Bouchance do břicha v 9měsíci

3085
27.3.14 19:00

Bouchance do bricha v 9.mesici

Ahoj ma nekdo zkusenosti s padem ditete, bouchani, kopani atd do bricha od starsiho ditka v 9.mesici? 1,5 rocni dcerka opravdu nevnima, miminko v brise a ted mi spadla celou vahou na bricho. Dite kope vsechno, ale resit ci neresit? Ma nekdo zkusenost?? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
27.3.14 19:05

Pokud tě to nebolí, a miminko kopká, neřešila bych to. mě starší do cca 7.měsíce po břiše s radostí skákal, tak dlouho trvalo než pochopil že fakt ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
27.3.14 19:13

Ok taky myslim ze jen jsem z toho nervozni a nic se nedeje, ale radeji se poradim se zkusenyma maminama, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.3.14 19:16

@FamilyB panečku,tak si dávej na to bříško pozor.moje malá taky nechápe že je v břichu mimi, proto si před ní břicho chráním, přece si nenechám do něj kopat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
27.3.14 19:17

Tak nechápu proč ji necháš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
27.3.14 19:18
@Bavi píše:
@FamilyB panečku,tak si dávej na to bříško pozor.moje malá taky nechápe že je v břichu mimi, proto si před ní břicho chráním, přece si nenechám do něj kopat 8o

no jeje chranim co me sily dovedou, ale kolikrat se stane, ze ta mrska vyklouzne, nebo v jedne ruce caj apod. No a ted jsem to ani necekala, blbla s tatinkem a ja ipad v ruce :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
27.3.14 19:20

@FamilyB tak chráníš asi špatně ;) moje malá je taky dáblík, ale nikdy mě nekopla ani nic podobného a to vím jistě že kdybych před ní břicho nechránila tak by se už dávno něco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
27.3.14 19:44

Chranit brisko co to da, ale chapu, ze se to nekdy schyta, Myslim, ze by to museli byt opravdu pecky, aby se mimcu neco stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí