Kde koupit dětskou zimní obuv

6945
11.11.11 20:32

Kde koupit dětskou zimní obuv

*Dnes už podruhé,vím,že jsem s tím už trapná.

Ne :think: víte náhodou,kde v PARDUBKÁCH sehnat levnou dětskou obuv,tak aby měli otevřené odpoledne,děkuji,do AFI Palace manžela asík nedostanu

Brala bych i Chrudin,tam se dostanuv pondělí odpoledne a též nevím kde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
11.11.11 20:34

A o říkate na boty z CCC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
11.11.11 20:36

http://www.ccc.eu/#…

konkrétně na tytp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
11.11.11 20:42

já malému koupila druhé botky v Daichmannu a jsme spokojený. Jsem z Chrudimi. Ještě je tu obchod Paleček, taky tam mají celkem dost botiček, ale my si tam teda nevybrali. Mají i stránky na netu, můžeš mrknout. Víc neporadím, o jiném obchodě též nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
12.11.11 19:51

Psala jsem i do diskuze vedle, dětem kupuju v Deichmanu, Sante (lékárna Albert Chrudim, nebo v Hrochově Týnci (trasa Chrudim - Vysoké Mýto) je malý obchůdek kde má paní vše, kvalitní boty, v 99% vyberem. V týdnu tam chci starší dceři koupit Superfity na zimu, mladší jsem koupila ty Thermo boty z Tchiba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maja99
12.4.12 00:45

Dětská obuv-kde koupit.

Ahoj,

mohu doporučit novou prodejnu dětské obuvi v Brně - Bystrci, ul. Živného 1A. Kvalitní obuv od českých a slovenských výrobců, také mají i rakouské Superfit-y. Obsluha vstřícná a trpělivá. Ceny velmi dobré. Opravdu se jim prodejna povedla, všude čisto. Mají i dětský koutek. Nelekněte se když uvidíte , že je to zdravotnická prodejna, protože prodávají i zdravotnické pomůcky. A také vydávají speciální obuv na poukazy, které hradí zdrav. pojišťovny, ale více Vám řekne lékař. Super obchod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat