Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, nejsem z Českých Budějovic, ale zrovna jsem vybrala na mimibazaru (www.mimibazar.cz) od Playshoes, uvádějí vnitřní délku stélky a jsou prodyšné, prý rychleschnoucí… no uvidíme, až vyzkoušíme. Cena cca 150,–, mají několik typů.
Příspěvek upraven 05.08.14 v 09:27
Myslím, že stejně dobře Ti poslouží crocksy - teda mám na mysli ty falešné od vietnamců, ty jsem u nás pro prcka pořídila za 80,– právě na koupání. Dají se hodit i do pračky a jsou zas čisťounké.
Blani
My máme taky ty Playshoes, jsou super, že se nedostanou do botky kamínky a hlavně, že se nesmekne nožička, když je mokrá…to se nám už několikrát stalo v těch croskách teda
No hlavně crocsíky ať jsou origoš nebo od Vietnamců, nejsou do vody, ale k vodě.
Příspěvek upraven 05.08.14 v 09:26
Ahojky, obnovuju tuhle diskusi, taky potřebuju pro dítě boty do vody. Není nápad, kde pořídit přímo v obchodě? Ne crocksy, ale opravdu body do vody. Velikost 22-23. V pár obchodech už jsem byla, ale tam měli až od vyšších čísel.
Ahoj, já bych šla cestou přes dodavatele, jestli chceš třeba playshoes (jenom příklad, protože je máme doma), tak bych si našla jejich webovky a kontakt na ně, zavolala, do kterých obchodů dodávají, jinak můžeš běhat po kšeftech do konce léta a nesehnat.
Takhle nakupuju boty na běžné nošení, chci se žirafou, chodím do konkrétního obchodu, kde vím, že mají a když nemají, tak objednají přímo od dodavatele, dodavatel má katalog na webu, takže se dá krásně vybírat a přitom koupit v kamenném obchůdku.
Zdravim, pojedeme brzy k mori, meli jste sebou pro batole boticky do vody? Nevim, jake a zda vubec koupit, a predevsim ty, co mam ja, se oblepi piskem co pak nejde vysypat, kdyz jsou mokre (jsou jakoby z neoprenu) takze jsem je vetsinou mela na nohou prvni den a pak je nepouzivala, protoze navic pomalu schly. Diky za nazory.
@vykladzkaret malá boty do vody nikdy neměla, vždy jsme vybíraly pouze písčité pláže.
Já boty pro malou měla, nešlo ani tak o tu vodu, ale o to, že pláže i chodníky byly hrozně rozpálené a popálila by si bez bot nožičky, měla jsem gumové z Deichmanu ve stylu crocs, ale takové, že úplně obepínaly nožku, byly na na pevno, prostě vhodné pro batole, ale už je v Deichmanu v ČR nevedou, v Německu je mají normálně. Taky Rider podobné dělá: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahoj, prosím o radu. Jestli je tu někdo z Českých Budějovic, prosím o tip, kde se dají koupit botičky do vody pro 1,5 staré dítě, velikost tak 22. Díky.