Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mojí feně se udělala taková boule po očkování a pak musela na operaci, protože tam měla všude nekrózu. Zašla bych s ní na veterinu, nikdy se mi tohle u kočky po kastraci nestalo.
To může být nahromadění vaziva a tuku v době sešívání rány vnitřními stehy. Někdy se to stane, není to nic vážného ani neobvyklého, po čase to zmizí. Pokud není boule horká, na omak neboli, tak za mě neřešit.
@Matt 02 píše: Více
@Cincila4 já bych to také neřešila, nehnisá to, nekrvácí, a kočce bude asi jedno, jestli na bříšku bude mít větší jizvu, je to vazivo, jak píše @Matt 02
Nase kocky neco takovyho mely taky, zmizelo to chvili po tom, co jim vytahli stehy.
@větvička1 tyhle stehy se prý nevyndavají, vstřebají se (nebo vypadnou) prý sami.. mám strach aby to nebyl třeba absces (hnis)..ale to b, asi nebylo takhle velké🙈 jizva má cca 4-5cm
Může to být reakce na stehy, jestli s tím nemá problém, tak bych nic nedělala. Stejně tam půjdeš příští týden na vytažení stehů.
Absces by byl horký a bolestivý. Šla bych 10 dní po kastraci na vytažení stehů, když má takovou reakci. Vstřebávají se několik týdnů.
Nesahej jí na to, je to normální. Tohle se udělalo i mě po operaci. Zmizí to, ale nesmíš to mačkat.
@Janli nemačkám, jen jsem chtěla vědět jestli jí to bolí..(nemačkala jsem silou, v příspěvku je překlep).. ![]()
Nijak se nebránila, ležela v klidu
Zdravím, v úterý jsem byla s kočkou na kastraci a pod celou jizvou se jí udělala tvrdá boule, je to v pohodě? Mám s tím jít na veterinu? Když se dotknu tak je kočka v klidu..🤷♀️ (namačkala jsem silou)
Omlouvám se za fota, ale jizvu prostě „lépe“ nevyfotím🙈