též nevím kde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
já malému koupila druhé botky v Daichmannu a jsme spokojený. Jsem z Chrudimi. Ještě je tu obchod Paleček, taky tam mají celkem dost botiček, ale my si tam teda nevybrali. Mají i stránky na netu, můžeš mrknout. Víc neporadím, o jiném obchodě též nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala jsem i do diskuze vedle, dětem kupuju v Deichmanu, Sante (lékárna Albert Chrudim, nebo v Hrochově Týnci (trasa Chrudim - Vysoké Mýto) je malý obchůdek kde má paní vše, kvalitní boty, v 99% vyberem. V týdnu tam chci starší dceři koupit Superfity na zimu, mladší jsem koupila ty Thermo boty z Tchiba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětská obuv-kde koupit.
Ahoj,
mohu doporučit novou prodejnu dětské obuvi v Brně - Bystrci, ul. Živného 1A. Kvalitní obuv od českých a slovenských výrobců, také mají i rakouské Superfit-y. Obsluha vstřícná a trpělivá. Ceny velmi dobré. Opravdu se jim prodejna povedla, všude čisto. Mají i dětský koutek. Nelekněte se když uvidíte , že je to zdravotnická prodejna, protože prodávají i zdravotnické pomůcky. A také vydávají speciální obuv na poukazy, které hradí zdrav. pojišťovny, ale více Vám řekne lékař. Super obchod.
- Citovat
- Upravit