Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Muze to byt tukova boulicka, ale dosla bych s tim k obvodni a ta poradi snad co s tim, stipanec by byl asi zarudly ne? ![]()
Zkušenost s tím nemám, jen bych Tě chtěla upozornit, že když se rozklikne fotka, jde vidět tvůj nick, takže nejsi anonymní.
Podle mě to bude alergická reakce - z holení nebo něčeho a zachvilku to zmizne ![]()
Je to z holení, mi se to taky někdy udělá, bud se to vstřebá nebo zanítí, aspoň u mně to tak je ![]()
@kattkka píše:
Furunkl
Jsem si musela najit co to je ![]()
ale to by taky mohlo byt ![]()
" Nejčastějšími místy výskytu je šíje, podpaží, hýždě a třísla, tedy tamm kde je více a silnější ochlupení."
@Hanka79 píše:
Jsem si musela najit co to je
ale to by taky mohlo byt
" Nejčastějšími místy výskytu je šíje, podpaží, hýždě a třísla, tedy tamm kde je více a silnější ochlupení."
Tukova boulicka by nemela bolet. Aspon co jsem vycetla.
Jinak se tomu taky rika nezit, vred atd ono.Me se to jednu dobu delalo strasne moc i na prsach takze asi dva mi byli vyrizle. A nektery praskli
.Davaji se na to antibiotika.Me to pomohlo.Ted se mi tedy udalal taky ale z horka ona staci spatne zvolene pradlo a kalhoty co mam vysledovano.Ono pricin to ma vic nekde psali stafylokok, streptokok.
Dobry se ji na to koupit koupit visnovski balsam a na noc si to potrit a zalepit ale nejlepe tema sterilnima polstarkama a kdyz to praskne tak zakryt.Jo a nemackat (hur se provadi).
Jednou jsem měla a bolel jak mrcha, pak asi dozrál a sám prasknul
@kattkka Jojo, ja jen, ze jsem ten nazev neznala, jinak muj tatka mel neco podobnyho vzadu na krku..taky mu to vyrizli
jsou to potvory ![]()
@Mimísek8 píše:
Nechoďme kolem horký kaše - mohl by to být i nádor
Az na to boulicky ala nador nejsou bolestive. Navic tu byla fotka i kterou jsi nevidela. ![]()
@Mišuna píše:
Nádor nebolí. Alespoň ne v téhle fázi. Je to podle mě normální furunkl, stačí nahřát a v pravý čas vymáčknout. Dělají se často po holení, kdy chloupek začne růst obráceně. Pokud je t hluboký, zkus na noc černou mast, ráno horkou koupel a to by bylo aby nešel ven
Mackat se to nema.
![]()
Je mi trapne ale potrebuju poradit. Dnes pri sprchovani jsem se zdesila. Vyskocila me doke vedle kalhotek takovato boule. Nejde vymacknout, boli to, vypada to jako stipanec. Co myslite? Nemate s tim nekdo zkusenost?