Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky,chtela jsem se zeptat, mate nekdo zkusenost s botkama z hypernovy, maji tam dost casto v akci za dobrou cenu,ale nevim zda jsou dobre ?? Pisou ze je certifikovana,a le to nic neznamena, diky ![]()
Ahoj, no za mě tedy - nikdy ![]()
Neříkám, že jen to nejdražší je nejlepší, ale nedovedu si představit, že kvalitní boty jsou za cenu mezi 100-250 Kč
Na botách se teda myslím šetřit nemá - a na dětských už vůbec
Když si člověk párkrát odepře nějakou sladkost, alkohol, cigarety (ať si každý do:,–(í, za jaké nadbytečnosti utrácí…
), tak může dětem dopřát mnohem kvalitnější boty… My kupujeme jen Bamy, Pegres, Fare apod. Jarmilky a podobné botky na chvilkové a občasné použití samozřejmě klidně za 80 Kč třeba u Deichmanna koupím
Jana
ahoj,
muj nazor-nikdy vice…koupila jsem synovi takhle tenisky…a pak jsem zjistila, ze naprosto totozne prodavaji u Vietnamcu…radsi usterim na sobe, ale lumpove budou nosit kvalitni boty, takze v hyper-,super- uz nikdy ![]()
Jo to urcite,ale me treba zarazi ze kdyz srovnam boty od Deichmana za 500 a z hypernovy za 250, tak v tom rozdil fakt nevidim, proto se ptam na zkusenosti.
Ahoj,
holky vetsina obuvi je dovezena z Ciny, stejne jako v tescu a dalsich retezcich.
Tak já budu za nezodpovědnou matku, která ničí svým dětem nohy
a napíšu, že kupuju i boty z Hypky. Loni jsem koupila holce botasky do školky za 2 stovky, vydržely jí do tý doby než jí byly malý.
Zítra jsem tam chtěla jet koupit další boty, ale koupila jsem je už dneska jinde za 220 Kč a žádný boty se žirafou ani značkový to nebyly. ![]()
Ahoj,
já tam nekupuju.
Nevím jak máš velký dítě, určitě ne pro malý prcky, který si formujou nohy. Pokud o má mít třeba na písek na chatě tak zase proč kupovat drahý boty…
My kupovali malýmu na motorku Essi za 800 - on je vždycky prodřel za dva měsíce. Tak jsme mu koupili kotníkový pláťáky na tkaničky za 250 a to mě netrápí, když je zničí.
Taky nechci ničit dětem boty, ale věřte mi nebo ne - 2×8 stovek dát dětem za boty, to si prostě dovolit nemůžu ![]()
Nechlastam, nekourim, ani si nekupuju sladkosti
Ovem kupovat ob-mesic boty za 800 si opravdu taky nemuzu dovolit. Takze kupuju levnejsi a koukam hlavne na to, aby nemely uplne tvrdou podrazku, aby meli vysoky kotnik (coz napr. v USA absolutne neresej) a na par dalsich kriterii a podle nich kupuju boty. Obcas se mi podari narazit na certifikovane boty v akci, ale to je fakt vyjmecne.
Jo a to co pise kristynab je pravda… Takze stojim nohama na zemi.
Zrovna z Hypernovy mají děti už druhý rok po sobě sandály - zn. Rebit, kožené svršky i to podšití uvnitř, nastavitelné pásky na nártu, pevný kotník, krytá špička, pružná podrážka - loni vydržely celé léto vč. odrážedla, letos vydrží taky. Stály myslím 299 Kč/pár.
Troufám si říct, že poznám dobrou botu i mezi těmi, jejichž výrobci neinvestovali peníze do certifikace.
Taky raději investuju .Boty kupuji asi tak každé 4 měsíce + jedny zimní,letní nebo podzimní atd.. a pak zase za pulku prodám,takže to mě nemrzí za to dát tolik peněz.
Občas koupím i nějaké neznačkové-nezdravotní ale jen k babi a nebo na krátké tury na odrážedlo a na zahradě je většinou Maty bos když je hezky.
My měli sandálky a v pohodě. Přesně jak už někdo psal, nenašla jsem srovnání kvality s dražšíma.
Ale taky jsme měli zimní a teklo do nich. Bez problému i reklamace nám vrátili peníze a šli jsme koupit k Baťovi.
Záleží asi na botě, kvalitě víc než na ceně.
maxik píše:sandalky Rebit mame tedka taky a prijdou mi super.
Zrovna z Hypernovy mají děti už druhý rok po sobě sandály - zn. Rebit, kožené svršky i to podšití uvnitř, nastavitelné pásky na nártu, pevný kotník, krytá špička, pružná podrážka - loni vydržely celé léto vč. odrážedla, letos vydrží taky. Stály myslím 299 Kč/pár.Troufám si říct, že poznám dobrou botu i mezi těmi, jejichž výrobci neinvestovali peníze do certifikace.
Ono asi záleží jak který boty, třeba botasky na písek klidně, protože je Lucka strašně zmasakruje, teď do školky zrovna tak, ale jarňáky, sandálky a zimní už kupuju jen kvalitní. Třeba u Deichmana ani omylem, sandálky se nám neustále rozlepovaly, do zimních teklo
. Je fakt, že ty boty jsou pěkná pálka, ale já zase klidně kupuju použitý oblečení, tam se dá hodně ušetřit a většinou kupuju značkový
.
Markéta
Souhlas s Maxikem a Danyleou, taky máme sandálky Rebit a nevidím na nich nic špatnýho. Myslím, že nejde o značku, stačí kouknout na botu, jestli je kožená, uvnitř pokud možno tvarovaná, nemá moc tlustou podrážku a vzadu na patě drží tvar… aspoň tolik jsem se ponaučila kdysi, když prováděli test na dětský botky v mf dnes. Takže za mě nákup v Albertu klidně, ne každou botu, ale s rozmyslem.