Boty Next

379
2.6.09 15:28

Boty Next

Všechny zdravím :-)
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s botama od Nextu, jsou pěkné,ale o jejich kvalitě se nemůžu nikde nic moc dopátrat.....

Moc díky za odpovědi. Olsanka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
2.6.09 16:47

Mela jsem moznost si je prohlidnout na regalech v obchode. Asi dva modely se tvarily kvalitne, ale nasla jsem tam take mini paskove strevicky na zvysenem podpatecku, balerinky s mekkym opatkem a nejake sportovni s betonovou podrazkou. Podle mne jim co se tyka kvality neni mozne verit. To bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.09 16:50

Nechci si tu dělat reklamu sama sobě ale malej nosí jen next,nějaké jsou samozřejmě nevhodné ale pokud vybereš vhodné které nohu fixují tak jsou super.Chodí mi i pro radu k dr a všechny kromě jedněch jen páskovejch nám odsouhlasila.
Nevím jestli myslíš kvalitu jako jestli vydrží,proto že Matymu vydrží boty tak 4 měsíce ale vždy je prodám a jsou ve 100%stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
2.6.09 17:11

Podle mě kvalita stejná, jako u každé jiné takové značky. Přiznám se, že botky bych od nich ještě asi nekoupila - sice jsou krásné, ale zatím teda jedu spíš na tu kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
2.6.09 19:18

Ahoj,
letos poprvé jsem koupila nextový boty, jinak kupuju Fare. Zdají se mi ok. Máme je krátce a na konci sezony budou stejně dorasovaný z kola jako všechny ostatní boty jiných značek. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.09 19:24

Ahoj,
asi jako u vsech bot: osahat a dukladne prohlidnout, zirafa nezirafa, atest neatest, znacka neznacka ;) Ja vzdycky jdu nejdriv do kamennyho, co se tyce Nextu a pak objednavam, pokud to mas takhle v planu. Jinak Maty ma ted sandaly Next, kozeny s tvarovanou stelkou a jsou ok. Videla jsem Next kvalitni i takovy, ktery bych nevzala ani nahodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
3.6.09 10:06

Ahoj,
kluci měli kecky Next a byly v pohodě.
http://www.next.co.uk/…oysshoes/3/8
Dokonce po několika měsících nošení vypadaly pořád senzačně. Starší má teď kožené na sucháč, nosil je na podzim a teď mu ještě jsou, takže už je nosí skoro deset měsíců a podrážka i svršek je pořád ve velmi dobrém stavu. A hlavně, Mates je nosí rád a jsou mu moc pohodlné, tak doufám, že i pro nožku jsou OK.
 http://www.next.co.uk/…oysshoes/1/5

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
3.6.09 16:06

Ale nejsou kotnickovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
5.6.09 13:22

Všem moc děkuji za názory :wink: My máme momentálně boty Superfit s gore-texem a jsou velice dobré, ale od Nextu se mi zalíbily blikací sandálky (modré) 8) Tak si říkám, že snad jako sandálky by to šlo…http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=23817451&tab=0
tyto :) Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.5.12 14:57

holčičky moc prosím, ve kterém Nextu seženu velký výběr jejich obuvi ? jsem nadšená z jedněch bot na jejich stránkách, ale hlavně, abych je sehnala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.5.12 15:52

Ono tech obchodu asi moc neni a predpokladam, ze nejvetsi bude vyber asi v Praze v Brne tam meli dost, abych si vybrala, ale jestli velky vyber, to se zase rict neda.
Jinak prodejny jsou v Praze, Brne, Liberci a Jihlave.
Zkus si cinknout do prodejny a zeptat se na konkretni boty, treb ati poradi, kde se daji v CR sehnat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
16.5.12 15:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.5.12 15:58

@Weru oo díky ten odkaz na prodejny mi pomohl :palec:

• načítám...