Jaké boty na odrážedlo??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1390
5.6.09 10:51

Jaké boty na odrážedlo??

Ahojky,
máme teď nové odrážedlo, na kterém se Deniska (17 měsíců) učí jezdit.
Jaké nosíte na motorku botičky, asi budeme muset jedny vyčlenit jen na to, chtěla jsem vědět jestli to vydrží třeba ty plátěné kecky. Popravdě se mi nechce kvůli tomu kupovat další botičky za 800kč.
Moc díky za rady Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.6.09 11:56

Rozhodně co nejlevnější :lol: . Malý byl schopný zlikvidovat špičky na kožených botách za dvě hodiny :evil: , osvědčily se mi docela obyčejné klasické cvičky, „jarmilky“. J*

• Citovat
  • Upravit
1283
5.6.09 12:29

ahojky,
záleží na jízdním stylu dítěte :lol: :lol: u nás zařvaly pouze jedny kožené boty. pak se natom malá naučila jezdit tak, že boty moc nelikviduje. samo nějaká trochu odřená špička je, ale jde to :) akorát v zimě měla motorku zakázanou s goretexovýma botkama. ale v zime se stejně moc nejezdí, tak to šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
5.6.09 12:31

My máme ty za 800 :roll: má je na běhání, lítání+motorku. Ale je to děs, jak se to ničí :?

• Citovat
  • Upravit
4232
5.6.09 12:34

A co koupit tohle ? http://www.myspulinek.cz/detail.php?…
My to teda neměly, ale osvědčily se nám takový ty kecky s tou gumovou špičkou, ty to celkem vydržely, sice byly pak na odpis, ale aspoň jí nekoukal palec.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
5.6.09 12:53

Ahoj,

taky jsme měli na odrážedlo jedny vyčleněný boty. Botky s gumovou špičkou se nám docela osvědčily.
Ty návleky vypadají dobře, to si musím pamatovat. Máme v plánu dalšího prcka, tak odrážedlo zřejmě bude časem opět na pořadu dne :D
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.6.09 13:26

Ahojky,
my ty návleky máme a úplně parádní.První dítko mi za sezonu na motorce oddělalo za léto troje boty (jezdil fakt hodně),a na dceru jsem koupila tyhle návleky a fakt super!!!Doporučuju!!!
Jen se v tom blbě chodí,takže když chce chvíli ťapat,musíme návleky sundat.
Jo a boty s gumovou špičkou jsou taky dobrý,nezničí se tak rychle jako ty měkký špičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.6.09 13:53

ahojte,
tak já koupila tenisky od Bati s gumovou špičkou, stály 400. malá v nich rajtuje už tři měsíce na motorce, na procházky, na písku a jsou jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
5.6.09 14:42

Tak my máme asi výjimečné dítě, ale u nás na odrážedle „nezařvaly“ ani jedny boty 8O (je fakt, že jezdí tak nějak kultivovaně a nemá potřebu brzdit špičkama :lol: - jezdí od cca roku a čtvrt).
Jinak běžně kupujem botičky zn. Bartek - http://www.botybartek.cz/ - s gumovou špičkou, právě ty mi paní v obchodě poradila, když jsem sháněla jedny z prvních - že prý jsou dobré na odrážedla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.6.09 15:20

První syn dokázal zničit boty i za jedno odpoledne.
U druhého už jsem objevila výše zmiňované ochranné špičky a je klid. Fakt paráda. Boty vypadaj furt k světu a špičky zatím taky. :)
Syn je teď používá i na koloodrážedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
5.6.09 17:03

Moc děkuju všem za rady, koukneme asi po těch teniskách s gumovou špičkou :D
Díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
5.6.09 17:24

Máme návleky, koupila jsem je teda až letos, v podstatě jen na jeden rok vzhledek k věku syna, a vůbec nelituju. Nemusím aspoň řešit boty, můžu mu v klidu dát kvalitní kožené. Navíc u nás motorka znamená většinou delší procházka, takže na střídačku jezdí nebo chodí pěšky, tak může být aspoň celou dobu v dobrých botech.

Jinak znám řadu divochů, kteří jsou schopni prodřít troje boty za sezónu, a to jakože skrz :roll: špička nešpička.

Takže já doporučuju návleky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková