Boule, štípanec, co myslíte?

Anonymní
23.5.13 22:37

Boule, stipanec, co myslite??

Je mi trapne ale potrebuju poradit. Dnes pri sprchovani jsem se zdesila. Vyskocila me doke vedle kalhotek takovato boule. Nejde vymacknout, boli to, vypada to jako stipanec. Co myslite? Nemate s tim nekdo zkusenost? :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
23.5.13 22:52

Muze to byt tukova boulicka, ale dosla bych s tim k obvodni a ta poradi snad co s tim, stipanec by byl asi zarudly ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.5.13 22:52

Zkušenost s tím nemám, jen bych Tě chtěla upozornit, že když se rozklikne fotka, jde vidět tvůj nick, takže nejsi anonymní.

Podle mě to bude alergická reakce - z holení nebo něčeho a zachvilku to zmizne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
23.5.13 22:55

Je to z holení, mi se to taky někdy udělá, bud se to vstřebá nebo zanítí, aspoň u mně to tak je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.5.13 22:57

Furunkl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
23.5.13 23:02

Vřed.

• Citovat
  • Upravit
18259
23.5.13 23:06
@kattkka píše:
Furunkl

Jsem si musela najit co to je :-D
ale to by taky mohlo byt :)
" Nejčastějšími místy výskytu je šíje, podpaží, hýždě a třísla, tedy tamm kde je více a silnější ochlupení."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.5.13 07:56
@Hanka79 píše:
Jsem si musela najit co to je :-D
ale to by taky mohlo byt :)
" Nejčastějšími místy výskytu je šíje, podpaží, hýždě a třísla, tedy tamm kde je více a silnější ochlupení."

Tukova boulicka by nemela bolet. Aspon co jsem vycetla.
Jinak se tomu taky rika nezit, vred atd ono.Me se to jednu dobu delalo strasne moc i na prsach takze asi dva mi byli vyrizle. A nektery praskli :oops: :oops:.Davaji se na to antibiotika.Me to pomohlo.Ted se mi tedy udalal taky ale z horka ona staci spatne zvolene pradlo a kalhoty co mam vysledovano.Ono pricin to ma vic nekde psali stafylokok, streptokok.
Dobry se ji na to koupit koupit visnovski balsam a na noc si to potrit a zalepit ale nejlepe tema sterilnima polstarkama a kdyz to praskne tak zakryt.Jo a nemackat (hur se provadi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
24.5.13 08:58

Jednou jsem měla a bolel jak mrcha, pak asi dozrál a sám prasknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.5.13 10:12

@kattkka Jojo, ja jen, ze jsem ten nazev neznala, jinak muj tatka mel neco podobnyho vzadu na krku..taky mu to vyrizli :) jsou to potvory :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mimísek8
24.5.13 12:01

Nechoďme kolem horký kaše - mohl by to být i nádor :(

• Citovat
  • Upravit
24320
24.5.13 12:06
@Mimísek8 píše:
Nechoďme kolem horký kaše - mohl by to být i nádor :(

Az na to boulicky ala nador nejsou bolestive. Navic tu byla fotka i kterou jsi nevidela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.5.13 08:33
@Mišuna píše:
Nádor nebolí. Alespoň ne v téhle fázi. Je to podle mě normální furunkl, stačí nahřát a v pravý čas vymáčknout. Dělají se často po holení, kdy chloupek začne růst obráceně. Pokud je t hluboký, zkus na noc černou mast, ráno horkou koupel a to by bylo aby nešel ven :lol:

Mackat se to nema. ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast