Downův syndrom - dojemné video

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
27.3.14 12:17
@madeto píše:
ano přesně to mě na tomto postižení děsí, ta vysoká pravděpodobnost srdečního vady :pankac:

to muze mit kde kdo

• Citovat
  • Upravit
2528
27.3.14 12:23
@KackaDoup píše:
to muze mit kde kdo

to jistě, ale u dauníků je to procento přece několika násobně vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
27.3.14 12:26

@Beruška-Boubelka taky bych ho milovala stejně, ale přece všichni chceme zdravé dítko… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
concetta
27.3.14 12:28

Já jsem byla vždycky toho názoru, že pokud bych o tom věděla včas, tak bych si takové dítě nenechala. Ale v poslední době se za tento názor stydím, že nejsem dost (nevím, jak to říct)… dobrá, pokorná. Obdivuju ty lidi, kteří tyto děti přijímají bez výhrad takové, jaké jsou.

• Citovat
  • Upravit
2118
27.3.14 12:29

Nádherné děkuji ti…chci ještě napsat něco…mám3 děti, při prvním i při druhém těhu mi řekly kolem 12tt že je velká pravděpodobnost DW u syna ještě roštěp páteře…následovalo odběr plodové vody a šílený přístup doktora…jeho věta doufám že to dáte pryč mě totálka uzemnila…ani jednou mě to nenapadlo a mám všechny tři děti zdravé syn letos oslavil 15narozeniny a dce rka bude mít už 13let s nejmladší jsem odmítla i odběr nebot jsem vždy špinila a nebylo mi po zákroku dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
27.3.14 12:34

:srdce:
jinak k té srdeční vadě, statistiky uvádí, že defekt komorového septa má 50% dětí s DS, většina operovatelných bez následků, jsou jen vyjímky s komplikovanější vadou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.3.14 12:36

Nádherné! Děkuji za odkaz! Dítko s downem je můj sen a jednou si jej určitě osvojíme, až nám naše děti odrostou (jsme pěstounská rodina).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
27.3.14 12:37

Krásné, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 12:44
@madeto píše:
to jistě, ale u dauníků je to procento přece několika násobně vyšší

no jo, tak to je..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
27.3.14 12:44
  • Citovat
  • Upravit
10568
27.3.14 12:47

Moc krasne, jsem si zabrecela, je to hrozne dojemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.3.14 12:49
@KackaDoup píše:
vubec neni jednostranne…je tam i to ze to bude strasne tezke a nekdy i nemozne…nevim co vic bys chtela slyset, asi detaily…ze to muze byt jeste horsi? ze maji jeste i jine zdravotni potize?

Na me je to slunickove azaz. Ze to bude nekdy tezke, tam je, ale celkove to pro me vyzniva, ze je Down v podstate lehke postizeni. Budou pracovat? Kde? Sami bydlet? S jakou pravdepodobnosti? S Downem nejsou spojeny jen srdecni vady, ale i dalsi zavazna postizeni. A ta hruza rodicu, co s detma bude, az sami umrou?
Vlastne z toho videa nemam dobry pocit.
Mam postizenou segru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.3.14 12:57

Video je fajn, avsak informace z nej plynouci nejsou aplikovatelne v teto zemi, bohumzel. V tomto jsme stale na stromech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 13:03
@St. Estephe píše:
Video je fajn, avsak informace z nej plynouci nejsou aplikovatelne v teto zemi, bohumzel. V tomto jsme stale na stromech.

vysoko

• Citovat
  • Upravit
2118
27.3.14 13:11
@CokeLady píše:
Dojemné video, vím však na 99%, že bych při zjištění Downova syndromu šla na přerušení těhotenství.

A vidíš já měla 1:12 a 1:7 že mé děti budou DW… dnes jsou to zdravé dítka v pubertě…kdybych tenkrát dala na radu lékáře dnes bych je neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí