Boty z hypernovy-albert

3158
21.8.09 20:14

Boty z hypernovy-albert

Ahojky,chtela jsem se zeptat, mate nekdo zkusenost s botkama z hypernovy, maji tam dost casto v akci za dobrou cenu,ale nevim zda jsou dobre ?? Pisou ze je certifikovana,a le to nic neznamena, diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JVP
568
21.8.09 20:41

Ahoj, no za mě tedy - nikdy :wink:
Neříkám, že jen to nejdražší je nejlepší, ale nedovedu si představit, že kvalitní boty jsou za cenu mezi 100-250 Kč :roll: Na botách se teda myslím šetřit nemá - a na dětských už vůbec :twisted: Když si člověk párkrát odepře nějakou sladkost, alkohol, cigarety (ať si každý do:,–(í, za jaké nadbytečnosti utrácí… :roll: ), tak může dětem dopřát mnohem kvalitnější boty… My kupujeme jen Bamy, Pegres, Fare apod. Jarmilky a podobné botky na chvilkové a občasné použití samozřejmě klidně za 80 Kč třeba u Deichmanna koupím :wink: Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
21.8.09 20:47

ahoj,

muj nazor-nikdy vice…koupila jsem synovi takhle tenisky…a pak jsem zjistila, ze naprosto totozne prodavaji u Vietnamcu…radsi usterim na sobe, ale lumpove budou nosit kvalitni boty, takze v hyper-,super- uz nikdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
21.8.09 20:50

Jo to urcite,ale me treba zarazi ze kdyz srovnam boty od Deichmana za 500 a z hypernovy za 250, tak v tom rozdil fakt nevidim, proto se ptam na zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
21.8.09 21:04

Ahoj,
holky vetsina obuvi je dovezena z Ciny, stejne jako v tescu a dalsich retezcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
21.8.09 21:47

Tak já budu za nezodpovědnou matku, která ničí svým dětem nohy :roll: a napíšu, že kupuju i boty z Hypky. Loni jsem koupila holce botasky do školky za 2 stovky, vydržely jí do tý doby než jí byly malý.
Zítra jsem tam chtěla jet koupit další boty, ale koupila jsem je už dneska jinde za 220 Kč a žádný boty se žirafou ani značkový to nebyly. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
21.8.09 21:54

Ahoj,
já tam nekupuju.
Nevím jak máš velký dítě, určitě ne pro malý prcky, který si formujou nohy. Pokud o má mít třeba na písek na chatě tak zase proč kupovat drahý boty…
My kupovali malýmu na motorku Essi za 800 - on je vždycky prodřel za dva měsíce. Tak jsme mu koupili kotníkový pláťáky na tkaničky za 250 a to mě netrápí, když je zničí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.8.09 23:13

Taky nechci ničit dětem boty, ale věřte mi nebo ne - 2×8 stovek dát dětem za boty, to si prostě dovolit nemůžu :(

• Citovat
  • Upravit
1854
21.8.09 23:44

Nechlastam, nekourim, ani si nekupuju sladkosti :roll: Ovem kupovat ob-mesic boty za 800 si opravdu taky nemuzu dovolit. Takze kupuju levnejsi a koukam hlavne na to, aby nemely uplne tvrdou podrazku, aby meli vysoky kotnik (coz napr. v USA absolutne neresej) a na par dalsich kriterii a podle nich kupuju boty. Obcas se mi podari narazit na certifikovane boty v akci, ale to je fakt vyjmecne.

Jo a to co pise kristynab je pravda… Takze stojim nohama na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
21.8.09 23:58

Zrovna z Hypernovy mají děti už druhý rok po sobě sandály - zn. Rebit, kožené svršky i to podšití uvnitř, nastavitelné pásky na nártu, pevný kotník, krytá špička, pružná podrážka - loni vydržely celé léto vč. odrážedla, letos vydrží taky. Stály myslím 299 Kč/pár.

Troufám si říct, že poznám dobrou botu i mezi těmi, jejichž výrobci neinvestovali peníze do certifikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.8.09 00:25

Taky raději investuju .Boty kupuji asi tak každé 4 měsíce + jedny zimní,letní nebo podzimní atd.. a pak zase za pulku prodám,takže to mě nemrzí za to dát tolik peněz.

Občas koupím i nějaké neznačkové-nezdravotní ale jen k babi a nebo na krátké tury na odrážedlo a na zahradě je většinou Maty bos když je hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
22.8.09 09:17

My měli sandálky a v pohodě. Přesně jak už někdo psal, nenašla jsem srovnání kvality s dražšíma.
Ale taky jsme měli zimní a teklo do nich. Bez problému i reklamace nám vrátili peníze a šli jsme koupit k Baťovi.
Záleží asi na botě, kvalitě víc než na ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
22.8.09 09:33
maxik píše:
Zrovna z Hypernovy mají děti už druhý rok po sobě sandály - zn. Rebit, kožené svršky i to podšití uvnitř, nastavitelné pásky na nártu, pevný kotník, krytá špička, pružná podrážka - loni vydržely celé léto vč. odrážedla, letos vydrží taky. Stály myslím 299 Kč/pár.Troufám si říct, že poznám dobrou botu i mezi těmi, jejichž výrobci neinvestovali peníze do certifikace.
sandalky Rebit mame tedka taky a prijdou mi super.
Pod zbytek prispevku se podepisuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
22.8.09 15:53

Ono asi záleží jak který boty, třeba botasky na písek klidně, protože je Lucka strašně zmasakruje, teď do školky zrovna tak, ale jarňáky, sandálky a zimní už kupuju jen kvalitní. Třeba u Deichmana ani omylem, sandálky se nám neustále rozlepovaly, do zimních teklo :twisted: . Je fakt, že ty boty jsou pěkná pálka, ale já zase klidně kupuju použitý oblečení, tam se dá hodně ušetřit a většinou kupuju značkový :lol: .
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
22.8.09 16:37

Souhlas s Maxikem a Danyleou, taky máme sandálky Rebit a nevidím na nich nic špatnýho. Myslím, že nejde o značku, stačí kouknout na botu, jestli je kožená, uvnitř pokud možno tvarovaná, nemá moc tlustou podrážku a vzadu na patě drží tvar… aspoň tolik jsem se ponaučila kdysi, když prováděli test na dětský botky v mf dnes. Takže za mě nákup v Albertu klidně, ne každou botu, ale s rozmyslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková