Downův syndrom - dojemné video

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
27.3.14 12:57

Video je fajn, avsak informace z nej plynouci nejsou aplikovatelne v teto zemi, bohumzel. V tomto jsme stale na stromech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 13:03
@St. Estephe píše:
Video je fajn, avsak informace z nej plynouci nejsou aplikovatelne v teto zemi, bohumzel. V tomto jsme stale na stromech.

vysoko

• Citovat
  • Upravit
2118
27.3.14 13:11
@CokeLady píše:
Dojemné video, vím však na 99%, že bych při zjištění Downova syndromu šla na přerušení těhotenství.

A vidíš já měla 1:12 a 1:7 že mé děti budou DW… dnes jsou to zdravé dítka v pubertě…kdybych tenkrát dala na radu lékáře dnes bych je neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 13:14
@78mamina píše:
A vidíš já měla 1:12 a 1:7 že mé děti budou DW… dnes jsou to zdravé dítka v pubertě…kdybych tenkrát dala na radu lékáře dnes bych je neměla
šílené, a pak jim věř :zed:
  • Citovat
  • Upravit
60142
27.3.14 13:16
@78mamina píše:
A vidíš já měla 1:12 a 1:7 že mé děti budou DW… dnes jsou to zdravé dítka v pubertě…kdybych tenkrát dala na radu lékáře dnes bych je neměla

jenze to urcite nebylo z amniocentezy. Tyhle vysledky nerikaji - budete mit Downa. Jsou indikaci k dalsimu vysetreni, krere clovek samozrejme muze odmitnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 13:19

Ale k cemu jsou? k nervum, k dalsimu rizikovemu zakroku? mela deti zdrave? co kdyby mu uverila ze je ma dat pryc? co kdyby potretila po aminocenteze? coz muze..me sami na screeningu varovali

• Citovat
  • Upravit
4637
27.3.14 13:19

@CokeLady No budes se mozna divit ale mne lekarka na genetice rekla, ze ani odber plodove vody neni zarukou, ze v pripade negativniho vysledku, dite Downuv syndrom nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.3.14 13:23

@CokeLady Nejvetsi jistotu da cordocentensa… A muzes mi verit, ze si nevymyslela, vedly jsme dost otevreny rozhovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 13:23

:zed: ale nemohou se omylem potracet deti :zed:
lekari si hraji na Boha
kolik takhle zdravych deti je potraceno? to se nikdy nedozvime, neni v jejich zajmu to zverejnit.–predstavuji si po porodu takoveho ditete…jeje ono bylo zdrave..no honem pryc snim…casto si to predstavuju. Mozna pisu zmatene…ale je to des.

• Citovat
  • Upravit
60142
27.3.14 13:25
@KackaDoup píše:
Ale k cemu jsou? k nervum, k dalsimu rizikovemu zakroku? mela deti zdrave? co kdyby mu uverila ze je ma dat pryc? co kdyby potretila po aminocenteze? coz muze..me sami na screeningu varovali

rozhodnuti kazdeho, jestli na screening pujde nebo ne :nevim: Ja byla, kdyby melo mimino vadu, ktera se musi resit hned po porodu, tak at se tomu prizpusobime. Na amniu sem teda nebyla, nenabizeli ani s mou nic moc anamnezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.3.14 13:25

@KackaDoup To se urcite stava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
27.3.14 13:26

Ja odber u dcery odmitla a je pomerne zvlastni (vzhledem k obecnym informacim a zkusenostem), ze po mne nikdo nechtel podpis, nikde jsem tuto informaci nemela uvedenou a nikdo kvuli tomu neprudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
27.3.14 13:31
@St. Estephe píše:
@CokeLady No budes se mozna divit ale mne lekarka na genetice rekla, ze ani odber plodove vody neni zarukou, ze v pripade negativniho vysledku, dite Downuv syndrom nema.

Tak přesně tím jsem si prošla, u prvního dítěte mi bylo 21let nervy jsem měla až do porodu nebot i z plodovky nebylo jasné zda bude vše ok…pak nás zlobily roštěpy…srdíčko… malá velokost plodu..mimo jiné syn měl porodní váhu 3500g a měřil 50cm…u dcery opět ten samý kolotoč… po odběru mi bylo týden stále špatně, špinila jsem, zvracela… při třetím dítku jsem odmítla cokoliv podstoupit a dítka jsou zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.3.14 13:34
@St. Estephe píše:
Ja odber u dcery odmitla a je pomerne zvlastni (vzhledem k obecnym informacim a zkusenostem), ze po mne nikdo nechtel podpis, nikde jsem tuto informaci nemela uvedenou a nikdo kvuli tomu neprudil.

to je fajn, ja taky cenila, ze me na screeningu rekli, ze je me sice 38, ale, ze je tam riziko tak at na to nechodim, ze me zarucuji 95 procent, me to stacilo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4637
27.3.14 13:38

@KackaDoup Ja u ni odmitla i test na tehotensky diabetes, taky nikdo nic neprndal. :mrgreen: Asi muj vyraz v obliceji nebo co… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí