Downův syndrom - dojemné video

concetta
27.3.14 11:38

downův syndrom -video

Našla jsem na internetu toto video a moc mě dojalo, tak jsem se s vámi chtěla podělit. Snad se vám to takto podaří zobrazit.

http://video.idnes.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JLP
4646
27.3.14 11:43

@concetta všechno, co je v tom videu řečeno, jsem věděla, ale i tak jsem na konci hodně zaslzela… Krásné video :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
27.3.14 11:45

:,( :kytka: krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.3.14 11:49

Moc pěkné, hlavně pravdivé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
27.3.14 11:49

Krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.3.14 11:51

Pekny bulim jak zelva :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.3.14 11:53

Teda, to je vážně hustý. To jsem nevěděla. Vím, že existuje herečka s Downem, hrála v American Horror Story, ale zdá se, že takových šikulů je o dost víc.

Ta mladá žena v červeném má taky Downa? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
27.3.14 11:59

@Bábrdl Ano, někdy to na tom člověku není až tak na pohled vidět… A toto video ukazuje, proč pořád tvrdím, že kdybych byla jednou těhotná a byl mi diagnostikován u plodu DS, tak by to pro mě nebyl důvod k potratu. Ti lidé jsou ve velké míře soběstační. Často mají velice vyvinuté umělecké cítění… Jedna kamarádka mi dokonce vyprávěla o spisovatelce (snad z některé severské země). Samozřejmě každý máme svoje „mouchy“ a i lidé s DS nejsou dokonalí - ale možná to zhoršujeme právě tím, že se na ně díváme jako na někoho více postiženého, než ve skutečnosti jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
27.3.14 12:00

Při takovém videu si člověk uvědomí jak je šťastný že jeho dítě je zdravé :srdce: :srdce:
tečou mi slzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.3.14 12:05

Hezke, dojemne a znacne jednostranne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 12:10
@concetta píše:
Našla jsem na internetu toto video a moc mě dojalo, tak jsem se s vámi chtěla podělit. Snad se vám to takto podaří zobrazit.http://video.idnes.cz/?…
:srdce: :palec: moc krásné, škoda ze se tyto deti automaticky popravují…prakticky se nerodí.
  • Citovat
  • Upravit
5453
27.3.14 12:11

Krásné… @Baba jak to myslíš??? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
27.3.14 12:13
@kve-tinka píše:
Při takovém videu si člověk uvědomí jak je šťastný že jeho dítě je zdravé :srdce: :srdce:
tečou mi slzy…

Já si naopak při takovém videu říkám, že bych dítko s Downem milovala stejně jako „zdravé“. :srdce: Krásné video, pravdivé :kytka:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.3.14 12:14
@Baba píše:
Hezke, dojemne a znacne jednostranne.

vubec neni jednostranne…je tam i to ze to bude strasne tezke a nekdy i nemozne…nevim co vic bys chtela slyset, asi detaily…ze to muze byt jeste horsi? ze maji jeste i jine zdravotni potize?

• Citovat
  • Upravit
2528
27.3.14 12:16
@KackaDoup píše:
vubec neni jednostranne…je tam i to ze to bude strasne tezke a nekdy i nemozne…nevim co vic bys chtela slyset, asi detaily…ze to muze byt jeste horsi? ze maji jeste i jine zdravotni potize?

ano přesně to mě na tomto postižení děsí, ta vysoká pravděpodobnost srdečního vady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí