Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@concetta všechno, co je v tom videu řečeno, jsem věděla, ale i tak jsem na konci hodně zaslzela… Krásné video ![]()
Teda, to je vážně hustý. To jsem nevěděla. Vím, že existuje herečka s Downem, hrála v American Horror Story, ale zdá se, že takových šikulů je o dost víc.
Ta mladá žena v červeném má taky Downa? ![]()
@Bábrdl Ano, někdy to na tom člověku není až tak na pohled vidět… A toto video ukazuje, proč pořád tvrdím, že kdybych byla jednou těhotná a byl mi diagnostikován u plodu DS, tak by to pro mě nebyl důvod k potratu. Ti lidé jsou ve velké míře soběstační. Často mají velice vyvinuté umělecké cítění… Jedna kamarádka mi dokonce vyprávěla o spisovatelce (snad z některé severské země). Samozřejmě každý máme svoje „mouchy“ a i lidé s DS nejsou dokonalí - ale možná to zhoršujeme právě tím, že se na ně díváme jako na někoho více postiženého, než ve skutečnosti jsou…
Při takovém videu si člověk uvědomí jak je šťastný že jeho dítě je zdravé
![]()
tečou mi slzy…
@concetta píše:
Našla jsem na internetu toto video a moc mě dojalo, tak jsem se s vámi chtěla podělit. Snad se vám to takto podaří zobrazit.http://video.idnes.cz/?…
@kve-tinka píše:
Při takovém videu si člověk uvědomí jak je šťastný že jeho dítě je zdravé![]()
tečou mi slzy…
Já si naopak při takovém videu říkám, že bych dítko s Downem milovala stejně jako „zdravé“.
Krásné video, pravdivé ![]()
@Baba píše:
Hezke, dojemne a znacne jednostranne.
vubec neni jednostranne…je tam i to ze to bude strasne tezke a nekdy i nemozne…nevim co vic bys chtela slyset, asi detaily…ze to muze byt jeste horsi? ze maji jeste i jine zdravotni potize?
@KackaDoup píše:
vubec neni jednostranne…je tam i to ze to bude strasne tezke a nekdy i nemozne…nevim co vic bys chtela slyset, asi detaily…ze to muze byt jeste horsi? ze maji jeste i jine zdravotni potize?
ano přesně to mě na tomto postižení děsí, ta vysoká pravděpodobnost srdečního vady ![]()
Našla jsem na internetu toto video a moc mě dojalo, tak jsem se s vámi chtěla podělit. Snad se vám to takto podaří zobrazit.
http://video.idnes.cz/?…