Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ma nekdo zkusenosti s padem ditete, bouchani, kopani atd do bricha od starsiho ditka v 9.mesici? 1,5 rocni dcerka opravdu nevnima, miminko v brise a ted mi spadla celou vahou na bricho. Dite kope vsechno, ale resit ci neresit? Ma nekdo zkusenost?? Diky
Pokud tě to nebolí, a miminko kopká, neřešila bych to. mě starší do cca 7.měsíce po břiše s radostí skákal, tak dlouho trvalo než pochopil že fakt ne ![]()
Ok taky myslim ze jen jsem z toho nervozni a nic se nedeje, ale radeji se poradim se zkusenyma maminama, dekuji
@FamilyB panečku,tak si dávej na to bříško pozor.moje malá taky nechápe že je v břichu mimi, proto si před ní břicho chráním, přece si nenechám do něj kopat ![]()
@Bavi píše:
@FamilyB panečku,tak si dávej na to bříško pozor.moje malá taky nechápe že je v břichu mimi, proto si před ní břicho chráním, přece si nenechám do něj kopat
no jeje chranim co me sily dovedou, ale kolikrat se stane, ze ta mrska vyklouzne, nebo v jedne ruce caj apod. No a ted jsem to ani necekala, blbla s tatinkem a ja ipad v ruce :-/
@FamilyB tak chráníš asi špatně
moje malá je taky dáblík, ale nikdy mě nekopla ani nic podobného a to vím jistě že kdybych před ní břicho nechránila tak by se už dávno něco stalo
Chranit brisko co to da, ale chapu, ze se to nekdy schyta, Myslim, ze by to museli byt opravdu pecky, aby se mimcu neco stalo…